Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Johny jak idzie szukanie fury? widziałem że ostatnio na forum przewija się trochę czarnych B6 w avancie :cool1:

Moja na sprzedaż :kox:

Johny jak idzie szukanie fury? widziałem że ostatnio na forum przewija się trochę czarnych B6 w avancie :cool1:

Moja na sprzedaż :kox:

Ile i czemu tak drogo :)

Ceny raczej nie podałem, kwestja dogadania ile proponujesz daj cene na pw....

Ile i czemu tak drogo :)

Opublikowano

widziałem :naughty:

1. piękna ,cena ponad moje możliwości

2.2,5 :no:

3.fajna , ale jasne wnętrze :thumbdown: obiecałem sobie , że już nie kupie jasnego środka .

4. Całkiem całkiem , golas

kuzwa jestem taki wybredny czy mi sie wydaje :decayed:

Opublikowano

chyba jednak trochę wybredny :decayed:

może pomyśl o tej czwartej, jakby CI koleś trochę opuścił to byś miał ja za te 30-31 tys. Potem w trakcie byś dorezał parę elementów i za jakieś 33 tys byś miał super furkę. W sumie rozsądne rozwiązanie.

Bo szukania B6 z 2004r. za 26-27 tys odradzam nawet w podstawowej wersji. :cool1:

Opublikowano

może pomyśl o tej czwartej, jakby CI koleś trochę opuścił to byś miał ja za te 30-31 tys. Potem w trakcie byś dorezał parę elementów i za jakieś 33 tys byś miał super furkę. W sumie rozsądne rozwiązanie.

Bo szukania B6 z 2004r. za 26-27 tys odradzam nawet w podstawowej wersji. :cool1:

Kurde się naogladam tych wyrezanych fur na forum to i jestem wybredny :tongue4:

Nie nie Filip ,nie patrzę tego rocznika bo to ponad moje możliwości , po co mi auto którego potem prawdopodobnie nie będe w stanie utrzymać :mysli:

Ale chlapa coooooooooo :confused4:

Opublikowano

Na dodatek wszystkie auta z linków to inwalidzi. :kox:

A co do spota to 21 stycznia będę w Białymstoku - cały weekend, szkoła. :(

Czemu nikt nie wpadł wczoraj na TAS spota?

Opublikowano

Pewnie tak :> "szukajcie a znajdziecie" poszukasz a znajdziesz napewno GEONY :kox:

Opublikowano

Nie nie Filip ,nie patrzę tego rocznika bo to ponad moje możliwości , po co mi auto którego potem prawdopodobnie nie będe w stanie utrzymać :mysli:

Tzn. mam na myśli jedynie faktyczną cenę zakupu. Bo kwestia kosztów eksploatacji nie robi wielkiej różnicy, byłbym skłonny powiedzieć, że koszty utrzymania B6 Z 2004r. są niższe od kosztów utrzymania B6 z 2001r., bo zwykle mniej jest zużytych części. Oczywiście zależy to od auta, na które się trafi. Niby B7 to te samo auta, a w nim koszty są znacznie wyższe. :disgust:

Opublikowano

chłopaki może znacie na sprzedaż jakieś audi 80 sedan w quattro? najlepiej 2.8

Opublikowano

chłopaki może znacie na sprzedaż jakieś audi 80 sedan w quattro? najlepiej 2.8

sąsiad ma taką i chyba na sprzedaż , tylko nie pamietam czy 2.6 czy 2.8 .q

Opublikowano

spytaj ile chce forsy i ogólnie jaki stan,nie szukam błyszczącego cukierka tylko sprawnej maszyny

Opublikowano

zobacz w profilu jaki ja posiadam :decayed:

Opublikowano

Tzn. mam na myśli jedynie faktyczną cenę zakupu. Bo kwestia kosztów eksploatacji nie robi wielkiej różnicy, byłbym skłonny powiedzieć, że koszty utrzymania B6 Z 2004r. są niższe od kosztów utrzymania B6 z 2001r., bo zwykle mniej jest zużytych części. Oczywiście zależy to od auta, na które się trafi. Niby B7 to te samo auta, a w nim koszty są znacznie wyższe. :disgust:

Filip wszystko się , rozgrywa o to jak autko szanował poprzedni właściciel , czasem może byc tak , ze stare poczciwe b5 może być tańsze w utrzymaniu niż b6 czy b7 gdzie rocznik jest dużo świeższy . :hi:

Opublikowano

Filip jak tam przygotowanie do sesji?? :cool1: