Gwerty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Grzesiek to powinien już zaprzestać tego procederu - to miała być limitowana edycja. Zaraz co drugie B5 będzie latało na bixach. Jeszcze Policaje zrobią akcję bix na wzór akcji prędkosc. dlatego teraz rezam bixy w innych autach niz b5
sylwiasty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 18" RS6 takie jak u mnie?? Możliwe, nie widziałem ich jeszcze.
joker-lukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 tak to jest jak sie popije i na mrozie lata się w krótkiej koszulce bo jest gorąco co do elektryki to w swoim ex golfie też miałem z tym problem, elektryka to chyba najgorsza rzecz jaka może sie jeb**ać w samochodzie bo ciężko dojść co dolega :gwizdanie: u mnie już VAG na pokladzie teraz trzeba uczyć sie robić logi itd będzie ze mnie "mechanik"
filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 u mnie one jeżdżą na letnich, zimówki są na 16", komfort jazdy bez porównania większy , aż się sam zastanawiam jak to będzie odczuwalne jak znowu na wiosnę założę 18", boję się, że odniosę wrażenie, że zawiecha jakaś wybita
Gwerty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ucz sie ucz, a jeszcze na spocie bedziesz vagował na piwko
joker-lukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Filip nie wrzucaj zdjęc swojej A4 bo dostaje kompleksów
Gwerty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 kto chce kubły w skórze do b5? http://moto.allegro.pl/a4-b5-lift-fotele-kanapa-boczki-czerwona-skora-i1465245497.html
filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Filip nie wrzucaj zdjęc swojej A4 bo dostaje kompleksów a co w niej takiego ?? dlatego żeby Cię nie denerwować chcę ją sprzedać PS. Joker, Ty na Matarni bywasz na spotach, co?? Myślalem, żeby na wiosnę odwiedzić antonia, bym na spota wpadł z Wami, byśmy jakieś piwko ustawili nad morzem , ale póki co to daleko zanim się tam bym wybrał :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 gwerty navi i grill założone??
filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Marcinos80 przegląda wątek , zaraz coś od siebie dorzuci do naszej niezwykle wyczerpującej dyskusji
Gwerty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 navi tymczasowo, mam problem z telewizornią, a ramka grila pryśnięty na czarno, lezy i sie utwardza, teraz latam bez grila, bo twój juz lezy w kartonie i czeka
joker-lukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Filip nie wrzucaj zdjęc swojej A4 bo dostaje kompleksów a co w niej takiego ?? dlatego żeby Cię nie denerwować chcę ją sprzedać PS. Joker, Ty na Matarni bywasz na spotach, co?? Myślalem, żeby na wiosnę odwiedzić antonia, bym na spota wpadł z Wami, byśmy jakieś piwko ustawili nad morzem , ale póki co to daleko zanim się tam bym wybrał :gwizdanie: nie no całkiem zwyczajne auto hehe a już myślałeś nad zastępczynią? ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina czasami bywam na matanii, ale ostatnio brak czasu i chęcie, jak będzie cieplej to bede jeździł na wiosnę wpadaj to zabiorę Cie do jakichś klubów w sopocie [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 20:56_________________________________________________ navi tymczasowo, mam problem z telewizornią, a ramka grila maznieta na czarno, lezy i sie utwardza, teraz latam bez grila, bo twój juz lezy w kartonie i czeka to podeslij mi dane do przelewu na pw to jakoś w tyg puszczę już przelew i mi go wyślesz koszty rozumiem takie jak się ugadywaliśmy?
marcinos80 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Koła będa jutro:-)aby do wiosny panicki-nastepne setapy w planach.Kiedy sie spocimy? Bedzie gitara..... Zastanawiam sie nad gleba (ewentualnie same springi)jak myslicie? Ile przod ile tył teraz mam 1BV S-Line
sylwiasty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mi pasi pierwsza sobota marca Mi też, bo następne już w Białymstoku będę, drugi semestr. Tylko jakaś wcześniejsza godzina, bo na 19:00 mam do roboty.
filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina kto kupił i kto sprzedawał?
joker-lukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina kto kupił i kto sprzedawał? nie wiem ale fura cudo w środku skóra czarno czerwona (kubły) miała pakiet sportowy jakis tam ms design chyba.. na prawdę ładna i na feldze BBS 18 lub 19" może zaraz w archiwum gdzieś wyczaję tu to zaraz wkleję
filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ostatnio fajne B7 ASB z pomorskiego poszło za ponad 60 tysia Czarna sedan, malina kto kupił i kto sprzedawał? nie wiem ale fura cudo w środku skóra czarno czerwona (kubły) miała pakiet sportowy jakis tam ms design chyba.. na prawdę ładna i na feldze BBS 18 lub 19" może zaraz w archiwum gdzieś wyczaję tu to zaraz wkleję ASB to piękna sprawa, ale ceny Audi z tym silnikiem są masakryczne, uważam, że zbyt wysokie względem innych mniejszych wersji silnikowych
Gwerty Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 a kiedy szanowny kolega: michcio1985 pojawi sie na jakims spocie w suwałkach?
Rekomendowane odpowiedzi