karolasterka Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Karol jeździ bez błotników i bez całego pasa przedniego, a chłodnice na górze silnika leżą
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Karol jeździ bez błotników i bez całego pasa przedniego, a chłodnice na górze silnika leżą A na tylnej szybie napis ALE URWAŁ!
karolasterka Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 muszę przyznać że b5 bez przedniego zderzaka wygląda całkiem fajnie
joker-lukasz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 B5 bez całego pasa przedniego to tak jak kobieta w stringach i przezroczystym staniku
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 B5 bez całego pasa przedniego to tak jak kobieta w stringach i przezroczystym staniku Ale Wy macie skrzywioną psychikę od tego studiowania. :>
joker-lukasz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 Ty dopiero zacząłeś więc się nie martw niedługo też tak będziesz miał
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty dopiero zacząłeś więc się nie martw niedługo też tak będziesz miał Nie grozi. Mi zostały jeszcze tylko 2 semestry a psychikę to ja mam mocną. :gwizdanie: Aby do czerwca bo ostatni semestr to już luuz. Ale się nie martw - jak się ochajtasz to i Twoja psychika się wzmocni.
joker-lukasz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 i tu Cię zdziwię nie mam zamiaru się chajtać
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jestem wyjebany włąsnei wróciłęm z gdyni byłem na serwisie autobusu, szyba wypadła
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jestem wyjebany włąsnei wróciłęm z gdyni Wyjazd służbowy czy wycieczka?
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ta wycieczka, cholera służbowy, a miałem w planach dzis juz być w suwałkach
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Przed chwila w telewizorni powiedzieli, że statystyczny Kowalski wypija rocznie 13 litrów alkoholu. Przyznawać się, który wypija moja normę.
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez to słyszałem, o tym wypijaniu 13 l. wódki , ja wypijam tylko swoją wódkę , a słyszałeś o znakowaniu aut metoda australijską? moze metodą polska na zadym elemencie wydrapiemy nr vin:)
sylwiasty Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez to słyszałem, o tym wypijaniu 13 l. wódki , ja wypijam tylko swoją wódkę , a słyszałeś o znakowaniu aut metoda australijską? moze metodą polska na zadym elemencie wydrapiemy nr vin:) Z tym znakowaniem to fajna sprawa, natryskiwany jest nr vin na wszystkie elementy. Usunięcie wiąże się ze zniszczeniem.
joker-lukasz Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 jestem wyjebany włąsnei wróciłęm z gdyni byłem na serwisie autobusu, szyba wypadła ja zara jadę na spota do gdyni
johnybravo Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Przed chwila w telewizorni powiedzieli, że statystyczny Kowalski wypija rocznie 13 litrów alkoholu. Przyznawać się, który wypija moja normę. :naughty:
joker-lukasz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Przed chwila w telewizorni powiedzieli, że statystyczny Kowalski wypija rocznie 13 litrów alkoholu. Przyznawać się, który wypija moja normę. :naughty: już litr wódeczki chłodzi się w lodówie a Wy co chłopaki działacie na ostatki?
joker-lukasz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Filip a udało się wczoraj coś.. ??
Rekomendowane odpowiedzi