filip1001 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no chyba nie spodziewasz się, że odpowiem Ci na to w tym temacie
Zaleczeq Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Filip a udało się wczoraj coś.. ?? :polew: :polew:
joker-lukasz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 no chyba nie spodziewasz się, że odpowiem Ci na to w tym temacie czyli nie :polew:po weekendzie pogadamy na gg
johnybravo Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 dajcie swoje gg , ja jako człowiek doświadczony i obyty w temacie pomogę wam
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 hej w suwałkach bede w piątek w nocy. wiec proponuje spota 12 marca Sylwek tarcze kumple bierze. wiec musimy sie zgadać, zebys je podrzucił do kogos, zeby mi przekazał.
joker-lukasz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 jak tam ludzie żyjecie po ostatkach?
marcinos80 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ja sie wybieram(wstępnie) ktoś ma ochotę? http://www.vagpodlasie.pl/
filip1001 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 jak tam ludzie żyjecie po ostatkach? u mnie jeszcze ostatki trwają , impreza dziś i jutro Ja sie wybieram(wstępnie) ktoś ma ochotę? http://www.vagpodlasie.pl/ może i ja bym wstąpił
joker-lukasz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 ooo kurde Filip zazdroszczę ja też bym pobalował ale jutro do roboty na rano
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 o lukasz gdzie pracujesz? jak tam baluje cały tydzień, a jutro ide z kobieta na knajpy na dzien kobiet.
joker-lukasz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 udało mi się załapać do pomorskiego urzędu skarbowego.. co prawda to praktyka ale zawsze coś najgorsze jest to że wstawać trzeba o 6.. wiem wiem.. że niby to nie tak dla każdego wcześnie.. ale nie jestem przyzwyczajony :gwizdanie: ale zawsze to coś wspólnego z moimi studiami rozliczają się u nas duże spółki z całego pomorskiego ja swojej kupię jakiś kwiatek i styknie.. w sumie ma być u mnie jutro na obiedzie to wkręcę bajer, że robie to specjalnie dla niej na dzień kobiet jak to kobieta będzie wniebowzięta
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a masz praktyki płatne? bo z tym róznie bywa. a nie wybierasz sie na weekend do suwałk?
filip1001 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja postaram się w weekend pofatygować do BS na spota , jeszcze dam znać
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 filip przydało sie zebyś był, to byśmy obgadali co i ile pijemy
joker-lukasz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 a masz praktyki płatne? bo z tym róznie bywa. a nie wybierasz sie na weekend do suwałk? wlaśnie bezpłatne wiadomo - budżetówka.. nie mają kasy na nic a co mówić o płaceniu za praktyki.. na razie się nie wybieram planuję za parę tygodni wpaść tylko sam nie wiem jak wyjdzie bo chłopaki z 3miasta namawiają żeby jechać z nimi do Jarosławca na weekend, więc mam wybór - albo Suwałki albo Jarosławiec, i szczerze powiem, że sam nie wiem
filip1001 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Panowie, ja właśnie skończyłem ostatki. Pozdro :good:
joker-lukasz Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Panowie, ja właśnie skończyłem ostatki. Pozdro :good: no Filip jesteś dla mnie wzorem szkoda że ja miałem do pracy teraz się pochwal ile wypiłeś od piątku
marcinos80 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no Filip jesteś dla mnie wzorem :notworthy to zdrowieeeee
Rekomendowane odpowiedzi