joker-lukasz Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 będę musiał tak zrobić ale bez rozklejania lampy sie nie obejdzie raczej :/.. a opalarkę mam w suwałkach i całą resztę.. bo oczywiscie myślałem że bedzie już wszystko ok.. a tu :wallbash: .. w gdańsku może zalecę do jakiegos pokaże o co chodzi to może zrobi bez rozbierania reflektora.. chociaż wątpię ale spróbuję
Gwerty Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 pozdrawiam z poznania marcinos80 namierzyłem cie na skrzyżowaniu utrata sejnenska, w piątek rano jak jechałem z poznania lukasz masz pecha z tymi lampami? a czym je kleiłeś? moze puści bez opalarki
joker-lukasz Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Ty no pecha mam jak nic ;( kleiłem klejem do szyb.. myślisz że szło by to wyrwać na siłę??
marcinos80 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 marcinos80 namierzyłem cie na skrzyżowaniu utrata sejnenska, w piątek rano jak jechałem z poznania [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:24_________________________________________________Tylko wycinanka(nożyk i lecisz) jak klejem do szyb to współczuje to rozkleić albo piekarnik cie ratuje żeby rozkleić.....
Perry Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ech a ja sie troche po miescie powozilem, na myjke zajechalem a wieczorkiem imieniny, wiec sie nawet nie odzywalem ;(, a jutro wyjazd i tez nie bedzie zbyt jak sie spotkac ;/
filip1001 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 głosujcie !! http://www.auto-swiat.pl/fankluby/audi/audi-a4-klub-polska
marcinos80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Na puławskiego juz hamownia otwarta może zrobimy grupówke i będzie taniej wstępnie za jedno auto (150zl) ale po krótkiej negocjacji powiedzieli mi 90zl myślę ze jak się nazbiera z 5 auto to po 50zeta dało by rade.Nie wiem czy na 4 łapy jest jutro podjadę i sie dowiem.Ktoś by sie pisał?
joker-lukasz Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 Na puławskiego juz hamownia otwarta może zrobimy grupówke i będzie taniej wstępnie za jedno auto (150zl) ale po krótkiej negocjacji powiedzieli mi 90zl myślę ze jak się nazbiera z 5 auto to po 50zeta dało by rade.Nie wiem czy na 4 łapy jest jutro podjadę i sie dowiem.Ktoś by sie pisał? hamowania hamownią ale ciekawe czy programy mają zamiar robić
marcinos80 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Pewnie nie to lata praktyki tunera a sam bym nie dał byle leszczowi zeby mi mape poperdzielil i puzniej bujaj sie z tym.Rolki sa i to juz banan sam jestem ciekawy ile ps u mnie siedzi Widze ze entuzjazmu nie ma z tych rolek-kiedy oponki zmieniacie?
joker-lukasz Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 u mnie na razie i tak nie ma co mierzyć mocy.. na pewno 110PS to nie pokażę ja za półtora tygodnia wpadam to pewnie już kółka założę na letnie.. chociaż dzisiaj w nocy był u nas przymrozek
sylwiasty Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 jak na 4 łapy to ja się piszę Ja też!!! Przynajmniej 2 pomiary. :> Ja letnie laczki założę chyba dopiero pod koniec marca. Wszystko zależy od pogody. Przymrozki nocne jeszcze przez jakiś czas będą się pojawiały. Jak nie jeździsz w trasy po nocach to możesz już zakładać.
filip1001 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 ja muszę stwierdzić, że te forum silnie uzależnia powiem Wam, że jak odpalam kompa, wchodzę w przeglądarkę i chcę np. wyszukać coś w google to jeszcze przed tym odruchowo wchodzę na forum to tzw. odruch bezwarunkowy, po chwili jestem w stanie zorientować się, że to nie tu miałem wejść :gwizdanie: Gwerty, gotowy do wyjazdu do BT?
marcinos80 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 powiem Wam, że jak odpalam kompa, wchodzę w przeglądarkę i chcę np. wyszukać coś w google to jeszcze przed tym odruchowo wchodzę na forum jest nas dwoje
Rekomendowane odpowiedzi