filip1001 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 KUUUFAAAA w Olsztynie zrobiło się biało mam nadzieję, że do wyjazdu śnieg zniknie :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 mam nadzieje ze do BK nie bedzie pogodowych niespodzianek bo auto mam na letnich już
michcio1985 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 o kourfa,ale śniegu nawaliło!!! i cały czas pada [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 07:26_________________________________________________a nasze forum tak jak Filip napisał uzależnia,też przegląd neta rozpoczynam od małej lekturki na forum ale nie ma co sie tym martwić 42000000 odwiedzin w 2010r. świadczy o tym że nie tylko my cierpimy na tą przypadłość
marcinos80 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 NOOOOOOOOOOOOOOOOOO ale dowaliło!!A miałem grzebnąć w autku-i lipa.Ma ktos ochote na spota dzis albo jutro....?
johnybravo Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 heh i kto zmienił oponki ? [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 09:42_________________________________________________ NOOOOOOOOOOOOOOOOOO ale dowaliło!!A miałem grzebnąć w autku-i lipa.Ma ktos ochote na spota dzis albo jutro....? ja tam zawsze chętny
michcio1985 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 chłopaki jaka jest różnica między wahaczami od b5 a b6? pytam o przód
karolasterka Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 chłopaki jaka jest różnica między wahaczami od b5 a b6? pytam o przód dobre pytanie bo też chce w tym tyg kupić komplecik
michcio1985 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 wyczytałem że tylko jeden wachacz sie różni,któryś z dolnych.tylko nie wiem czy prosty czy banan
marcinos80 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jak bedziecie chcieli cos do swojch niuń(części) -moge załatwić coś taniej info na pw
Gość pawelmail Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam !Chciałbym zapytać czy sa osoby z Suwałk badz Augustowa kto posiada vaga oraz troche pojęcia o nim ???Tzn.nie chodzi mi głownie o sprawdzenie błedów.
Gwerty Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 a czemu do tej pory na spocie sie nie pojawiłeś?
Gość pawelmail Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 a czemu do tej pory na spocie sie nie pojawiłeś? Szczerze mówiac to nawet nie wiedziałem ze w województwie Podlaskim sa organizowane spoty ,poza tym rzadko zagladam na forum ,jak juz to tylko po sprawy mechaniczne. Teraz już wiem ze sa takie rzeczy organizowane i mam nadzieje ze przy następnym bede obecny .
marcinos80 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam !Chciałbym zapytać czy sa osoby z Suwałk badz Augustowa kto posiada vaga oraz troche pojęcia o nim ???Tzn.nie chodzi mi głownie o sprawdzenie błedów. Pewnie o cała diagnostyke włącznie z logami-sądze że temat do ogarniecia w najblizszym czasie. :hiż
karolasterka Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Sylwek już cieplej sie zrobiło, lampy zagościły już tam gdzie trzeba?
sylwiasty Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Sylwek już cieplej sie zrobiło, lampy zagościły już tam gdzie trzeba? Siemka! W najbliższy weekend jadę z koksem. W piątek mam zamiar reznąć.
filip1001 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Panowie, tak z ciekawości: stosujecie jakąś pielęgnację lakieru w aucie ? Jakieś woski, mleczka etc? I jak często? Ja 2-3 razy do roku szlifuję auto woskiem pod kolor auta, ostatni raz czymś takim : http://allegro.pl/sonax-wosk-koloryzujacy-nano-500ml-kredka-i1499752727.html efekt po zabiegu jest miły dla oka :gwizdanie: zastanawiam się tylko czy to nie jest za rzadko w tym roku mam chęć przeprowadzić mega renowację lakieru + czyszczenie każdego zakamarku we wnętrzu auta , jak zrobi się na tyle ciepło, żeby w sobotkę rozłożyć się na spokojnie na podwórku to zabiorę się do dzieła
maly88 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Zapraszamy wszystkich gorąco i serdecznie na: Rozpoczęcie Sezonu 2011 Grupy VAG Podlasie Spocik planowany jest na: 17 KWIETNIA 2011 od godziny 12:00 Parking C.H.Makro Białystok MAPKA: http://www.mplus.bialystok.pl/leonikers/vagpodlasie/rozpoczecie/dojazd.jpg Niesieni sukcesem zeszłorocznego rozpoczęcia sezonu chcielibyśmy zaprosić wszystkich na tegoroczną edycję Rozpoczęcia Sezonu VAG Podlasie 2011. Zależy Nam żeby Nas miłośników VAG-ów zjawiło się jak najwięcej, szczególnie zapraszamy TYCH którzy chcieliby poznać innych miłośników kochanych marek. Zbierzcie się grupami miast, Sokółka, Suwałki, Augustów, Mońki, Wysokie Mazowieckie, Łapy, Zambrów itp wiem ze w każdej miejscowości na pewno jeździ kilka autek. Nie interesuje nas czy masz ładne felgi, zawieszenie czy tez spojlery i dokładki, tu chodzi o sam fakt bycia miłośnikiem najlepszych marek z koncernu VAG. PLAN IMPREZY: 12:00 Rozpoczęcie imprezy 13:00 Konkurs najładniej pod maską 13:30 Rzut oponą na odległość 14:00 Konkurs na najniższe auto 14:30 Ciągnięcie Auta 15:00 Konkurs Car Audio 15:30 Przerzucanie opony 16:00 Konkurs na najładniejsze auto 16:30 Przeciąganie Liny 17:00 Wybory Miss VAG 18:00 Rozdanie nagród Więcej informacji, zdjęcia z poprzednich imprez oraz regulamin imprezy dostępny na stronie: www.vagpodlasie.pl
marcinos80 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Filipek ja w okresie wiosenno-letnim stosuje takowy wosk co 2 -3 mycie i jak psu jajca sie świeci lakierek http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-koloryzujacy-super-kredka-hit-i1521662499.html
sylwiasty Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Filipek ja w okresie wiosenno-letnim stosuje takowy wosk co 2 -3 mycie i jak psu jajca sie świeci lakierek http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-koloryzujacy-super-kredka-hit-i1521662499.html Marcino - jak ja bym woskował auto co 2-3 mycia to wyszło by woskowanie ze 3-4 razy w miesiącu. Jeśli chcecie szybko odświeżyć lakier i nie zmęczyć się przy tym za bardzo to polecam to: http://www.turtlewax.com.pl/sklep/extreme-nanotech-speed-wax-nanotechnologiczny-wosk-samochodowy-p-146.html Ja swój kupiłem jakiś czas temu na Litwie (u nas w sklepach go nie było, teraz już jest). Z woskowaniem całego samochodu można się wyrobić w 15 minut. Nie zostawia białego nalotu na uszczelkach czy plastikach, wręcz odwrotnie - przywraca głębię koloru. Oczywiście po zimie zawsze lepiej z raz zrobić takim woskiem jak Marcin podał lub innym o podobnym działaniu, ewentualnie polerka np. pastą Tempo. A potem przez cały sezon można lecieć na tym wosku w atomizerze.
marcinos80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Filipek ja w okresie wiosenno-letnim stosuje takowy wosk co 2 -3 mycie i jak psu jajca sie świeci lakierek http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-koloryzujacy-super-kredka-hit-i1521662499.html YES MASTER SYLw... Marcino - jak ja bym woskował auto co 2-3 mycia to wyszło by woskowanie ze 3-4 razy w miesiącu. Jeśli chcecie szybko odświeżyć lakier i nie zmęczyć się przy tym za bardzo to polecam to: http://www.turtlewax.com.pl/sklep/extreme-nanotech-speed-wax-nanotechnologiczny-wosk-samochodowy-p-146.html Ja swój kupiłem jakiś czas temu na Litwie (u nas w sklepach go nie było, teraz już jest). Z woskowaniem całego samochodu można się wyrobić w 15 minut. Nie zostawia białego nalotu na uszczelkach czy plastikach, wręcz odwrotnie - przywraca głębię koloru. Oczywiście po zimie zawsze lepiej z raz zrobić takim woskiem jak Marcin podał lub innym o podobnym działaniu, ewentualnie polerka np. pastą Tempo. A potem przez cały sezon można lecieć na tym wosku w atomizerze. [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________Filipek znasz tych gosci z augustowa co maja hamownie?Nie wiesz czy cenowo cos by sie dalo zbić?
Rekomendowane odpowiedzi