Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to zabrałbym politykom i urzędnikom wyższego szczebla a dał wszystkim innym.

Zarabiają w cholerę, jeszcze więcej pod stołem a zero odpowiedzialności prawnej za swoje czyny ani swoich podwładnych.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podobnie w wojsku, często i gęsto zwykli żołnierze są rozliczani za przepały w ilościach 5l, a panowie decydenci dostają awanse za grubomilionowe przekręty.

Opublikowano

Dlatego u nas zniesli opłaty za przepaly

Jak to zrobiliśmy ? Jak kazali płacić to powiedzieliśmy ze jeździć nie będziemy bo spalanie jakie narzucili jest nie adekwatne do charakterystyki służby , chociażby przejazdów pojazdem na Maksa na sygnałach , i szybko się wycofali z płacenia za przepaly

Opublikowano
Podobnie w wojsku, często i gęsto zwykli żołnierze są rozliczani za przepały w ilościach 5l, a panowie decydenci dostają awanse za grubomilionowe przekręty.

Dokladnie :decayed: i nie tylko za 5l ale i nawet za 1l :decayed:

Opublikowano

Najbardziej denerwujące jest jednak to, że przy okazji rozwiązywania takich spraw, za głupie 5 zł trzeba doprodukować tonę kwitów.

Opublikowano

Ma ktoś z was konsole 1din do polifta b5 na części , potrzebuje ramki wokół radia i klimatronika

Opublikowano

Siema, jest tu ktos z koszalina? Poszukuje osoby, ktora sprawdzilaby mi stan foteli u jednego handlarza;) info na PW

Opublikowano
Siema, jest tu ktos z koszalina? Poszukuje osoby, ktora sprawdzilaby mi stan foteli u jednego handlarza;) info na PW

Jak do B8 to zobacz w salonie jak wglądają :)

Opublikowano

Do audi a3 8p, chodzi mi o to, zeby mi ktos sprawdzil stan tych foteli, bo to sa uzywki;)

Opublikowano

Panie i Panowie,

poszukiwany sprawny moduł TMC do Navi Plus RNS-D (chyba DX) w celu sprawdzenia czy posiadany w ogóle działa.

Ma ktoś jakiś wolny pod ręką albo na szybko wymontowywalny?

Opublikowano

Witam, jest ktoś w Szczecinie bądź okolicach, kto fachowo robi programy i go polecacie ? (do 1.9 tdi brb 116km)

Opublikowano
Witam, jest ktoś w Szczecinie bądź okolicach, kto fachowo robi programy i go polecacie ? (do 1.9 tdi brb 116km)

zapraszam ...

Opublikowano

Dokladnie słyszałem ze Leo ladnie robi i śmiga sie potem ze hoho

Opublikowano

Haaa wy słyszeliście ze dobrze robi, a ja 3 szt u leo robiłem.... ;-) coś pięknego i nie drogo.... Z czystym i pewnym sumieniem jak najbardziej polecam...

Opublikowano

LEO a takie głupie pytanie ostatnio myśleliśmy z kolega co zrobić z 1Z-ta a mamy osprzęt AEL-a do dyspozycji wtryski 210-tki i turbo K14 mogło by się zgrać ? :)

Opublikowano

ma ktos na zbyciu taki separator antenowy ??

bo nie chce mis sie czekac na wysylke ??

zrssa1.jpg

Opublikowano

Teraz żeś się obudził jak sprzedałem taki za 5zł.

Sprawdź w MM czy nie mają, bo chyba po 6zł widziałem.

Opublikowano

w mediamarkcie??

a nie bedziesz moze tam dzisiaj albo jutro, bo ja nie mam jak podleciec , przeciez w mundurze nie pojade, bo k**wa ten concert przyszedł i h*jowo fale odbiera i etraz nie wiem czy w radiu jest cos uwalone czy co , bo kazde inne radio mi elegancko dzialalo, na moje oko padlo zasilanie wzmacniacza w radiu, i separatorem podam zasilanie na nowo

a dwa marcin masz moze naped dvd zewnetrzny na usb pozyczyc?? bo padl mi system win 8 w netbooku, zamówilem adrmowe recovery z acera ale na dvd i potrzebny mi naped zewnetrzny

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

a pytanie czy wiesz jak odzyskac dane z netbooka który sie nie uruchamia?? nie rozkrecajac go bo jest na gwarancji i nie chce wyjmowac dysku z niego

Opublikowano

Niestety nie, rozumiesz, akord, ktoś musi te truskawki zebrać. Przez następne dni to w pracy, po pracy też w pracy.

Mam kieszeń, ale z CD, można niby wstawić inny napęd, ale to dedykowana do DELL z wtykiem USB nieco innym, ma dodatkowe zasilanie.

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Gwarancji nie tracisz wyciągając dysk czy pamięć RAM. To wszystko powinno być pod jedną klapką, którą można wykręcać.

Coś to adapter dysku 2,5" mam.

Opublikowano

h*j kolejne zakupy :grin: dzieki btw