Galec Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 hmm rozsądnie na razie wyrezać przód plus suba i wzmacniacz a potem dołożyć tył i drugi wzmacniacz do tego :> i ten plan mi się podoba tylko teraz potrzeba będzie więcej kaski bo dojdzie trochę więcej gratów do założenia trzeba się będzie szybko z fiskusem rozliczyć żeby zwrot kasiorki dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 a co powiecie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 nochal dobrze mówi sam go na 16 namawiałem montowałem 10, 13 i 16 pod seryjne radia w trzech autach znajomych i juz bez wygłuszenia i bez wzmacniacza jest różnica na głośnikach z podobnej polki więc nawet nie zastanawiaj się nad rozmiarem głośnika tylko szukaj 16" a zacznijmy od tego jaki masz budzet i może załóż jakiś osobny temat o tym bo jeszcze do niczego nie doszliście a juz 3 strony zapisane wiec widze ze temat będzie długi hehe ja właśnie musze znaleźć jakieś miejsce cieplutkie zeby wygłuszyć drzwi bo wszystko leży i sie kurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 z tym tematem to ja bym osobnego nie zakładał pogaduchy to pogaduchy już się sporo wątków przewinęło przez ten post także mi to tam nie przeszkadza. A z budżetem to każdy wie jak jest zawsze jest jakaś dziura i nie ma się tyle kaski ile by się chciało mieć. Ogólnie z tymi 16 już pomyślałem i chyba się jednak na nie szarpnę jak tak wszyscy zachwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a no pewnie jak sie bawic to sie bawic montuj montuj 16 i <b>Galec</b> wygrywasz toster manuela za dzisiejsza akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dzięki stary ale nie trzeba było aż tak się fatygować?? a swoją drogą to coś strasznie często widzę że jakieś nocne spacery z panną po osiedlu sobie urządzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 :embarrassed:zawstydziles mnie teraz jak turbodymomen hehe a co tam zawsze to jakis sposob na zabicie czasu ale toster Ci sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 galec jak sie zdecydujesz to zapraszam cos sie dobierze chyba ze ktos cos lepszego ci doradzi ale zeby bylolepsze to juz cena napewno urosnie bo te carpowery trzymaja poziom w stosunku do ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Srednica fabrycznych syków to 43mm;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 czyli galec te wysokotonowki ktore sa w zestawie z tymi niebieskimi wooferami beda pasily idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a te tańsze by pasiły bo jednak wydać prawie 700 stów na głośniki na przód to trochę grubo jak dla mnie bo mam jeszcze inne wydatki niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 niby potrzebuje otwor 55 ale jak sie niezmiesci to mozna go podkleic i bedzie gicior moze w weekend bede boczek sciagal to zobacze jak to tam wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wygląda to mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 no wiec trzeba by go wklecic klej na cieplo w 4 punktach i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 czesc chlopaki mam pytanie jakie macie zalane oleje w swoich audiczkach??konkretnie chodzi mi o 1,9tdi AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 6100 synergi motula 10w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Marek lej motula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 napisz do marcina jego nick to dzik i on Ci napewno doradzi co tam zalac a i ceny tez ma bardzo konkurencyjne i pewna oliwa napewno nie jakas zalegajaca na magaznie od paru lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barni Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam AHU i olej Mobil 1 Rally Formula 5W-50. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert855 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Widzę ze tu ogólnie mało ludzików z Koszalina a nawet okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi