Fr0styyy. Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A Ty już w domu? Dzięki za spota
miki Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nom też dzięki i do następnego Tapnięte z SGS III
martinez Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/25-08-2013-spot-audi-waly-chrobrego-fotorelacja-martinez-284376/
MaciejK Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panowie potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego lakiernika na terenie Szczecina.
miki Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mi dobrze zrobili poprzednią furę na Niklowej, Auto Efekt, pamiętam że BMW oddawało do nich auta, mają komorę. Tapnięte z SGS III
zadra Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panowie potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego lakiernika na terenie Szczecina. Ja z kolei polecam Lakiernictwo Chudziński na Łukasińskiego. Znają się na robocie.
martinez Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kiedy robimy spocisz ? dziś i niedziela chociwelka ?
doradca Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ja odpadam do nastepnego tygodnia bo grzeje dupe w chorwacji - jade a4 - mam nadzieje ze nie bedzie przygód
martinez Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 szkoda może ktoś inny zainteresowany ?
martinez Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 byłoby dobrze chyba też chlopaki z bmw robią tam trening
soulmaster3m Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Już nie pamiętam czy o to tutaj pytałem bo temat z dawien dawna powrócił. Przyszedł taki czas, że chyba będę musiał założyć podtlenek LPG tylko nie wiem jaka instalacja będzie najlepsza lub najbardziej optymalna dla 1.8T ANB. Poszukuję dobrego warsztatu gdzie prawidłowo zaopiekowaliby się moim A4 i prawidłowo założyli odpowiednia instalację gazową. Beż ściemniania, zakładania starych, używanych instalacji czy innych machlojek. Z tego co się dowiadywałem to dobre opinie ma zakład w Dębnie, już nie pamiętam jak się nazywa, ale i ten w Tanowie zbierał dobre oceny i tam głównie BRC zakładają. Osobiście z samochodem, ale innym niż Audi byłem na Tamie Pomorzańskiej, ale widząc ile razy trzeba było jeździć tam z Maximą 3.0 na jakieś poprawki to chyba z tego zakładu bym nie skorzystał.
bediks Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 na tamie maja drogo i tyle bo tylko brc tam wkladaja a jakość h*jowa Na rogu Dąbrowskiego i starkiewicza jest fajny zakład , pol mojej firmy jeździ tam zakładać , koleżka ma w 2.8 a4 i fajnie lata , na strojeniu był raz tylko po miesiącu bo mu kazali a tak później spokój
soulmaster3m Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ehhh, przestrzeliłem ulice, zapomniałem, że na Tamie też jest i tam faktycznie mają tylko BRC. Chodziło mi dokładnie o ten sam, zaraz za wiaduktem kolejowym na Kolumba. Na parkingu mają całkiem ładny przekrój marek samochodów, ale jakoś z Nissanem Maximą sobie ciągle poradzić nie mogą. Co chwila na strojenie.
bediks Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A klientów maja w h*j , i wszyscy chwala , koleszka też jeździ 3.0 peugoten chyba 406 i chwali
soulmaster3m Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Najwidoczniej amełykańska technologia rodem z dalekiej azji ich przerosła. Ale z niemiecką sobie radzą doskonale. Będę tam jechać i pytać co i jak.
bediks Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 W granicach 2500 -2700 z korkiem pod klapka wlewu paliwa zawolaja
samekgsx550 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Orientujesz się ile złociszy biorą za element ? Panowie potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego lakiernika na terenie Szczecina. Ja z kolei polecam Lakiernictwo Chudziński na Łukasińskiego. Znają się na robocie. ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- Panowie a ja zapyta czy znacie jakiegoś ogarniętego mechanika w Sz-n lub okolicach ?
soulmaster3m Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ja mogę polecić np. HR-Auto Hubert Nowicki. Mam z nim dobre doświadczenia. Może nie robiłem u niego Audi, ale w Golfie bezproblemowo wymienił silnik, sprzęgło i skrzynię. H-RT Auto Hubert Nowicki. Wulkanizacja, Mechanika, Szczecin - Mapa Polski w Zumi.pl
bediks Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Na Dąbrowskiego jest taki varsztat co robi sam vag , ponoć dobrzy ale kosztowni
Rekomendowane odpowiedzi