sonnen_x Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 No i stało się:-) Przedstawiam Wam moją dArk4: Tak się prezentuje w 10 dniu posiadania:-) Oczywiście jest we właściwym kolorze. Dalsze plany modyfikacji ukierunkowane są na postęp w tym kolorze, a więc ciemne szybki, ciemne tylne lampy, może przednie też - wyjdzie z czasem:-) no i felunek jakowyś może ciemny chrom tak z 17" nie więcej raczej no i oczywiście chiPS:-) Potem pewnie coś grającego...
Gość Murzyn Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 temat juz poprawiony widze autko sliczne!
Gość rob Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 taki kolorek + avant, to jest to co lubię oglądać nieźle wypucowana bryka
Gość son_czwa Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Bardzo ładnie się prezentuje! Środek autka też zadbany!
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ładniusi avancik I ten klekocik taki jak trzeba Jak będziesz zmieniał przednie lampki na ciemne, tak jak wspomniałeś to daj znać, ja bardzo chętnie przygarnę Twoje dotychczasowe lampeczki Pozdrowionka!
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Furka Fajowa , szczerze to bym wywalił to drewno do lasu z srodka..... oczywiscie to tylko moje zdanie. Czarny jest Piękny.........
grippen Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 miód cód i orzeszki chyba specjalnie pucowana na sesyjke Gratuluje samochodu
sonnen_x Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 chyba specjalnie pucowana na sesyjke co prawda to prawda, chociaz generalnie pucowałem po poprzednim właścicielu...:-) a fotki to tak przy okazji:-)
cayenne Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Sie świci jak psu j... Ładniutka i widać,że zadbana. Albo dopiero,co pomalowana - żartuje
futro111 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Furka luks, do tego polerowane relingi+czarne szybki=efekt axe :grin:
Pelex Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 super się świeci ta twoja czekam na zmiany napewno dużo dają felgi i szybki ciemne
Rekomendowane odpowiedzi