taktuś Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Pre_pl dał mi znać na PW że kaskę wpłacił :th: a ja jutro przeleję kaskę nie ma tragedii, poślizg był uwzględniony- ludzie są na urlopach ale szacuneczek dla Was za wpłaty :oklaski: naprawdę drgnęło i to dobrze :a4fan:
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Czesc panowie i panie ja nie wiem kurde do konca jak to bedzie juz wiem ze zona nie jedzie bo musi tu zostac pilonowac a mnie namawia abym jechał mowi mi ze to bylo takie wazne dla mnie i tak dalej - ( w sumie mowiła prawde ) tylko ciezko jest mi podjac taką decyzje dziś czy jechac czy nie - musicie mnie zrozumiec - prosze abyscie mnie zle nie ocenili ale w domu w firmie jest kupe roboty . Czy ja moge jak cos to najlepiej tydzien przed terminem powiedziec ?? jak juz zona nie jedzie to moge gdzies tam spac jak nie bedzie miejsca namiot auto pod drzwiami u kogos :-) nie ma problemu tylko tak jak pisałem u gory tydzien wczesniej bym powiedział prosze abyscie mnie narazie nie wykreslali z listy ;(
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Wstydzę się. Wstydzę się tym bardziej, że Matka Przełożona skierowała mnie w terminie Zlotu na misje do karagandy. Jest mi niezmiernie przykro, ale nie mam wyjścia i muszę sie wypisać ze Zlotu. Nie będę czarował - sytuacja jest taka, że praktycznie nie ma szans, żeby udało mi się dotrzeć - life.
spanky Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Wstydzę się. Wstydzę się tym bardziej, że Matka Przełożona skierowała mnie w terminie Zlotu na misje do karagandy. Jest mi niezmiernie przykro, ale nie mam wyjścia i muszę sie wypisać ze Zlotu. Nie będę czarował - sytuacja jest taka, że praktycznie nie ma szans, żeby udało mi się dotrzeć - life. no to dałeś doopska ....
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 :embarrassed: Czasem niestety trzeba dokonywać trudnych wyborów.
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 wit.s o czym ty piszesz ?? bo nie rozumiem jaka karaganda czym ty sie zajmujesz ??
malik Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Niniejszym prosze o dopisanie mnie do listy. malik - pokój jedynka(1os.) na 2 doby Widze, ze jedna jedynka zostala wiec chyba nie bedzie problemu. Dzisiaj puszcze wplate 234PLN.
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 wit.s o czym ty piszesz ?? bo nie rozumiem jaka karaganda czym ty sie zajmujesz ?? HŁE HŁE HŁE Przy tej niewesołej dla mnie okazji, widzę, ze wyszedł mi niezły kawał. Zasadniczo chodziło mi o to, żeby napisać, ze nie mogę pojechać. Reszta to freestyle'owa wariacja dookoła mojej drugiej ksywy vel "Pleban"
angela Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Niniejszym prosze o dopisanie mnie do listy. malik - pokój jedynka(1os.) na 2 doby Widze, ze jedna jedynka zostala wiec chyba nie bedzie problemu. Dzisiaj puszcze wplate 234PLN. chyba nie ma juz jedynek......
adadur Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Rzutem na taśmę zdążyłem i opłacone - można odhaczyć.
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Malik dawaj zamiast Wita do domku On się słusznie obawia akurat tego domku :D
hornet Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Wciu masz szczęście że dzisiaj mie nie będziie na spocie (chory jestem) bo ja bym porozmawiał z Toba w inny sposób..... Powie iż użyłbym innych argumentów co do Twojego wyjazdu ....
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Powie iż użyłbym innych argumentów co do Twojego wyjazdu .... Hornet, nic z tego - jestem hetero
hornet Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Wiciu tą odpowiedź już nam Zaczyna się nudzić więc może coś innego wymyślisz
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Wiciu tą odpowiedź już nam Zaczyna się nudzić więc może coś innego wymyślisz HŁE HŁE HŁE Moja heteroseksualność była, jest i będzie niezmienna Ty, jak Ty chory jesteś, to może dzisiejszy spot u Ciebie. "Witaminki" byśmy przywieźli
hornet Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie nie nie .. Jutro muszę być na chodzie.
adadur Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 hornet Wit a co wasza pogaducha ma do zoltu??? Wit i tak dałeś ciała na 2 tygodnie przed zlotem.
malik Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 chyba nie ma juz jedynek...... Hehe.. a jednak. Spójrz na listę. Ma się te znajomości Zapłacone, można odhaczyc :gwizdanie:[br] [br] [br] Dopisany: 31 Lipiec 2007, 11:41 _________________________________________________ Malik dawaj zamiast Wita do domku Heh, dzięki ale nie lubię jak mi chrapią
Rekomendowane odpowiedzi