Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot Letni - 24-25-26.08.2007 - Ustalenia i zapisy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pre_pl dał mi znać na PW że kaskę wpłacił :th:

a ja :embarrassed: jutro przeleję kaskę

nie ma tragedii, poślizg był uwzględniony- ludzie są na urlopach

ale szacuneczek dla Was za wpłaty :hi: :oklaski: naprawdę drgnęło i to dobrze :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Czesc panowie i panie ja nie wiem kurde do konca jak to bedzie juz wiem ze zona nie jedzie bo musi tu zostac pilonowac a mnie namawia abym jechał mowi mi ze to bylo takie wazne dla mnie i tak dalej - ( w sumie mowiła prawde ) tylko ciezko jest mi podjac taką decyzje dziś czy jechac czy nie - musicie mnie zrozumiec - prosze abyscie mnie zle nie ocenili ale w domu w firmie jest kupe roboty .

Czy ja moge jak cos to najlepiej tydzien przed terminem powiedziec ?? jak juz zona nie jedzie to moge gdzies tam spac jak nie bedzie miejsca namiot auto pod drzwiami u kogos :-) nie ma problemu tylko tak jak pisałem u gory tydzien wczesniej bym powiedział prosze abyscie mnie narazie nie wykreslali z listy ;(

Opublikowano

Wstydzę się.

Wstydzę się tym bardziej, że Matka Przełożona skierowała mnie w terminie Zlotu na misje do karagandy.

Jest mi niezmiernie przykro, ale nie mam wyjścia i muszę sie wypisać ze Zlotu. Nie będę czarował - sytuacja jest taka, że praktycznie nie ma szans, żeby udało mi się dotrzeć - life.

:(

Opublikowano

Wstydzę się.

Wstydzę się tym bardziej, że Matka Przełożona skierowała mnie w terminie Zlotu na misje do karagandy.

Jest mi niezmiernie przykro, ale nie mam wyjścia i muszę sie wypisać ze Zlotu. Nie będę czarował - sytuacja jest taka, że praktycznie nie ma szans, żeby udało mi się dotrzeć - life.

:(

no to dałeś doopska .... :bicz:

Opublikowano

:embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Czasem niestety trzeba dokonywać trudnych wyborów.

:no:

Opublikowano

wit.s o czym ty piszesz ?? bo nie rozumiem jaka karaganda czym ty sie zajmujesz ?? :mysli:

Opublikowano

Niniejszym prosze o dopisanie mnie do listy.

malik - pokój jedynka(1os.) na 2 doby

Widze, ze jedna jedynka zostala wiec chyba nie bedzie problemu.

Dzisiaj puszcze wplate 234PLN.

Opublikowano

wit.s o czym ty piszesz ?? bo nie rozumiem jaka karaganda czym ty sie zajmujesz ?? :mysli:

HŁE HŁE HŁE

Przy tej niewesołej dla mnie okazji, widzę, ze wyszedł mi niezły kawał.

Zasadniczo chodziło mi o to, żeby napisać, ze nie mogę pojechać. Reszta to freestyle'owa wariacja dookoła mojej drugiej ksywy vel "Pleban"

:polew:

Opublikowano

Niniejszym prosze o dopisanie mnie do listy.

malik - pokój jedynka(1os.) na 2 doby

Widze, ze jedna jedynka zostala wiec chyba nie bedzie problemu.

Dzisiaj puszcze wplate 234PLN.

chyba nie ma juz jedynek......

Opublikowano

Rzutem na taśmę zdążyłem i opłacone - można odhaczyć.

Opublikowano

Malik dawaj zamiast Wita do domku :wink4:

Opublikowano

On się słusznie obawia akurat tego domku :D :D :D

Opublikowano

Wciu masz szczęście że dzisiaj mie nie będziie na spocie (chory jestem) bo ja bym porozmawiał z Toba w inny sposób..... :naughty:

Powie iż użyłbym innych argumentów co do Twojego wyjazdu ....

Opublikowano

Powie iż użyłbym innych argumentów co do Twojego wyjazdu ....

Hornet, nic z tego - jestem hetero :polew:

Opublikowano

Wiciu tą odpowiedź już nam :rant: Zaczyna się nudzić więc może coś innego wymyślisz

Opublikowano

Wiciu tą odpowiedź już nam :rant: Zaczyna się nudzić więc może coś innego wymyślisz

HŁE HŁE HŁE

Moja heteroseksualność była, jest i będzie niezmienna

:polew:

Ty, jak Ty chory jesteś, to może dzisiejszy spot u Ciebie. "Witaminki" ;) byśmy przywieźli

Opublikowano

Nie nie nie .. Jutro muszę być na chodzie.

Opublikowano

hornet Wit a co wasza pogaducha ma do zoltu??? Wit i tak dałeś ciała na 2 tygodnie przed zlotem.

Opublikowano

chyba nie ma juz jedynek......

Hehe.. a jednak. Spójrz na listę. Ma się te znajomości :)

Zapłacone, można odhaczyc :gwizdanie:[br]

[br]

[br]

Dopisany: 31 Lipiec 2007, 11:41 _________________________________________________

Heh, dzięki ale nie lubię jak mi chrapią :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...