malik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A może ten zlot zrobimy bezalkoholowy ? będziemy recytować poezję Szymborskiej.... chodzić na długie spacery.... upajać się pięknem przyrody... grać w klasy i podchody... Możemy też puszczać wianki na wodzie i chodzić z kwiatami we włosach A po zachodzie słońca wspólna kąpiel na golaska w Gimie :drool: :drool: :drool: Panowie, przestańcie jarać to świństwo
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam bylem za granica i widze ze usunieto mnie z listy bez zadnego poinformowania mnie? tak mam to rozumiec?
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mam rozumiec ze wyrzucono mnie z listy pod moja nie obecnosc?
malik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Malik a co Ty sie tak unosisz.....przeciez to byl tylko zart Eeee tam, ja zupełnie spokojnie, na tak zwanym luzie :gwizdanie: BTW: gratuluje wywalczenia przytulnej jedyneczki
pre_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ?????????????/ o letnim zlocie piszesz ? jest do tego specjalny temat, nie musisz zakładać osobnego. A sam jak dobrze pamiętam pisałeś, żeby cię nie wpisywać na nocleg, bo masz blisko.
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 to nie ja pisalem tylko Robson[br]Dopisany: 03 Sierpień 2007, 13:38 _________________________________________________usuncie temat
pre_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a fakt, pisałeś nawet że chcesz miejsce : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.msg155716.html#msg155716 i Cię nie ma. Scaliłem do odpowiedniego tematu.
adadur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Drukowałem listę 31 sierpnia i Micek jeszcze był potem widziałem że podmieniło sie jego miejsce na Malika (pozycja, nie wiem jak spanie). Taktuś Hugo co kolegą? Pisał sie na 2 osoby i miał zapłacić 326 (pewnie jedynka na dwie osoby).
MAx Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A może ten zlot zrobimy bezalkoholowy ? będziemy recytować poezję Szymborskiej.... chodzić na długie spacery.... upajać się pięknem przyrody... grać w klasy i podchody... Ja proponuje jeszcze zagrać w "butelke " Cuber to ze masz slabosc do gry w butelke/i to pamietam jeszcze z Turawy i długo pamietac bede
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 mam rozumiec ze wyrzucono mnie z listy pod moja nie obecnosc? Czas na wpłaty był do 31 lipca.Pisałem do Ciebie najpierw jedną wiadomość w połowie lipca i prosiłem o deklaracje i potwierdzenie wyjazdu na zlot.Niestety nie raczyłeś odpisać na nią chociaż byłeś na forum.Później 31 lipca chyba pisałem ponownie , co z Twoim wyjazdem i też nie dostałem odpowiedzi.Nie dostałem też informacji o wpłacie , o którą prosiłem , więc stwierdziłem , że po prostu nie jedziesz i 1 sierpnia czyli po terminie wpłat dałem znać ludziom , którzy byli chętni i czekali , aż się coś zwolni.Tak więc wystarczyło odpisać na chociaż jedno moje pw i bym wiedział co i jak.W tej chwili jest wolny pokój trójka i innego nie znajde bo za dużo już było przeprowadzek
micek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no no jakbym sie potroił to tak...w takim razie podziekuje...wpadne w takim razie w sobote bo widac bedzie najciekawiej....
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 wpadne w takim razie w sobote bo widac bedzie najciekawiej Zależy z której strony patrzeć .
taktuś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Drukowałem listę 31 sierpnia i Micek jeszcze był potem widziałem że podmieniło sie jego miejsce na Malika (pozycja, nie wiem jak spanie). Taktuś Hugo co kolegą? Pisał sie na 2 osoby i miał zapłacić 326 (pewnie jedynka na dwie osoby). Faktycznie Micek był, a potem zniknął z listy, Hugo zrobił to co zrobiłtermin wpłat do końca lipca był wiążący- tak prosiła mnie kierowniczka( albo pieniądze faktycznie były już potrzebne wcześniej, albo ten termin był testem wiarygodności deklaracji wypoczynku przedstawionej przeze mnie grupy w Kaletce- to teraz nie ma znaczenia), co nie znaczy że już nikt nie może dołączyć- miejsca jeszcze są ziomal Micek- nie rezygnuj tak szybko główny klimat będzie w Kaletce :a4fan:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Koledzy. Czy na tym zlocie podejmie się ktoś naprawy mojego immo? Oczywiście odpłatnie.
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Koledzy. Czy na tym zlocie podejmie się ktoś naprawy mojego immo? Oczywiście odpłatnie. Stary, postawisz, flaszkę, albo dwie. Obalimy, i będziesz miał od razu z 5ciu chętnych do grzebania w aucie. Sami specjaliści
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 nawet i ja sie podejme chociaz nie wiem o co chodzi haha
tomaszu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo, nie wiesz o co chodzi, bo masz B6...
Gość Keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a ja mam pytanko czy są przewidziane jakieś atrakcje poza , , , :gwizdanie: oraz . naprzykład przejazd przez olsztyn , jakiś tor do poszalenia , lotnisko na 1/4mili , wynajęty rynek
pre_pl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 naprzykład przejazd przez olsztyn no to tak, jest na którejś stronie wstecz o tym,
Rekomendowane odpowiedzi