Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot Letni - 24-25-26.08.2007 - Ustalenia i zapisy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ja czyli Sfinks + Adi + Ania czyli trzy osobowy pokoik :drool:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2007, 20:34 _________________________________________________tylko bez skojarzeń proszę :polew: :polew:

Opublikowano

Zawiozłem do Kaletki listę z danymi osobowymi

Otrzymaliśmy 10% rabatu od kwaterunku/noclegów i mniejsze ceny dostawek:

pokój 1-os.-15zł

pokój 2-os.-25zł

w domkach-25zł

ceny posiłków np.: śniadania z tabeli[/font]

tak więc już możemy obliczać koszty zlotu, i tak:

pokój jedynka(1os.)- 2x90-10%=162zł+ posiłki

pokój jedynka(2os.)- 2x90+2x15-10%=189zł+ posiłki

pokój dwójka(2os.)- 2x120-10%=216zł+ posiłki

pokój trójka(2os.)- 2x120-10%=216zł+ posiłki

pokój trójka(3os.)- 2x120+2x25-10%=261zł+ posiłki

domek 4+4- 2x180+2x100-10%=504zł/8=63zł/os.+ posiłki

domek 4+2(tu jak widać jest już skład czteroosobowy-son czwa+dzo dzo+Panie)-2x140-10%=252zł/4=63zł/os.+ posiłki

domek 3os.-2x110-10%=198zł+ posiłki

tę ilość osób, która zebrała się do tej pory już " zakwaterowałem", przy czym mam zapewnienie że ilość przyobiecanych miejsc(103 miejsca) będzie trzymana jeszcze przez 3 tygodnie... to wiadomość dla niezdecydowanych :)

teraz do dyskusji 2 tematy:

1) posiłki

2) płatność

AD 1)

( moja opcja): piątek - grill

sobota- śniadanie+ wieczorem grill

niedziela- śniadanie

propozycja grilla organizowanego przez ośrodek: bigos

kaszanka

kiełbaska

karkówka

sałatka

chlebek/musztarda/ketchup

--------------------------

25zł/os.

AD 2)

po dokładnym podliczeniu każdy wpłaca pieniążki dla:

1)-Hugo, który mając całość, przelewa pieniążki na konto ośrodka( przy tej opcji trzeba ustalić z ośrodkiem termin graniczny wpłat)

2)- bezpośrednio na konto ośrodka( podany w linku), wtedy ja np. po 3 tygodniach jadę po info kto już wpłacił( celem odhaczenia takiej osoby w naszym zestawieniu zlotowiczów)

oczywiście na wpłatę powinno się składać: noclegi+posiłki

przy drugiej opcji wpłaty będzie można już dokonywać po ustaleniu posiłków/menu

Ja od jutra wyjeżdżam i nie będzie mnie +- do 4 lipca, bez możliwości dostępu ;(

najnowsze info: w ośrodku nalegają aby wpłata wpłynęła jednorazowo od całości grupy

Opublikowano

No to super widze koledzy działają w tej sprawie -

p.s rozmawiałem z kubą z tego czerwonego RS4 przyjedzie do nas :-) :thumbup:

Opublikowano

No to chyba wszystko jasne, możemy rozpocząć wpłaty, grill chyba każdemu pasuje... :thumbup:

Opublikowano

czyli w sumie wyżywienie planowe na 2 (2 xgril +2x śniadanie) osoby = 144 pln, jak dobrze rozumiem, moje pytanie jest tego typu: czy wiemy jak liczona jest doba hotelowa? tzn do której w niedzielę musimy opuścić kwatery - żeby nie było pobudki przed 8.00

Opublikowano

no wlasnie bo chyba tą panią rozszarpe ja wstaje o 13.00 bo w sobote podobno niezla impra sie szykuje :-) :drunk:

Opublikowano

rozmawiałem z kubą z tego czerwonego RS4 przyjedzie do nas :-)

na liście go nie widzę :chytry:

chili przyjedzie tylko się pochwalić :decayed:

Opublikowano

Ma być czy na 3 dni to nie wiem , bo teraz jest na zawodach na sloveni jak przyjedzie to da cynka albo ja

Opublikowano

Jeśli można to dla mnie też jeden pokój, ale dwie osoby będą!

Jade na 100%![br]Dopisany: 27 Czerwiec 2007, 22:35 _________________________________________________oczywiście mam na myśli pokój jednoosobowy ale dwie osoby będą w nim mieszkać

Opublikowano

Koledzy a czemu jest tak mało chętnych na ten zlot - jest nas prawie 4500 tys osob a tu tylko 37 autek bedzie ? - czym to jest spowodowane

Opublikowano

Koledzy a czemu jest tak mało chętnych na ten zlot - jest nas prawie 4500 tys osob a tu tylko 37 autek bedzie ? - czym to jest spowodowane

tez sie nad tym zastanawiam :disgust: wiem, ze urlopy itp ale poczekajmy do konca przeciez :a4fan: rulez :thumbup:

w zime bylo wiecej ludzi a przewaznie w zime jest slabsza frekfencja, czyli moze zimowy zlot sie nie spodobal :angry:

Opublikowano

moze zimowy zlot sie nie spodobal

po zlocie zimowym niektórzy chodzą jeszcze na terapię :polew:

Opublikowano

Dziesiątki razy czytałem posty o zlotach (na AKP) ... zapytam tylko ile kosztował nocleg w Wiśle?

Opublikowano

Myślałem że większa była różnica w cenie a wychodzi że Wisła była niewiele tańsza ... może faktycznie termin albo odległość co niektórym nie pasuje.

Opublikowano

w jakiej kwocie dokonywać wpłaty zaliczki i do kogo? Proszę o informację.

Pozdro. :audi::a4fan::evil:

Opublikowano

w jakiej kwocie dokonywać wpłaty zaliczki i do kogo? Proszę o informację.

Pozdro. :audi::a4fan::evil:

Nie będziemy wpłacać zaliczek, będziemy wpłacać całość: noclegi + posiłki

tylko najpierw dogadajmy się co do posiłków :angry:

i nie ma to tamto, będziemy spożywać razem ( tak jak w Wiśle ) i niech to już będzie nowa świecka tradycja :oklaski:

ludzie proponujcie czy chcecie śniadania i obiady i kolacje

czy może tylko śniadania i grille na kolacje

albo nic do jedzenia

niech już zapadają decyzje, bo już trzeba myśleć o wpłatach :)

Opublikowano

Moim zdaniem sniadanie + grill jako obiado-kolacja. Wiadomo co sie robi przy grillu :naughty:

Opublikowano
albo nic do jedzenia

Spoko zrobimy konkurs kto wytrzyma dlużej :tongue4:

A tak poważnie to też jestem za wpłatą całości,i tak trzeba zapłacić i tak. Co do posiłków to myślę że wspólne śniadanko i grill na kolacje,przy grillu można pogadać,wypić piffko,kązdy kąsa sobie w różnych odstępach czasau a nie je bo musi zjeść.

Ale to tylko moja propozycja. Uszanuję każdą inną.

Opublikowano

moje pytanie jest tego typu: czy wiemy jak liczona jest doba hotelowa? tzn do której w niedzielę musimy opuścić kwatery - żeby nie było pobudki przed 8.00

dzisiaj otrzymałem info z Kaletki że do 13-tej, 14-tej w niedzielę, śmiało będziemy mogli oddychać świeżą bryzą z nad Gimu :>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...