adas0215 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam Moje pierwsze auto ( z racji mojego wieku 19tka w grudniu ;] ) A4 2.0TDI 2005r Wyposażenie: - kierownica trójramienna wielofunkcyjna - 6x poduszek - podgrzewane fotele przód - skrzynia manual 6 biegów - pełny kolorowy FIS - klimatronik 2-strefowy - tempomat - ABS+ESP+ASR+EBD - czujniki parkowania tył - navi RNS-E - 2x elektryczne szyby (otwierane i zamykane z pilota) - lusterka zewnętrzne fotochrom - zmieniarka 6CD -lodówka -ori alu 16 cali - bluetooth active z zestawem głośnomówiącym -znaczek A4-klub.pl ( podziekowania dla Czakiego ) W planach: - Felgi 18 lub 19 cali najprawdopodobniej chrom , gumy 225/35 BRIDGESTONE POTENZA - Przód światła na dayline Led - Soft na 180KM - Full SDS -Wymiana podłokietnika ( w tym urwane zawiasy ) Chyba tyle Opinie , sugestie negatywne mile widziane pozytywne tez Przypuszczalne felgi Planowane światełka
soolek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 No to zacznijmy do tego, że Dayline to I słuchaj starszych A tak poza tym to całkiem fajna furka.
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 No to zacznijmy do tego, że Dayline to nie zrób wiochy z ładnego furaka, z bixenonem dużo lepiej wygląda bo ori ....więc w tym kierunku bym poszedł Gratuluję zakupu i bezawaryjności życzę
mystic.pl Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Po silniku widzę, że chyba jest 170 kucy pod maską a nie jak w profilu 140PS Sprawdź dokładnie po VIN jaki masz typ motorowni no chyba, że coś było grzebane przez poprzedniego właściciela. Furka tylko odpuść te ledy z przodu
Patrox Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja w wieku 19 lat nie marzyłem o takim samochodziku. Gratuluje autka:) Z czasem autko zapewne nabierze stylistyki i agresywności :> :>
MAJKI Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Po silniku widzę, że chyba jest 170 kucy pod maską a nie jak w profilu 140PS Sprawdź dokładnie po VIN jaki masz typ motorowni no chyba, że coś było grzebane przez poprzedniego właściciela. Furka tylko odpuść te ledy z przodu A mnie wyglada na 140KM :gwizdanie: furka fajna ale faktycznie wolałbym ori lampy, no i tak jak napisał Patrox w tym wieku nawet mi sie nie śniło audi takze gratki
elmek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Albo juz bylo ostro rezane, albo masz blad w profilu, bo fabrycznie naped jest FWD, nie RWD
wojoo Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 nie dziwcie sie ze w wieku 19 lat kolega ma audi zerknijcie co stoi obok i wszystko jasne skad ta a4 poza tym pozazdroscic autka
filip1001 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Fajne autko PS. Co to za eska na jednym ze zdjęć ??
skovroon Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Bład , mam BLB 140km i FWD Ojj.... BLB tak czy siak jak juz koledzy pisali odpusc sobie te dayline'y bo auto wioską zaleci.. najlepiej zainwestuj w bixenon ori z białymi kierunkami i bedzie cipcia miód palce lizać :decayed:
mumen Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No popieram, zdecydowanie ori reflektorki, no i chrom felgi to raczej też nie dobry pomysł, nawet jeśli to ori audi USA. A tak to fajna baza, nawet bardzo
adas0215 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 no co do chromu to jeszcze sie zastanwiam ale na dayline jestem zdecydowany : niestety na B8 nie bylem w stanie , a eSa nie moja tylko starszego pokolenia tj ojca ;]
dziadek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale na dayline jestem zdecydowany Jak już jesteś zdecydowany to odłóż gdzieś te ori lampy i może kiedyś dojrzejesz do nich i wrócisz na słuszną ścieżkę...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ja w wieku 19 lat nie marzyłem o takim samochodziku. Gratuluje autka:) Z czasem autko zapewne nabierze stylistyki i agresywności :> :> A ja w wieku 19 lat jeszcze miałem malucha i "mała" przesiadka na V6 Co do B7ki jest super bazą do modów i jak Cię proszę nie zakładaj tych ledów na przód bo zrobisz wioskę z B7ki Pamiętaj, to że młodziutki jesteś (jeszcze 18 lat) i dostałeś od razu B7ke nie świadczy o tym że ktoś będzie zazdrosny i nikt Ci tutaj nie chce robić na złość tylko doradzić jak najlepiej żebyś później nie żałował Poszukaj na forum na jakich bixenonach w B7kach chłopaki śmigają i jak świecą bo uwierz nawet jeśli podobają Ci się takie day line to w ogóle nie świecą co się przekłada na bezpieczeństwo. Co do chromów mi też się za***iście podobają chromy... ale na amerykańskich krążownikach Pomyśl nad pakietem S-Line/S4 bo od razu furka nabierze wyglądu.
david_n Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dobrze Pablo prawi, lepiej poszukaj bixnenonów do swojego autka jeszcze z bialym kierunkiem Naprawde robia robote...
Rekomendowane odpowiedzi