johnybravo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jest to film instrukatozowy do czego nadaja sie glosniki firmy ALPHARD ;] nie chcielismy nikomu sprzedawac tego szajsu ... wiec dalismy mu nadto mocy Ps. niedlugo zdjecia przodu ze zderzakiem s4 hahahahahahahahahahahahahaaha oszołomyyyyyyyyyy , Nowak ja odkupie tą cewke jako nową ,daj linka do allegro ps,ciekawy golfik :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no no na zderzakach od S4, to juz bedzie mega kozak, a ja ciagle nic ;(, ale juz nie dlugo :th:, kozackie filmiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 _________________________________________________ to taki maly bonus.... sory za jakosc zdjec i za to ze audika troche brudna nastepna sesja bedzie bardziej udana i prawdopodobnie juz z body z s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nowak_zg mi się wydaje czy to są próby zrobienia sesji do naszego klubowego kalendarza, który miejmy nadzieję się pojawi na 2009 rok? Swoją drogą sympatyczny kontrast blondi i czarnuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 hehe sesja bedzie auta i mojej dziewczyny naraz .... jak zrobie przod od eSy i polerke nadwozia mam nadzieje ze sie zalapie na kalendarz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ale lala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ktora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ktora ? no chyba obie, a razem to juz ojoj... gratulacje, obu Lal... pozdro... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ożesz chlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 w zwiazku z tym ze tamte fotki jakies takie nijakie i rozmazane w dodatku robione prawie w nocy ;p zrobilem kilka innych ktore wyszly wg mnie zdecydowanie lepiej mam nadzieje ze sie podobaja [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 23:48 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nowak , ja mam inną koncepcję-stado nagich napalonych laseczek przy Twoim aucie...hyhyhy. I w kalendarzu jesteś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 piękna "maszyna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Iverson jak skrecisz te stado to bardzo chetnie i jak po sesji zdjeciowej zostana na chwile ze mna ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wiecej fot i bardziej odwazne poprosimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Iverson jak skrecisz te stado to bardzo chetnie i jak po sesji zdjeciowej zostana na chwile ze mna ..... Bo powiemy Ani BTW: furka kobieta Aczkolwiek do czarnej bardziej pasowalaby brunetka :tongue4: <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 kox i jeszcze raz kox :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Laska fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 To juz Twoj 3-ci komentarz do zdjec... nie chce nic sugerowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi