johnybravo Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 jest to film instrukatozowy do czego nadaja sie glosniki firmy ALPHARD ;] nie chcielismy nikomu sprzedawac tego szajsu ... wiec dalismy mu nadto mocy Ps. niedlugo zdjecia przodu ze zderzakiem s4 hahahahahahahahahahahahahaaha oszołomyyyyyyyyyy , Nowak ja odkupie tą cewke jako nową ,daj linka do allegro ps,ciekawy golfik :th:
slepy Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 no no na zderzakach od S4, to juz bedzie mega kozak, a ja ciagle nic ;(, ale juz nie dlugo :th:, kozackie filmiki...
Nowak_zg Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 _________________________________________________ to taki maly bonus.... sory za jakosc zdjec i za to ze audika troche brudna nastepna sesja bedzie bardziej udana i prawdopodobnie juz z body z s4
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nowak_zg mi się wydaje czy to są próby zrobienia sesji do naszego klubowego kalendarza, który miejmy nadzieję się pojawi na 2009 rok? Swoją drogą sympatyczny kontrast blondi i czarnuch
Nowak_zg Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 hehe sesja bedzie auta i mojej dziewczyny naraz .... jak zrobie przod od eSy i polerke nadwozia mam nadzieje ze sie zalapie na kalendarz :gwizdanie:
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 ktora ? no chyba obie, a razem to juz ojoj... gratulacje, obu Lal... pozdro... :th:
Nowak_zg Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 w zwiazku z tym ze tamte fotki jakies takie nijakie i rozmazane w dodatku robione prawie w nocy ;p zrobilem kilka innych ktore wyszly wg mnie zdecydowanie lepiej mam nadzieje ze sie podobaja [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 23:48 _________________________________________________
Iverson Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nowak , ja mam inną koncepcję-stado nagich napalonych laseczek przy Twoim aucie...hyhyhy. I w kalendarzu jesteś!!
Nowak_zg Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Iverson jak skrecisz te stado to bardzo chetnie i jak po sesji zdjeciowej zostana na chwile ze mna .....
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wiecej fot i bardziej odwazne poprosimy...
Tas2die4 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Iverson jak skrecisz te stado to bardzo chetnie i jak po sesji zdjeciowej zostana na chwile ze mna ..... Bo powiemy Ani BTW: furka kobieta Aczkolwiek do czarnej bardziej pasowalaby brunetka :tongue4: <joke>
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 To juz Twoj 3-ci komentarz do zdjec... nie chce nic sugerowac...
Rekomendowane odpowiedzi