Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fele grafit na biały..efekt :kox:

20.jpg

miazga... :sex: do tego czarny dach, emblemat i środki reflektorów... ło matko

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie i to jest oryginal, tu wlasnie widac jak sie wzor odbija, a na moim eksperymecie sie gubil....

Tu jeszcze jeden przyklad:

46a96b372de0d4fdmed.jpg

Opublikowano

bedziesz wymieniał zawias?

Opublikowano

Tygrysie wyjechana furka a na Nürburgring niezle dawal sobie rade wiem bo widzialem :good:

Opublikowano
  • Autor

Tygrysie wyjechana furka a na Nürburgring niezle dawal sobie rade wiem bo widzialem :good:

teraz w maju tez bedziesz? :naughty:

Opublikowano

Wiesz w jakiej sytuacji jeste (zona w stanie bogoslawionym) i trzeba z czegos zrezygnowac ale jak fundusze pozwola to bede bo na tym polu bylo wyjebiscie

Opublikowano

Fajny paździerz - schwartz pakiet w białym aucie + ciemne koła wyglądają KOX z brykietem :wink4: nie to co na czarnym :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

bedziesz wymieniał zawias?

celuje w gwint , ale z elektrycznie regulowanymi amorami, tylko ze to wydatek wiekszy na razie jest...

Widzialem na targach w Essen

Opublikowano

aha. No to może być fajna sprawa... ja szukam zawiasu s-line w dobrej cenie albo wymienie sprezyny na eibachy

Opublikowano
  • Autor

aha. No to może być fajna sprawa... ja szukam zawiasu s-line w dobrej cenie albo wymienie sprezyny na eibachy

Czasami na niemieckich forach zdarzaja sie S-liny do 8E w dobrych cenach- rozejrze sie, a sprezynki eibacha to doskonaly wybor! :good:

Opublikowano

z wlasnego doswiadczenia ci doradze , szukaj kompletnego zawiasu S-line , tam sprzezyna jest dobrana do charakterystyki amortyzatora i odwrotnie , ma to wszystko rece i nogi , a wszadzanie krotszej i sztywniejszej sprzezyny do zwyklego seryjego amortyzatora to sredni pomysl.Nie dosc ze moze sie uszkodzic amortyzator , bo zmieni sie jego zakres pracy , to auto bedzie sie beznadziejnie prowadzic.( bedzie tylko twarde i tyle )

Opublikowano

aha, czyli szukam zawiasu slinea

Opublikowano
  • Autor

jezdzilem B5 na eibachach rok i musze powiedziec ze bylo to mile polaczenie komfortu z obnizeniem srodka ciezkosci. Mialy zdaje sie -45mm.

A obecny zawias (S-line-LOW czyli -20mm) jest jak dla mnie- malo komfortowy. Pozatym jezdze tym autem czasami po nordschleife i chcialbym miec mozliwosc skrecenia zawiasow (jeszcze nie zszedlem ponizej 10 min. :naughty: )

..a w pozostalym czasie wolalbym - 30 na "miekkich" amorach.

Ale kazdy powinnien dobrac sobie co lubi... :)

Opublikowano

... S-line-LOW czyli -20mm ...

zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm :wink4:

Opublikowano

jezdzilem B5 na eibachach rok i musze powiedziec ze bylo to mile polaczenie komfortu z obnizeniem srodka ciezkosci. Mialy zdaje sie -45mm.

A obecny zawias (S-line-LOW czyli -20mm) jest jak dla mnie- malo komfortowy. Pozatym jezdze tym autem czasami po nordschleife i chcialbym miec mozliwosc skrecenia zawiasow (jeszcze nie zszedlem ponizej 10 min. :naughty: )

..a w pozostalym czasie wolalbym - 30 na "miekkich" amorach.

Ale kazdy powinnien dobrac sobie co lubi... :)

no widzisz a ja mialem kiedys eibachay w taki jednym GTI i beznadziejne byly auto skakalo i dziwnie sie prowadzilo , pojezdzilem pol roku i srzedalem je

Co do Slina to jest twardy ale w kazdym aucie jest troszke inny ze wzgledu na mase, w poprzedniej B7 fwd mi prawie plomby wypadaly i powiedzial bym ze nawet twardszy byl niz w moim sti a w BRD jest juz bardzo fajny bo auto nosi dodatkowe 100 kg ( quattro i inne bajery ) i wybiera wszysko badzo fajnie.

Ale tak jak piszesz kazdy powinien dobrac co lubi.

[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 13:44_________________________________________________

zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm

jestes pewnien bo w B8 maja odpowiednio -30mm i -20mm

Opublikowano
zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm

Patryk z CompSportu też tak twierdził.

Opublikowano
  • Autor

... S-line-LOW czyli -20mm ...

zarówno 1BE jak i 1BV ma -20mm :wink4:

No nie bede sie spieral, ale jak kupowalem to auto to tak mi powiedziano ze te zawiasy maja odpowiednio -20 i -30mm, ale sam nie mierzylem

Opublikowano

Poniżej 10 minut?? :polew: no raczej nie dasz rady :) chyba ze mysle o innym torze :)

Opublikowano

Nürnburgring jest jeden jedyny jak myslisz oczyms innym to napewno o innym toze