Opublikowano 5 Listopada 201213 l Autor To są tylne opony. Tez to zauważyłem ale zayebiscie na zakretach siedzi : ))) A powiedzcie mi czy do geometrii muszą być wszystkie 4 nowe opony????
Opublikowano 5 Listopada 201213 l To są tylne opony. Tez to zauważyłem ale zayebiscie na zakretach siedzi : )))A powiedzcie mi czy do geometrii muszą być wszystkie 4 nowe opony???? Chyba wystarczy żeby na osi były takie same.
Opublikowano 5 Listopada 201213 l Autor To bedzie pol biedy. Bo jakbym mial kupic 4 nowe tylko po to zeby ustawic- Podczas gdy zimowe maja 3/4 bieznika, a letnie 2 maja pare miesiecy, a 2 wlasnie zjechane, to troche siana do wyrzucenia by bylo...+ geometria ( w niemczech chca jakies 150€ za to) - to jest ponad moje aktualne zdolnosci finansowe....
Opublikowano 5 Listopada 201213 l nie no,opony nie mają raczej nic do rzeczy,przyrząd mocuje sie do felgi,czyli jakby ustawia się nachylenie felgi.
Opublikowano 6 Listopada 201213 l Dokładnie zakładaj zimówki i jedź na geometrie, opony nie muszą być nowe, ale też nie takie jak te co pokazałeś Najlepiej znajdz warsztat gdzie mają już tą 3d to ci ustawią fajnie przód i tył i wszystkie kąty itd. Ostatnio sprawdzaliśmy 2 samochody nowe po wyjeździe z salonu i obydwa miały geometrie do zrobienia i to właśnie z tyłu, także nawet po kupnie nowego auta dobrze jest sprawdzić czy wszystko z geometrią jest ok.No to powiem Ci że trochę sobie życzą za to w DE, ja u kumpla na stacji diagnostycznej płacę 100 zł za przód i tył.
Opublikowano 6 Listopada 201213 l Tygrys wpadaj do polski ;-) po 70 dych w krapkowicach robi konkretnie a w aso o ile pamietam 350 Wysłane z mojego LT26i
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Autor Dokładnie zakładaj zimówki i jedź na geometrie, opony nie muszą być nowe, ale też nie takie jak te co pokazałeśNajlepiej znajdz warsztat gdzie mają już tą 3d to ci ustawią fajnie przód i tył i wszystkie kąty itd. Ostatnio sprawdzaliśmy 2 samochody nowe po wyjeździe z salonu i obydwa miały geometrie do zrobienia i to właśnie z tyłu, także nawet po kupnie nowego auta dobrze jest sprawdzić czy wszystko z geometrią jest ok.No to powiem Ci że trochę sobie życzą za to w DE, ja u kumpla na stacji diagnostycznej płacę 100 zł za przód i tył. No wlasnie tez mi to cos nie pasowalo, bo nawet nowa opona moze byc nie teges (zbyt duzo czynnikow na to wplywa) To felga powinna krecic sie rowno do karoserii, a z oponami to roznie bywa. Ale tu mnie zaskoczyles z tym sprawdzeniem geometrii po wyjezdzie z salonu.... Mialem wrazenie ze nie jest idealnie, no ale zepchnalem wszystko na to ze nie zrobilem geometri po wymianie springow (co zapewne tez w jakims stopniu na to wplynelo) Moze rzeczywiscie te wibracje ktore czesto wystepuja w B8 tez maja cos z tym wspolnego??? ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- Tygrys wpadaj do polski ;-) po 70 dych w krapkowicach robi konkretnie a w aso o ile pamietam 350Wysłane z mojego LT26i Lukasz- kurde dopiero co wrocilem- zapomnialem dac znac, ale na swieta znow jade. Ale moze moja kobieta pojedzie na nastepny tydzien to kaze jej zrobic... ---------- Post dopisany 12-02-2013 at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany 06-11-2012 at 19:33 ---------- No i dostalem 4 nowe Pompowtryski FOR FREE!!! (Akcja serwisowa) ---------- Post dopisany 23-04-2013 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2013 at 17:49 ---------- ....i 200 000km peklo! Kierunek 300
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l 300 to dobry kierunek - bo poniżej 200, to A4 jeszcze dziewicza była
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Autor Zawsze chcialem 500 zrobic, ale na razie ide malymi kroczkami
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Zawsze chcialem 500 zrobic, ale na razie ide malymi kroczkami w B5 napewno się uda do 0,5miliona
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l dzisiaj jechałem firmowym Passatem z 2007 roku.. 289 000.. co prawda wtryski wszystkie nowe i parę razy wypalany DPF. ach to 2.0TDI
Opublikowano 10 Maja 201313 l Autor juz juz....- focia ze spotu z Pawlem Felgi tak jak pisalem - beda biale, ale troche zamoczylem bo okazaly sie krzywe i teraz mam dylemat, czy prostowac czy sprzedac i kupic inne. Problem w tym ze chyba juz ich nie produkuja... Sprawa do obadania....
Opublikowano 10 Maja 201313 l Autor wole moj.... ...no chyba ze rotory, ale tez hardcorowo drogie sa. Te ktore mam sa coraz rzadsze....
Opublikowano 10 Maja 201313 l Każdy lubi coś innego. Jeśli tak bardzo Ci się podoba ten wzór to szukaj lepszego kompletu bo prostowanie felgi i później założenie na nią opony 30 lub 35 mija się z celem bo pokrzywi się szybciej niż ją prostowali Albo dozbierać € i kupować rotory
Opublikowano 10 Maja 201313 l Albo dozbierać € i kupować rotory No way!!!!W Rajchu tych rotorów jak psów różnej maści i odmianie:facepalm: Jest gites, oryginalnie i gustownie zarazem:jerk: tylko jak krzywe...
Opublikowano 10 Maja 201313 l Autor Musze sie najpierw sam przekonac, bo ze krzywe to mi przekazal warsztat z Polski bo moja kobieta jest teraz nia w Polsce i kazalem jej jechac na geometrie wiec przy okazji wzieli i felgi na wywazarke... Tak z innej beczki to juz jest kupione lusterko fotochrom, wymiane szyby mam dogadana, jeszcze dozbierac gratow i bedzie CH/LH + fotochrom+automatyczne swiatlo. Nie wiem tylko czy brac sie za czujnik deszczu, bo nie wiem ile roboty z nim bedzie...