Bieniek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi
RS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Dziex malik! Fajne momenty uchwyciles! Ale wyglad to nie wszystko- Miron mi to pokazal Aktualnie wozidelko tak wyglada Musze DPF-a na przeglad zalozyc, przy okazji czyszczenie komory silnika, i zastanawiam sie nad zasilikowaniem tych plastikow w nadkolachprzy drzwiach... Moze zredukowalo by to troche szum przy wiekszych predkosciach...
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne
RS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne Cena jest dobra pod warunkiem ze kompletny i z rameczka pod rejestracje no i zadnych odpryskow nie powinno byc.
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 wszystkie z silnikami w poprzek są na haldexie
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Parę fotek z Jarosławca. Śmiem twierdzić, że chyba najładniejsze autko zlotu. bardzo ładne :good: :good: tylko nie jedzie
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne Cena jest dobra pod warunkiem ze kompletny i z rameczka pod rejestracje no i zadnych odpryskow nie powinno byc. Nie widziałem na oczy, więc się nie wypowiem :gwizdanie:
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 auto swietne a lampy :kox: czy to prawda ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171336.0
RS Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zeby kurna -fa mi nie bylo nudno- moje autko juz o to dba... Najnowsza przygoda: Z tego powodu mam pomalu dosc LED-ow. ORI sa moze solidniejsze, ale tez znam przypadki jak ORI - padaly... Wezcie to jak przestroge dla tych co chca jeszcze LEDy
Brysio Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ktorys z filtrow pod led sie przepalil wymien filtr i bedzie dalej normlanie kup jakies dobre w conradzie i beda to samo mialem w ledach do podsufitki brat mi wymienil filtry i swieca jak trzeba
adamooo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 nic nie wymieniaj..przyzwyczaisz się dobrze świecą
RS Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 ...znaczy sie: "Te typy tak maja?"
Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 hehe, to juz wiem na co sie mam szykowac. Masz gwarancje, wiec nie powinno byc problemu na wymiane.
RS Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 No nie wiem teraz co zrobic bo juz sie same naprawily....
mgtan Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :polew: masz filmik to im wyślij że masz takie problemy z nimi czasami.
topor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 pewnie zaraz padnie stwierdzenie... BRD... -trza sprzedac
reniek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no, napewno to wina silnika. reklamuj w audi
adamooo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 napewno to wina ropy..idź na stację reklamować jakoś paliwa..
Brysio Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 jesli tak sie raz zrobilo bedzie sie dzialo czesciej ale po dluzszym swieceniu czyli trasa 300 - 400km moze mniej i beda migaly bo sie filtry przegrzaly i jak sie znow zagrzeja bardziej tak sie wlasnie bedzie dzialo
RS Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Rozumiem ze szyydera musi być Co do świateł to wrócę do zwykłych jak mi całkiem padną. A jak zachce mi sie ledow to będę musiał sie przesiasc na A6 Avant 4 f albo A 5 Nie mam ochoty już na jakieś chińskie rzeznie.
Rekomendowane odpowiedzi