Wandej Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 witam, jak że dawno nie aktualizowałem chciałem zaprosić na film Audi 80 B2 4.2 V8 quattro miłego oglądania :-P www.stylowo.eu www.graficzna-manufaktura.pl pozdrawiam za***iste Gratulacje auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 za***isty :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Podobywuje mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Filmik ale osobiście bym napisał Weitec lowering kit a nie Weitec kit suspension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 jest KOX !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 kiedy następna produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ale z moją audi czy ogólnie ich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :oklaski: Bravo, ładnie się prezentuje. Auto nadal na sprzedaż? Czy już się przyzwyczaiłeś do tego, że się człowiek trzęsie po tym jak wychodzi z takiego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 kopara siada :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ale z moją audi czy ogólnie ich ? no z twoją, chyba ze w planie jakiś event na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Swietny samochod, Gratuluje... :) ile wazy ten samochod z tym silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ten dźwięk !! od razu banan na pysku , gratulacje auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 :oklaski: Bravo, ładnie się prezentuje. Auto nadal na sprzedaż? Czy już się przyzwyczaiłeś do tego, że się człowiek trzęsie po tym jak wychodzi z takiego auta? na sprzedaż no i już się nie trzęsę jeszcze kilka fotek z sesji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Sokół z ciekawości ile waży takie b2 z V8 pod maską i klatką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Napewno nie jest lekki Ale ten dzwiek silnika bomba Kopara opada do ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ten przód mi się bardzo podoba. Przypomina mi troche deloriana z powrotu do przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Sokół z ciekawości ile waży takie b2 z V8 pod maską i klatką? nie wiem, jeszcze nie ważyłem a jakoś nie mogę się zebrać żeby gdzieś podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sokół z ciekawości ile waży takie b2 z V8 pod maską i klatką? nie wiem, jeszcze nie ważyłem a jakoś nie mogę się zebrać żeby gdzieś podjechać zapraszam do mnie -mamy elektroniczną wagę na przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi