Trzesio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 podbij do Masicza w Ćmiłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Szukam osoby z kablem by zrobić kodowanie kiery multi Lublin i okolice. A4b7can Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Herdas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ma ktos moze do sprzedania jakiegos fajnego samsunga do 350zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Szukam osoby z kablem by zrobić kodowanie kiery multi Lublin i okolice. A4b7can jeśli wiesz jak to zrobić moge ci użyczyć laptop i kabel :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ktoś z Lublina zajmuje się elektryką chodzi o CAN i moja modyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 plan WOSP dla zainteresowanych: 11:30 - oficjalne rozpoczęcie przygotowań przejazdu12:00 - Przejazd przez miasto:Plac Zamkowyal. Tysiącleciaal. Unii LubelskiejTrasa Zielonaul. Młyńskaul. Krochmalnaul. Jana Pawłaul. Armii Krajowejal. KraśnickaAl. Racławickieul. Krakowskie Przedmieścieul. Kapucyńskaul. Narutowiczaul. Bernardyńskaul. Wyszyńskiegoul. Królewskaul. Lubartowskaal. TysiącleciaPlac Zamkowy13:30 - Grochówka i poczęstunek dla wszystkich, pamiątkowe zdjęcie na schodach14:00 - 16:00 –zabawy integracyjne16:00 - Ustawianie Autek w kształcie serca17:00 - Finał Akcji czyli Światełko do nieba Lubelskiego Stowarzyszenia VW i Audi - Serce z aut oraz sztuczne ognie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) kiedy to ma sie odbywac? Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Maras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 11 styczen Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Trzesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Będę... jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1989irekmrozek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) bede Edytowane 23 Grudnia 2014 przez 1989irekmrozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wpadłbym ale 11 to już mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 oprócz WOŚP jakieś spoty się tutaj odbywają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 VAG Lublin i LKA zbieraja sie co niedziele chyba na parkingu olimp, od tego low LBN pod stadionem zima to martwy sezon, trzeba czekac do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 o low lublin i vaglblin wiem ale LKAudi nie slyszalem, no nic trzeba czekać na jakieś otwarcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Będę... jak co roku A mnie w tym roku nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Wielkie Serce z aut VW AUDI w ramach WOŚP - kto się wybiera? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez pablo15005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Moze ja bede ale jeszcze nie wiem napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 czy ktos zna to auto i cos mi o nim powie ? http://allegro.pl/show_item.php?item=4984156128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ktoś Coś jakieś foto z WOŚP-a ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 jest może ktoś z lublina kto ogarnia mechanikę i pomógł by mi zrobić swap z automatu na manual? bo ja to jakoś specjalny mechanik nie jestem więc chociaż jakaś pół fachowa ręka by się przydała. oczywiście nie za darmo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi