sisi1977 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 zaczyna sie czas urlopów!!!!gdzie koledzy wyruszacie?ja zaczynając od siebie wyruszam na kaszuby do Chmielna :thumbup:aaaaa i nie zapomnijcie zaopatrzyć sie w aktualną liste ASSISTANCE,może sie przydać w razie......
audia4s4 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 O to moze jakis spocik nad morzem?
Piotrek98igo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 ja wybieram sie za granice:Tunezja,Grecja,Hiszpania wole byc o pogode spokojny
SLOVIAN Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Leba to kicha ,tam wali moczem dosłownie wszedzie! A w morzu najbardziej.....wrrrrr....
grabalaba Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Leba to kicha ,tam wali moczem dosłownie wszedzie! A w morzu najbardziej.....wrrrrr.... Kolego temat to" czas urlopów, gdzie? Może coś polecisz, nie śmierdzącego moczem...
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Bylem w Łebie rok temu i jakos nie czułem...
maciekg Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Polecam wszystkim Jezioro Białe k. Włodawy. Na + to: potezna infrastruktura, niesamowicie czysta woda, piaszczyste dno. Minusem jest tylko to, ze przyjezdza tam bardzo duzo ludzi. W nocy tzw. w weekendy, zaczyna się prawdziwe zycie, idealne miejsce do imprezowania
Gość Goodspit Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 A ja urlopu mieć nie będę w tym roku - wyprowadzam się znad swoich jezior ukochanych nad morze - zobaczymy jak to będzie... Ale wszystkim polecam Augustów i pojezierze augustowsko - suwalskie Ja jako mieszkaniec dostrzegam ogromne zmiany na plus pod turystów i wypoczynek - a znajomi odwiedzający nasze miasteczko są zachwyceni...
Gość spedyt Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Akuat przebywam w Jastrzębiej Górze :th:
sisi1977 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja już wróciłem z pierwszej części urlopu,w sierpniu wyruszam na drugą część,bo pogoda na pomorzu była do du..ale co tam pogoda ważne że sie odchamiłem i napiłem :th:
arkolek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 na wakacje wracam do polski wybiorę się do okuninki nad Białe
Hincó Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Chorwacja, dokładnie nie wiem gdzie bo nazwy nie pamiętam ale na plaże napewno Hyhy, na tydzień w pinć osób(ja i teściowie przyszli;) )
letallec Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 A ja dzisiaj smigam na 2 tygodnie do Krynicy Morskiej. Do uslyszenia za 2 tygodnie:)
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Łeba od 9 lipca do nie wiem kiedy jak ktos ma ochote sie tam spodkac to niech da cynka
Barti261 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 qrcze, a ja już zaliczyłem urlop w maju. Byłem w Egipcie i gorąco polecam. Poprostu pieknie, a co najważniejsze po przeliczeniach wyszło, że taniej niż nad Naszym morzem.
Rekomendowane odpowiedzi