Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 MCE już też nagrany:decayed: Byłby wcześniej ale niechcący podebrałem Bart spoko damy rade:wink: nie śpiesz mi się bo chyba jak się wybiorę to od razu z adapterem itd
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 MCE już też nagrany:decayed: Byłby wcześniej ale niechcący podebrałem Bart spoko damy rade:wink: Oj w to nie wątpię BTW - znajdźcie mi tylko takie samo lusterko tylko czarne (może być bez przycisku ). sam fotochrom znaczy:eusathink: działam:decayed:
barrowiec1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 To jak lusterko z b7 jest, to czemu czujnika deszczu nie dokładałeś? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 MCE już też nagrany:decayed: Byłby wcześniej ale niechcący podebrałem Bart spoko damy rade:wink: Oj w to nie wątpię BTW - znajdźcie mi tylko takie samo lusterko tylko czarne (może być bez przycisku ). sam fotochrom znaczy:eusathink: działam:decayed: Tak - robimy bez asystenta świateł. Srki za OT Artur
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 To jak lusterko z b7 jest, to czemu czujnika deszczu nie dokładałeś? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 w sumie to chyba dla tego, że b7 by nie współgrało z MCE z b6, a mi zależy na ori auto (drl) i CLH
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Bartek miał na myśli moduł MCE z B7:wink: jak dlamnie troche dużo zachodu i kasy a zyskujesz niewiele bo tylko czujnik deszczu:kwasny:
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Bartek miał na myśli moduł MCE z B7:wink: jak dlamnie troche dużo zachodu i kasy a zyskujesz niewiele bo tylko czujnik deszczu:kwasny: dla mnie zbędny gadżet na dzień dzisiejszy...są inne priorytety w sobotę na pokład wlecą heble 288 na tył, egr zrobi out, trzeba wymienić poduszkę pod skrzynią no i komplet filtrów z olejem
wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Bartek miał na myśli moduł MCE z B7:wink: jak dlamnie troche dużo zachodu i kasy a zyskujesz niewiele bo tylko czujnik deszczu:kwasny: dla mnie zbędny gadżet na dzień dzisiejszy...są inne priorytety w sobotę na pokład wlecą heble 288 na tył, egr zrobi out, trzeba wymienić poduszkę pod skrzynią no i komplet filtrów z olejem No tak Artur czasem trzeba zamiast coś wyrezać to włożyć w autko żeby wogóle jeździło bo komu się wtedy rezaniem pochwalisz:naughty:
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Tak - robimy bez asystenta świateł. Srki za OT Artur spoko nie mam problemu ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- No tak Artur czasem trzeba zamiast coś wyrezać to włożyć w autko żeby wogóle jeździło bo komu się wtedy rezaniem pochwalisz:naughty: no dokładnie, najpier strona techniczna, a później rezanko
biggman Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Artur CLH super sprawa, mało kto to ma ludzie się tylko później patrzą na mieście że świateł nie gasisz
scyzor8811 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 fajnie wyrezana...;-) kolor też podobuje mi się..:-) do czego masz wpięte CB..??? mam zamiar umieścić je w tym samym miejscu tylko nie wiem do czego się wpiąć najlepiej...
Artur82 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 fajnie wyrezana...;-)kolor też podobuje mi się..:-) do czego masz wpięte CB..??? mam zamiar umieścić je w tym samym miejscu tylko nie wiem do czego się wpiąć najlepiej... wciągnąłem kable w tunel i w zapalniczce jest caly czas prad
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Artur CLH super sprawa, mało kto to ma ludzie się tylko później patrzą na mieście że świateł nie gasisz do mnie ostatnio gościu mówił "zapomniał Pan świateł zgasić"
Marcino87 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Artur CLH super sprawa, mało kto to ma ludzie się tylko później patrzą na mieście że świateł nie gasisz za mną raz ochroniarz przyleciał z biedronki że Panie świateł pan nie zgasił a ja mu- że zaraz zgasną same a on aaaa:grin:---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- Artur MCE mam dla Ciebie jak gadaliśmy
scyzor8811 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 fajnie wyrezana...;-)kolor też podobuje mi się..:-) do czego masz wpięte CB..??? mam zamiar umieścić je w tym samym miejscu tylko nie wiem do czego się wpiąć najlepiej... wciągnąłem kable w tunel i w zapalniczce jest caly czas prad też o tym myślałem, tylko miałem nadzieję, że znajdzie się coś bliżej..:-)
Artur82 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Artur MCE mam dla Ciebie jak gadaliśmy no i super MCE - jest Lustro - jest Włącznik świateł - jest Włącznik DRL/CLH - jest no to można będzie działać
Rekomendowane odpowiedzi