jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 _________________________________________________ InDiViDuAl AvAnT z wypasu: skórzana kierownica S4 pakiet chrom 4 jaśki 4xelektryczne szyby domykanie szyb z pilota bose + zmieniarka pakiet dod. oświetlenia wnętrza. elektryczne lusterka podgrzewane lusterka podłokietnik klimatronik orginał xenony + spryski parktronic kubełkowe skórzane fotele podgrzewane fotele asr podgrzewane spryskiwacze szyb central zamek 1/2 quattro fis ciemne szybki 1be tempomat plany: Silnik: 1.wskaznik turbo boost 2.turbo awx 3.program 4.FMIC 5. wycięcie kata 6.osłona na pompę ABS-u :gwizdanie: czeka na montaż _________________________________________________ 1.żółte halo "yellow fog lights" 2.dekory w carbonie 3.gril rs4 4.alu 17 s4 bedzie 18 5.konserwacja skóry 6.antena sirio na dach 7.oświetlenie LED 8.gwint - czeka na lato 9.tempomat 10.inne końcówki tłumika 11.kierownica RS4 12.obrysówki A4 B6 quattro _________________________________________________ Auto zakupione w kwietniu 2010 po długich poszukiwaniach _________________________________________________ carbon _________________________________________________ yellow fog lights _________________________________________________ avusy _________________________________________________ Gril rs4 & black edition _________________________________________________ Turbo AWX _________________________________________________ Tempomat _________________________________________________ Kierownica RS4 _________________________________________________ Wykresik _________________________________________________ Obrysówki __________________________________________________________________________________________________
Texi89 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 pięknaaa a wnętrze :gwizdanie: ile kosztowała jeśli można wiedzieć ?
jedrekx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 gratuluję zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę
Gość fudi Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 No jednak ją kupiłeś, gratuluje i bezwypadkowej jazdy, piękna B5-tka
pablo_ua4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 He he widzę że znalazłeś czas i porobiłeś te fotki:) piękna jest gratki zakupu
aju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 listwa na klapie bagażnika out listwa chrom na zderzaku o ile dobrze widzę że jest na kratce wlotu też out bo szpeci to po maksie reszta super choć nie lubię tych chrom relingów ale jak są to nich już będą oby służyła Teraz jakieś koła fajne i autko nabierze smaczku
topor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 listwa na klapie bagażnika out listwa chrom na zderzaku o ile dobrze widzę że jest na kratce wlotu też out bo szpeci to po maksie reszta super choć nie lubię tych chrom relingów ale jak są to nich już będą oby służyła Teraz jakieś koła fajne i autko nabierze smaczku polac mu
Fifiński Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Za tą cenę to :hi: ma sa kra Powodzenia
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 listwa na klapie bagażnika out listwa chrom na zderzaku o ile dobrze widzę że jest na kratce wlotu też out bo szpeci to po maksie reszta super choć nie lubię tych chrom relingów ale jak są to nich już będą oby służyła Teraz jakieś koła fajne i autko nabierze smaczku listwa na klapie bagażnika też mi się nie widzi i niedługo zniknie tego na zderzaku to już nie ma chrom relingi mi się strasznie podobają i chciałem zeby były :> topor widziałem ze ma fajne alu takie jak mi się widzą
jnx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 yes yes yes a co dalej czas pokaże :gwizdanie PROGRAM
Iverson Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no gratuluję zakupu , piękny, zadbany i ładnie wyposażony kondon , teraz miłego rezania
johnybravo Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no w koncu znalazleś nieprzeciętna sztuka daleko po nią gnałeś?
PiterA4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Piekny avant i silniczek fajna fela i bedzie malina
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no w koncu znalazleś nieprzeciętna sztuka daleko po nią gnałeś? no w sumie było 477km dokładnie ale gościu mi podjechał 200km więc miałem 277 spoko gość był co mi go sprzedawał Piekny avant i silniczek fajna fela i bedzie malina fela będzie tylko trzeba $ dozbiereć
Rekomendowane odpowiedzi