Badboy84 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 To jak z tym spotem?? jest czy go nie ma? Jeśli tak to 2-3 z Kościana też dojedzie...... dajcie znać.....
rafalw80 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 szkoda że tyle dni tu nie zaglądałem , nie dał bym wczoraj tak . Po woli wracam do życia , ale na kierowanie autem sie dzis nie zdecyduje,ale na nastepny spot sie pisze Pozdro
JawoR36 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jest spot. 18. Parking galerii przed tym tam narzedziowym, Castorama, Obi czy jaj je tam.
Kozathe1st Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Coś chyba nie wypaliło ...byliśmy z kumplem 18.30 ... trzy razy parking objechany i nikogo nie zastaliśmy. No chyba że już było po spocie.
mloody_s-line Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Oj to kiepsko szukałes kolego. Byłem ją z jaworem i staliśmy tuż przy wjeździe na parking. ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- jutro wieczorem wrzuce foto bo jedną zrobiłem
Kozathe1st Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Faktycznie przy wjeździe na przeciwko Praktikera stały dwie b5 w Avancie obok siebie. Jedna srebrna jedna ciemna na PGS nie pamiętam koloru. Ale nikogo tam nie było.
SowaBezOka Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 no kozacki spot, nie powiem
JawoR36 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Faktynie przy wjeździe na przeciwko Praktikera stały dwie b5 w Avancie obok siebie. Jedna srebrna jedna ciemna na PGS nie pamiętam koloru. Ale nikogo tam nie było. Jedna sedan, druga avant I upierdzielone jakby kto nimi pole oral O 18:30 bylismy juz w galerii. Czuz robic we dwoch
Kozathe1st Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Faktycznie upierdzielone były ...no i może sedan to był ...szukaliśmy z Badboy'em po całym parkingu i co rajka to jakaś a4 się znalazła wiec trudno było spamiętać czy sedan czy avant Szkoda że tak słabo wyszło.
greg24 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 haha standard.... poczekajcie jak wroce wtedy sie zbierze ekipe wieksza
mloody_s-line Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Faktycznie upierdzielone były ...no i może sedan to był ...szukaliśmy z Badboy'em po całym parkingu i co rajka to jakaś a4 się znalazła wiec trudno było spamiętać czy sedan czy avant Szkoda że tak słabo wyszło. foto z spotu niedzielnego:D http://imageshack.com/a/img580/75/vz95.jpg
cosmos7 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 uuu cosmo jakies mody ?? Witam, mody mody Projekt skończe wiosną Musze tu częściej zaglądać, bo widze , że jednak pare osób sie udziela. Marzy mi sie spot który przekroczy 5 osób Pozdro.
greg24 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 haha ja jak wroce to bede zawsze wiecie o tym zawsze bylem pilnym uczestnikiem a od lutego bede b6 wiec tym bardziej bede sie przyjezdzac
wojthass Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Kto parkuje na zachodniej a4 na koscianskich numerach ?
mrogal Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 pany zyjecie????? Panowie odbierze mi ktos cos w lesznie? Odwdziecze sie ale to PW
switch@23 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam. Czy orientujecie się kto na terenie Leszna ogarnia diagnostykę VAG. Mam problemy z N75. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi