Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak z tym spotem?? jest czy go nie ma? Jeśli tak to 2-3 z Kościana też dojedzie...... dajcie znać.....

Opublikowano

szkoda że tyle dni tu nie zaglądałem , nie dał bym wczoraj tak :drunk:. Po woli wracam do życia , ale na kierowanie autem sie dzis nie zdecyduje,ale na nastepny spot sie pisze

Pozdro

Opublikowano

Jest spot. 18. Parking galerii przed tym tam narzedziowym, Castorama, Obi czy jaj je tam.

Opublikowano

Coś chyba nie wypaliło ...byliśmy z kumplem 18.30 ... trzy razy parking objechany i nikogo nie zastaliśmy. No chyba że już było po spocie.

Opublikowano

Oj to kiepsko szukałes kolego. Byłem ją z jaworem i staliśmy tuż przy wjeździe na parking.

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

jutro wieczorem wrzuce foto bo jedną zrobiłem :P

Opublikowano

Faktycznie przy wjeździe na przeciwko Praktikera stały dwie b5 w Avancie obok siebie. Jedna srebrna jedna ciemna na PGS nie pamiętam koloru. Ale nikogo tam nie było.

Opublikowano
Faktynie przy wjeździe na przeciwko Praktikera stały dwie b5 w Avancie obok siebie. Jedna srebrna jedna ciemna na PGS nie pamiętam koloru. Ale nikogo tam nie było.

Jedna sedan, druga avant ;) I upierdzielone jakby kto nimi pole oral :)

O 18:30 bylismy juz w galerii. Czuz robic we dwoch :)

Opublikowano

Faktycznie upierdzielone były ;) ...no i może sedan to był ...szukaliśmy z Badboy'em po całym parkingu i co rajka to jakaś a4 się znalazła wiec trudno było spamiętać czy sedan czy avant ;) Szkoda że tak słabo wyszło.

Opublikowano

haha standard.... poczekajcie jak wroce :D wtedy sie zbierze ekipe wieksza :D

Opublikowano
Faktycznie upierdzielone były ;) ...no i może sedan to był ...szukaliśmy z Badboy'em po całym parkingu i co rajka to jakaś a4 się znalazła wiec trudno było spamiętać czy sedan czy avant ;) Szkoda że tak słabo wyszło.

foto z spotu niedzielnego:D

http://imageshack.com/a/img580/75/vz95.jpg

Opublikowano
uuu cosmo jakies mody :D ??

Witam, mody mody :) Projekt skończe wiosną :) Musze tu częściej zaglądać, bo widze , że jednak pare osób sie udziela. Marzy mi sie spot który przekroczy 5 osób ;) Pozdro.

Opublikowano

haha ja jak wroce to bede zawsze

wiecie o tym zawsze bylem pilnym :D uczestnikiem :D a od lutego bede b6 :D wiec :P tym bardziej bede sie przyjezdzac

Opublikowano

Kto parkuje na zachodniej a4 na koscianskich numerach ?

Opublikowano

pany zyja tyle ze cisza ;)

Opublikowano
pany zyjecie?????:decayed:
Panowie odbierze mi ktos cos w lesznie? Odwdziecze sie ale to PW :thumbup1::hi:
Opublikowano

Witam.

Czy orientujecie się kto na terenie Leszna ogarnia diagnostykę VAG. Mam problemy z N75.

Pozdrawiam