Opublikowano 12 Marca 20179 l kolego lopez, piszesz o zmianie kodowania a wklejasz info o adaptacji. Do kodowania modułu jest inna lista. Najpierw zakoduj odpowiednio do swoich potrzeb moduł, a później zmień adaptacje. Kodowanie zmieniasz po wciśnięciu coding, a adaptacje po wciśnięciu adaptation i wybraniu kanału 62 w którym wpisujesz sumę z tym opcji które chcesz mieć włączone. Wszelkie info o kodowaniu i adaptacji masz w pierwszym poście tego wątku
Opublikowano 12 Marca 20179 l Właśnie chodziło mi o to, może źle to opisalem. Czyli najpierw kodujemy a później adaptujemy:)Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Marca 20179 l WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM POTRZEBUJE MODUŁ KOMFORTU 8E0959433CP NIGDZIE NIE MOGE ZNALEZ TAKIEGO,CZY JEST WOGOLE OPCJA DOSTANIA CZY MOZNA JAKIS ODPOWIEDNIK.PROSZE O WSPARCIE.
Opublikowano 16 Marca 20179 l CG i CP zamiennik twojegoI BT powinno pasować Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Kwietnia 20179 l W pierwszym poście troszkę sprzeczne informacje są dla mnie lub źle zrozumiałem jego treść. Obecnie mam moduł (jakiś tam, pewnie końcówka AQ). Nie mam z tyłu elektryki, alarmu, pakietu podświetlenia, kratki nie podświetlane, ale.. Popielniczka i podłokietnik jest podświetlany, mam też czerwone lampki w drzwiach. Założyłem fotele z podświetleniem przestrzeni nóg i teraz pozostaje tylko kwestia poprowadzenia przewodów do MK, ale czy aby na pewno muszę go zmieniać czy ten co mam teraz będzie działał? Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Opublikowano 3 Kwietnia 20179 l Popielniczka, podłokietnik i lampki w drzwiach działa z każdym MK. Zakoduj na próbę w MK podświetlenie nóg i zobacz, czy Ci przyjmie.
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Chciałbym podłączyć modul komfortu w domu przez kabel. Z tego co wiadomo to jest w 5 konektorze linia diagnostyczną.pod które piny z kabla trzeba się wpiac żeby połączyć się i robić testy?
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 7 godzin temu, black_edition napisał: Chciałbym podłączyć modul komfortu w domu przez kabel. Z tego co wiadomo to jest w 5 konektorze linia diagnostyczną.pod które piny z kabla trzeba się wpiac żeby połączyć się i robić testy? Wtyczka 1 pin 11 zasilanie wtyczka 1 pin 12 masa wtyczka 5 pin 14 diagnoza teoretycznie powinno to wystarczyć. a co chcesz testować, że tak spytam?
Opublikowano 12 Maja 20179 l koledzy mam ten moduł komfortu 8E0 909 518 AS, ale nie mam elektryki z tyłu tylko korby, ale za to mam podświetlenie nóg, klamek, lampki ambiente, domykanie szyb z kluczyka, czy to ktoś dołożył, czy to takie zestawienie? będę mógł bez problemu dołożyć elektrykę z tyłu?
Opublikowano 13 Maja 20179 l Czy da się jakoś wyłączyć ten błąd ? Address 46 ------------------------------------------------------- Controller: 8E0 959 433 AR Component: Komfortgerát T85 1512 Coding: 06996 Shop #: WSC 06325 1 Fault Found: 01801 - Door Warning Lamp: Drivers Side (W30) 57-10 - Electric Circuit Failure - Intermittent Dodam że nie mam i nie miałem białych lampek w drzwiach i na razie nie myślę tego montować. Wymieniłem sterownik drzwi i zaczął mi się ten błąd pojawiać. Mam za to lampkę na klapie bagażnika, czy da się jakoś MK za adoptować aby tego błędu nie było a pozostałem funkcje które mam (np lampka klapy bagażnika) dalej działały ? Edytowane 13 Maja 20179 l przez Caporeira
Opublikowano 13 Maja 20179 l Warning czyli ostrzegawcza....czerwona. Ta co się świeci z boku, nie od dołu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Maja 20179 l Aha, ale ona mi działa. To jaka może być przyczyna tego błędu?SGS7EDGE TAPATALK
Opublikowano 14 Maja 20179 l Trzeba po wiązce iść. Od samej lampki.jeszcze wyczyść kostki . W takim okręgu musisz się poruszać. Bo to błąd tymczasowy. Jes5 i nie ma
Opublikowano 17 Maja 20179 l Witam , u mnie podobny problem tylko mój moduł został zalany i kupiłem drugi taki sam moduł 8E0 959 433 AS tylko że mam taki problem bo samochód został zamknięty pilotem i jest cały czas aktywny alarm i nie mogę go wyłączyć z pilota w żaden sposób bo kluczyk nic nie reaguje a w drzwiach mój samochód nie posiada klamki z kluczyka. Pomocy jak go okiełznać .