Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bixenon Xenon od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xenony podejdą p&p ale żeby wszystko było legalne musisz zamontować samopoziom i spryski :wink:

Opublikowano

Rozumiem, dzięki za odpowiedź :wink:

Opublikowano
:hi: Panowie nie wiem czy to dobry dział ale może ktoś mi pomoże :decayed: Jadę sobie i zapaliła mi się kontrolka samopoziomowania wtf ?Nie wiem co z tym zrobić bo nie miałem z tym do czynienia :kwasny:
Opublikowano
:hi: Panowie nie wiem czy to dobry dział ale może ktoś mi pomoże :decayed: Jadę sobie i zapaliła mi się kontrolka samopoziomowania wtf ?Nie wiem co z tym zrobić bo nie miałem z tym do czynienia :kwasny:

Vagiem przetrzep. Któryś czujnik wyrzucił blad. Czyli albo się kończy albo przekroczył zakres:wink: wiesz gdzie są?

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jaki czujnik ? Mów gdzie są :wink: mów mi po polsku, jaki zakres przekroczył?

Łopatologicznie bo się na tym nie znam :facepalm::beksa:

Opublikowano

czujniki masz na wachaczach ,jeden z przodu (lewy dolny wachacz) i jeden z tyłu ,może przymarzł

Opublikowano

Nie znam się na tym ale one mają jakiś zakres ruchu i odpowiednio do położenia jest inne napięcie. Jeżeli napięcie przekroczy jakas tam wartość wywala blad. Czasem poprostu siadają i wywalaja bledy:wink:

Opublikowano

panowie, jak macie foty jak swiecą na ścianie xenony i bixy i na jakich soczewkach to pokażcie, dzięki

Opublikowano

dziękować, już się trochę wdrążyłem w temat :wink: vag pokazuje błąd czujnika przedniego

Opublikowano

Mi juz dwa razy wywalilo blad poziomowania, wchodze w vag xenon kasuje błąd i znowu dziala :-)

Opublikowano

mi kasowanie błędu nic nie pomogło :kwasny:

Opublikowano
mi kasowanie błędu nic nie pomogło :kwasny:

A jaki blad w ogole miałeś?

Opublikowano

Wandej :

9uzz.jpg

Dzięki WRC, jutro się za to wezmę :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Przyznam sie ze brak czasu na przeszukanie tego watka a wyszukiwarka nie znajduje frazy DRL wiec pytanie. Posiadam lampe bixenon w B6 przerobiona przez Gwerty oraz MCE z B7. Chce w miejsce swiatel drogowych zrobic swiatla do jazdy dziennej DRL. W orginale B7 przy bixenonie w tym miejscu jest zarowka P21W a u mnie gniazdo na H7. Czy po wlozeniu i podlaczeniu zarowki H7 bede mogl zmniejszyc moc tej zarowki w Vagu? bo jak nic nie zmienie to bedzie swiecic pelna moca a co za tym idzie bedzie innnych oslepiac. Czy moze zarowke LED CREE w oprawce H7 ale one maja 11W wiec pewnie FIS wywali blad zarowki. Co zrobic by bylo dobrze a ladnie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Przyznam sie ze brak czasu na przeszukanie tego watka a wyszukiwarka nie znajduje frazy DRL wiec pytanie. Posiadam lampe bixenon w B6 przerobiona przez Gwerty oraz MCE z B7. Chce w miejsce swiatel drogowych zrobic swiatla do jazdy dziennej DRL. W orginale B7 przy bixenonie w tym miejscu jest zarowka P21W a u mnie gniazdo na H7. Czy po wlozeniu i podlaczeniu zarowki H7 bede mogl zmniejszyc moc tej zarowki w Vagu? bo jak nic nie zmienie to bedzie swiecic pelna moca a co za tym idzie bedzie innnych oslepiac. Czy moze zarowke LED CREE w oprawce H7 ale one maja 11W wiec pewnie FIS wywali blad zarowki. Co zrobic by bylo dobrze a ladnie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie interesuję mnie wymiana soczewek B6 z H7 na B8, i mam jedno pytanie. Po wymianie na bi xenon, jak odbywa się mruganie długimi. Czy mrugnie xenon czy tradycyjnie żarówka obok?

Opublikowano

Otworzy się przesłona w bixie i dodatkowo mrugnie h7

Opublikowano

Mam pewnie głupie pytanie- czy w A4 B6 wychodziły oryginalne xenony? Jak to rozpoznać przy zakupie?