Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2012 kierunki led? WTF? pokaz o co chodzi...
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 kierunki led? WTF? pokaz o co chodzi... spoko ,zrobie maly filmik i wieczorem albo jutro, wkleje tutaj*
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Też jestem ciekaw tych kierunków...
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie wiem jak tu wkleic miniatury wiec podam linki do filmikow Dzialanie w dzien * *WRZUTA - HDV 0128 Dzialanie po zmroku - po prawej kierunki led,po lewej kierunki zwykle w A4 b6 WRZUTA - HDV 0132 Kilka osob pytalo o Train Horn - link do filmiku jak to u mnie dziala.Ostrosc zerowa ale chodzi o dzwiek* WRZUTA - HDV 0136
Fr0styyy. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajne te kierunki, przynajmniej nie jest w środku pomarańczowo jak w zwykłych.. A Train Horn... EPIC! Napisz o nim coś więcej Ty masz soczewy z B8?
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajne te kierunki, przynajmniej nie jest w środku pomarańczowo jak w zwykłych..A Train Horn... EPIC! Napisz o nim coś więcej Ty masz soczewy z B8? Tak soczewki sa z B8 A Train Horn sklada sie z butli po gazie lpg w kolo zapasowe,trąby,dwoch elektrozaworow,3 wlacznikow z tego jeden "wykonawczy",przekaznik,bezpiecznik,przewody prądowe,manometr,przewody powietrzne. Zasilanie od 5 do 13 ATM.
adamooo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 jak coś to sprzedam komplet trąb jednej z najmocniejszych na świecie z przewodami i zaworami..
Brysio Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 chwile mnie tu nie bylo po tych zmianach a juz widze ze auto psujesz
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 chwile mnie tu nie bylo po tych zmianach a juz widze ze auto psujesz raczej poprawiam
Brysio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 chwile mnie tu nie bylo po tych zmianach a juz widze ze auto psujesz raczej poprawiam poka no cos to tam narobil kto Cie przygniotl?
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Na razie stoi w kolejce na malowanie Pochwale sie jak auto bedzie skonczone na tip top. bylo tak: Photo by duszczyk • Instagram
Brysio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 gówno prawda , ci którzy studiowali jak szedłem do pracy siedza teraz na kasie w tesco u mnie to samo i smiali sie ze mnie czemu nie ide na studia a teraz ja sie smieje z nich czemu nie maja nic i zarabiaja po 1500zl a ja skonczylem 2 kierunki studiow i zarabiam niezle jak inni juz pracowali ja uczylem sie jezykow i robilem studia i na start dostalem tyle ile inni po 15 latach pracy wiec prosze nie piszcie ze studiowac sie nie oplaca!!! oczywiscie sa ludzie ktorzy sa po studiach do niczego innego nie zdolni jak tylko praca za 1500zl aler to ich sprawa ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Na razie stoi w kolejce na malowanie Pochwale sie jak auto bedzie skonczone na tip top.bylo tak: Photo by duszczyk • Instagram aua aua auaaa no na szczescie bokiem dostal to nie ma takiej tragedii ale tez nie za fajnie dobrze ze ubezpieczenie sie postaralo i bedzie malina
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Plus taki, ze bedzie nowy lakierek, lampy wygladaja jakby z ASO przyjechaly. Cud, miod, malina... ...i w d*pie mam, ze jest malowany, a wczesniej nie bylo
Brysio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 bedzie funkiel nowka nie smigana ) 99% w polsce jezdzacych aut jest malowane i nikomu to nie przeszkadza
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Plus taki, ze bedzie nowy lakierek, lampy wygladaja jakby z ASO przyjechaly. Cud, miod, malina... ...i w d*pie mam, ze jest malowany, a wczesniej nie bylo Dokładnie. Jak jest dobrze zrobione to nie ma co wymyślać...
Młody_drog Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A jak dojdziesz do takiego stanu jak siemian ze kazdy panel inny odcien to walniesz folie i bedzie spokoj Tap Tap
szczawik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A jak dojdziesz do takiego stanu jak siemian ze kazdy panel inny odcien to walniesz folie i bedzie spokoj Tap Tap albo zrobi z audi harlequin'a:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi