ykk Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jakos tak malo "ciemno" wygladaja te bixenony
Gość norbertdriver Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 za***ista Gratuluje furki, świetny wóz, świetne mody !!!
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jakos tak malo "ciemno" wygladaja te bixenony To wszystko przez slonce
hornet Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Aha - cofam news o braku parowania, wlasnie po dluzszym deszczu jeden reflektor lekko zaszedl... widac trzeba dopracowac tego moda Nie możesz ich po prostu uszczelnić silikonem po uprzednim wysuszeniu ?
Flyer Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Silikon, czy folia na lampie to ten sam efekt. Widac woda musiala dostac sie przez drugi otwor do regulacji - ten blizej chlodnicy - tylko jak? Tak, czy siak - momentalnie odparowaly zanim jeszcze z pracy odjechalem.
Bart-S Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja u siebie rezałem o-ringi pod krućcem. Przez jakiś czas był spokój a teraz widzę że znów parują. Kolejna próba to wazelina techniczna... Hmm, gdyby tak wykombinować jakiś ściągany kondom na ten plastik w którym jest regulacja, a może przywalić mu z plasteliny
Młody Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Super teraz wygląda tylko szkoda że tak mało fotek
Flyer Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Niech no tylko pogoda sie ustabilizuje to zrobie sesje. Zreszta dopiero moze w ten weekend zamontuje spoilerek
truckmaniac Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Problem z parowaniem BiXów nie wynika z dostawania się wilgoci do środka, bo to będzie istnieć zawsze. Problem jest z odpowiednim "odpowietrzeniem", czyli trzeba dać ujście wilgoci. Tyle lampek, co montowałem na trucku i zawsze ten sam efekt. Bardzo szczelne, bardzo parują. U siebie, jak miałem założone BiXy zastosowałem poradę (nie pamietam czyją ), aby środkową śrubkę spod przetwornicy podłożyc pod nia. W ten sposób powstaje ładna szczelinka. Od tamtej pory, aż do ściągnięcia lamp nigdy mi nie zaparowały w najrózniejszych warunkach pogodowych.
siemi1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Fajnie jka by griłi znaczek był w kolorze felg bez chromów nieźle by furlka wygladała a dokładniej jeszcze lepiej bo terz super jest:)
letallec Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Problem z parowaniem BiXów nie wynika z dostawania się wilgoci do środka, bo to będzie istnieć zawsze. Problem jest z odpowiednim "odpowietrzeniem", czyli trzeba dać ujście wilgoci. Tyle lampek, co montowałem na trucku i zawsze ten sam efekt. Bardzo szczelne, bardzo parują. U siebie, jak miałem założone BiXy zastosowałem poradę (nie pamietam czyją ), aby środkową śrubkę spod przetwornicy podłożyc pod nia. W ten sposób powstaje ładna szczelinka. Od tamtej pory, aż do ściągnięcia lamp nigdy mi nie zaparowały w najrózniejszych warunkach pogodowych. Moze trzeba zamontowac jakis wentylator komputerowy Sorry za OT
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kulki wciągające wilgoć, wentylatory - wszystko już było Flyerowóz ładnie się prezentuje w S-Line - kiedy dupka?
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dupka jest juz dawno, brakuje tylko spoilerka na klape, ktory musze przykleic http://picasaweb.google.pl/mr.duszczyk/A4
boberek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajnie ale listwy w kolor fajna rejestracja przerejestorwałes sie czy przerobiłes widizałem Cie wczoraj na gdańskiej okolo 17:30
hornet Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Silikon, czy folia na lampie to ten sam efekt. Widac woda musiala dostac sie przez drugi otwor do regulacji - ten blizej chlodnicy - tylko jak? Tak, czy siak - momentalnie odparowaly zanim jeszcze z pracy odjechalem. Nie masz nigdzie jej pękniętej ?
Rekomendowane odpowiedzi