Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 I to mnie właśnie kusi, chociaż teraz to jestem naprawdę spłukany, władowałem kasę w auto + renowacje i kilka "maleńkich" modzików... jak na pierwsze 4 miesiące chyba przesadziłem... nawet na wakacje w tym roku nie pojadę ;(. Musze popytać jakie są koszta takiego softu dla AKE, i jestem ciekaw w jakiej jest kondycji. Bez softu AKE nie powala mocą, chociaż w sumie słaby też nie jest, jeździ się bardzo komfortowo i czuć zapas pod nogą, jak już dojdzie do 2000rpm to się odpycha 2.5TDI to za***isty silnik na trase, caly czas trzyma moc, przy odpowiednim przedmuchu jest coraz zwawszy W miescie niestety sie meczy...
GILI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 I to mnie właśnie kusi, chociaż teraz to jestem naprawdę spłukany, władowałem kasę w auto + renowacje i kilka "maleńkich" modzików... jak na pierwsze 4 miesiące chyba przesadziłem... nawet na wakacje w tym roku nie pojadę ;(. Musze popytać jakie są koszta takiego softu dla AKE, i jestem ciekaw w jakiej jest kondycji. Bez softu AKE nie powala mocą, chociaż w sumie słaby też nie jest, jeździ się bardzo komfortowo i czuć zapas pod nogą, jak już dojdzie do 2000rpm to się odpycha 2.5TDI to za***isty silnik na trase, caly czas trzyma moc, przy odpowiednim przedmuchu jest coraz zwawszy W miescie niestety sie meczy... szczególnie na manualu Jedynka jest strasznie krótka. Do miasta i na krótkie dystansy tylko multi
Gik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 A właśnie Flyer, jak z katami? Wciąż masz ori? czy już wymienione/wycięte? Są 2, więc może nie zapychają się tak szybko... u mnie przebieg niby 170tyś. Ale zakładam, że +- będzie taki jak u Ciebie. I ostatnio przeszło mi przez myśl pozbycie się ich, ale nie wiem czy to dobry pomysł. I prawda, 2.5TDI na trasy jest rewelacyjny! Nic tylko śmigać, w mieście męczy się, ale i tak daje przyjemność o niebo większą niż 1.9TDI. Gorzej na stacjach paliw
sokolnh Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 zostaw diesla, kup drugie auto do zabawy tak będzie lepiej, a w perspektywie czasu myślę że wyjdzie taniej swojego czasu była na allegro B2-tka taka ja moja, z klatką itp 190 KM za 6000 zł a jak masz więcej kasy http://moto.allegro.pl/item1081812246_audi_s2_380_500km_na_gwarancji_pilnie.html
Thom4s Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tyle, że ta S2 to min 30tys jeśli nie więcej. :gwizdanie:
GILI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 pomysł dobry,ale dwa auta,to zawsze podwójne koszty utrzymania :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 pomysł dobry,ale dwa auta,to zawsze podwójne koszty utrzymania :gwizdanie: A po czasie okazuje się, że jednym się praktycznie nie jeździ I zawsze to jednego staruszka się trzyma - chyba, że ktoś lubi Zamiast tego wolał bym sprzedać B6, dołożyć i kupić RS4 - to się nigdy nie zestarzeje chyba
soolek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Taka opcja już była rozważana i ... do odważnych świat należy. Teraz już po ptokach - zostaje tylko trzymać kciuki, żeby wszystko poszło gładko.
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dokladnie. Opcje 2 aut rowniez rozwazalem. Chce miec auto mocne na co dzien, a nie tylko do upalania. Moglbym kupic B5 w dieslu + jakies starsze evo albo gt do upalania, ale... nie mam przekonania. Obawiam sie, ze nie bede mial czasu na pojezdzawki itp. Poza tym turlanie sie w miescie i trasie wolnym dieslem nie pociaga mnie juz
KOval81 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jestem tego samego zdania - nie ma się co szczypać Wieeeelu jest pewnie ciekawych co z tego wyjdzie :gwizdanie: Fly - budź gościa z linka
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Co prawda jestem w goracej wodzie kapany i mam 100 pomyslow na minute... ...ale do jutra wytrzymam
Dibo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opiniami że to jest nie opłacalne nie przejmuj się. Po prostu działaj w temacie i ciesz się modem A co do tego że auto się nie sprzeda to jeśli to byłby czarny sedan to miałbyś już kupca na przyszłość
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opiniami że to jest nie opłacalne nie przejmuj się. Po prostu działaj w temacie i ciesz się modem A co do tego że auto się nie sprzeda to jeśli to byłby czarny sedan to miałbyś już kupca na przyszłość Nie da się nie zgodzić.Kto mówi, że mody wogóle są opłacalne. Nie będę się wychylał ile to nie wsadziłem w swoją Niuńkę, ale spójrzcie na auta Barta-s, czy Wrclaguny. Czy ktoś się łudzi, że uda im się choćby odzyskać zainwestowaną kasę? Mody mają dawać radość, a ten, o ile dojdzie do skutku na pewno taki będzie. Tak na koniec jeszcze dodam a pro pos odsprzedaży. Kiedyś się mówiło, że każda potwora znajdzie swojego amatora
Iverson Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 jestem pewny ,że auto by zostało w klubie
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dibo - dam Ci namiar na dobrego lakiernika Co do opłacalności modów, to chyba akurat na to się nie patrzy :gwizdanie: To ma sprawiać frajdę właścicielowi
Flyer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kazdy wie, ze mody nie sa oplacalne. Kazdy z Was wie ilu juz wsadzilem w to auto Byl pakiet S4, jest S-line. Bylo chyba z 5 kompletow felg i na kazdy oczywiscie finansowo tracilem ...ale jest fun. SWAP na 2.7BiT nie bedzie mnie kosztowal przeciez 20k PLN, bo gdyby tak bylo, to poprostu zmienilbym auto. Tak na koniec jeszcze dodam a pro pos odsprzedaży. Kiedyś się mówiło, że każda potwora znajdzie swojego amatora Masz cos do mojej bryki?
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Potwora to się Michu zrobi, jak jej zaserwujesz otwór na FMIC w stylu pierwszego Dżo-Dżo
Flyer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Potwora to się Michu zrobi, jak jej zaserwujesz otwór na FMIC w stylu pierwszego Dżo-Dżo :polew:
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tak na koniec jeszcze dodam a pro pos odsprzedaży. Kiedyś się mówiło, że każda potwora znajdzie swojego amatora Masz cos do mojej bryki? A to co?Jakieś groźby karalne A tak na poważnie, to nie mów, że z 2,7 BiT to nie będzie monster
Rekomendowane odpowiedzi