Seta Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Piękna B7 i ten kolorek najlepiej pasuje do niej po prostu miodzio
audia4s4 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew:
ykk Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew: i chipa zeby mial mniej mocy
Gość C.MILE Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew: i chipa zeby mial mniej mocy Tak niestety jest z układami wydechowymi, można "popsuć" charakterystkę samochodu. Teraz czekam na następny, ponieważ gwarantowane 20KM dodatkowej mocy jest tylko na papierku producenta. Średnio przy tym silniku przyrosty są w granicach 8-10KM w przypadku Milltek-a.
Szuder Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 wow wow wow przepiękne!!!! :thumbup: :thumbup: gratulacje super furka!!!
mareks84 Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 auto 1 LIGA!! AUDI TO MARKA NR1 NA SWIECIE DO TEGO JESZCZE RS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukas Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 RS Czesciej ja widac w Wawie ale i w Zamościu czasem lata :th:
Gość C.MILE Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Teraz Dubai Style robi się bardzo modny Wspaniała, cudna, śliczna Mam nadzieję że będzie okazja zobaczyć ,, na żywo" Kwestia gustu, zazwyczaj o nich się nie dyskutuje. Jedni wolą Audi inni Bmw, dlatego też różnorodność kolorów sprawia że mamy tak bogatą ofertę producetna. Dla mnie ważne było jedno, miałem pierwszego RS-a w PL, a czarny zawsze był moim ulubionym kolorem. Teraz na pewno zamówiłbym białą. . [br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 20:58 Czarna jest bardzo ładna, ale rozwaliłeś mnie podejściem do koloru, moje marzenie to jak wiesz RS4 - najlepiej białe :> Zamość to pięknie miasto, jednak nie mogę tam nigdy dłużej pozostać, praca wzywa
letallec Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Bylem na spocie wczoraj i widzialem to autko. Przepiekny woz, wspaniale parametry, extra wyglad i ogolnie KOX :th:. Jedyny mankament, ktory zauwazylem, to dzwiek ukladu wydechowego. :> wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew: i chipa zeby mial mniej mocy Tak niestety jest z układami wydechowymi, można "popsuć" charakterystkę samochodu. Teraz czekam na następny, ponieważ gwarantowane 20KM dodatkowej mocy jest tylko na papierku producenta. Średnio przy tym silniku przyrosty są w granicach 8-10KM w przypadku Milltek-a. Dobrze ze zmieniasz i mam nadzieje ze bedzie bardziej pasowal do tej mega-fury. pzdr
Gość nuti Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 NO no no pogratulować super bryka, kolor w sam raz tak trzymać
Gość C.MILE Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zawsze tak jest, że chcemy coś zmienić czy ulepszyć. A co do układu to samochodem należy też w miarę komfortowo podróżować, niektóre układy nie dają takiej frajdy a ja na pewno z "grzmiącego kija" wyrosłem Bylem na spocie wczoraj i widzialem to autko. Przepiekny woz, wspaniale parametry, extra wyglad i ogolnie KOX :th:. Jedyny mankament, ktory zauwazylem, to dzwiek ukladu wydechowego. :> wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew: i chipa zeby mial mniej mocy Tak niestety jest z układami wydechowymi, można "popsuć" charakterystkę samochodu. Teraz czekam na następny, ponieważ gwarantowane 20KM dodatkowej mocy jest tylko na papierku producenta. Średnio przy tym silniku przyrosty są w granicach 8-10KM w przypadku Milltek-a. Dobrze ze zmieniasz i mam nadzieje ze bedzie bardziej pasowal do tej mega-fury. pzdr
letallec Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zawsze tak jest, że chcemy coś zmienić czy ulepszyć. A co do układu to samochodem należy też w miarę komfortowo podróżować, niektóre układy nie dają takiej frajdy a ja na pewno z "grzmiącego kija" wyrosłem Bylem na spocie wczoraj i widzialem to autko. Przepiekny woz, wspaniale parametry, extra wyglad i ogolnie KOX :th:. Jedyny mankament, ktory zauwazylem, to dzwiek ukladu wydechowego. :> wiesz mógł bys ją przerobic na A4 kupic zderzak od A4 i fele mniejsze :polew: i chipa zeby mial mniej mocy Tak niestety jest z układami wydechowymi, można "popsuć" charakterystkę samochodu. Teraz czekam na następny, ponieważ gwarantowane 20KM dodatkowej mocy jest tylko na papierku producenta. Średnio przy tym silniku przyrosty są w granicach 8-10KM w przypadku Milltek-a. Dobrze ze zmieniasz i mam nadzieje ze bedzie bardziej pasowal do tej mega-fury. pzdr hmmm, to chyba musisz kupic C-klase w automacie :>
malcolm25 Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Wszystko zostalo powiedziane Faktycznie jeszcze zeby bylo kombi...Bo nie ma chyba bardziej wypasionej A4 od RS4 B7
Gość xxxlx Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Sliczna Chcialbym sie kiedys taka przejechac chociaz
Dygu Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Piekna PS. słyszałem od znajomego (Viper) który Cie ponoć zna ze zakupujesz corvete C06 no chyba ze po wawie smiga inne rs4 z rej. speed pozdro
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 kozacka fura... slyszalem pare razy jak chodzi rs4 i jestem pod wrazeniem tak samo jak dzwieku rs6. maskara i sedan w b7 tez mi sie podoba dobry wybor
Rekomendowane odpowiedzi