cantona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 za nadmierną prędkość można dostać co najwyżej mandat, także przestń czytac komiksy czy tam detektywa i jedż spowrotem do tej swojej irlandi bo tu się chyba troche pogubiłeś!!! i zostaw te komentarze dla siebie bo są troche nie na miejscu.
Thom4s Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 za co by miał isc siedzieć niby To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat. za nadmierną prędkość można dostać co najwyżej mandat, także przestń czytac komiksy czy tam detektywa i jedż spowrotem do tej swojej irlandi bo tu się chyba troche pogubiłeś!!! i zostaw te komentarze dla siebie bo są troche nie na miejscu. Jak jesteś taki cwany chłopczyku i obeznany w prawie ruchu drogowego, to sobie obejrzyj ten filmik ...a póżniej przeczytaj ten artykuł: http://www.motofakty.pl/artykul/wariacki_rajd.html NIEWIEDZA SZKODZI i żebyś się o tym nie przekonał na własnej skórze. I kto tu się pogubił :polew: Dorośnij.
Buba Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat. jak masz tak obcykane prawo to pewnie wiesz jeszcze jakie przeslanki musza zostac spelnione aby takie cos udowodnic i wogole co to jest katastrofa w ruchu ladowym. Przesadzasz troche. Filmik ktory pokazales to zupelnie inna bajka to nie ty czasem eliminatora zakladasz? :gwizdanie:
cantona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 chyba troche złe porównanie dałeś do przedstawionego filmiku.
Thom4s Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat. jak masz tak obcykane prawo to pewnie wiesz jeszcze jakie przeslanki musza zostac spelnione aby takie cos udowodnic i wogole co to jest katastrofa w ruchu ladowym. Przesadzasz troche. Filmik ktory pokazales to zupelnie inna bajka to nie ty czasem eliminatora zakladasz? :gwizdanie: Nie miałem złych intencji, chodziło mi raczej o małą przestrogę z umieszczaniem takich filmików w necie, bo ktoś już tak zrobił i miał przez to kłopoty. Każdy robi jak uważa. Nie ma co się unosić od razu.
kubson Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale zapie*dalacz i do tego ten dźwięk..
Buba Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat. jak masz tak obcykane prawo to pewnie wiesz jeszcze jakie przeslanki musza zostac spelnione aby takie cos udowodnic i wogole co to jest katastrofa w ruchu ladowym. Przesadzasz troche. Filmik ktory pokazales to zupelnie inna bajka to nie ty czasem eliminatora zakladasz? :gwizdanie: Nie miałem złych intencji, chodziło mi raczej o małą przestrogę z umieszczaniem takich filmików w necie, bo ktoś już tak zrobił i miał przez to kłopoty. Każdy robi jak uważa. Nie ma co się unosić od razu. ja sie nie unosze tylko stwierdzam ze przesadzasz troche o katastrofie ladowej
A3 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Thom4s jakie kłopoty hahaha co na psy zakablujesz ??? hahah Piotruś auto nice, pierwszy tak profi RS jakiego widziałem, życze powodzonka na strojeniu Ciekawe jak się spisze w pojedynkach na Warszawskich spotach na których zawsze jesteś mile widziany PS. Nie przejmuj się gadką tych ludzi ja też to przerabiałem...kiedyś się przyczepili że za szybko jechałem moim 1.9 TDI hehe więc olewaj i będzie git
cantona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak szczerze to wbijam w to a raczej nalerze do rozsądnych i gdzie można to można. Lud domaga się filmiku to go dostaje za takie reakcje nie będzie już nic więcej na temat auta. Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami bez urazy nie do wszystkich to...
Gość DiM Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 fura prze hoooj... Nic tylko jeździć i szaleć Thom4s proszę Cię
A3 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak szczerze to wbijam w to a raczej nalerze do rozsądnych i gdzie można to można. Lud domaga się filmiku to go dostaje za takie reakcje nie będzie już nic więcej na temat auta. Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami bez urazy nie do wszystkich to...
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 czyli co - mam zamykać furka miodzio w każdym calu - zresztą już pisałem
KENOiX Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 że robi wrażenie to za mało powiedziane...
Cristoforo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 STI 350PS nie robi żadnej frajdy z jazdy ale Fotester 2.5T 540PS robi koktajl z jaj :gwizdanie: a RS4 550KM jaki tu będzie po strojeniu przerzuca Twoje jaja za plecy....
450yamaha Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami bez urazy nie do wszystkich to... Sorry, ale to już zakrawa trochę o buractwo... Po pierwsze sam fakt napisania tego, po drugie z błędem. "małolitrażowy", a nie "mało litrażowy"..
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 piękny wozik, piękny...... :good: :good: w zeszłym roku jezdziłem takim RS4 B5 o mocy 473 kM po lotnisku w Borsku z żołądka zrobiła mi sie miazga, nie mam słów....
kokos Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami bez urazy nie do wszystkich to... Sorry, ale to już zakrawa trochę o buractwo... Po pierwsze sam fakt napisania tego, po drugie z błędem. "małolitrażowy", a nie "mało litrażowy".. bo to burak,nie wiedziales ze w Pruszkowie to same buraki mieszkaja zreszta widac ze auto tez zburaczone :gwizdanie: ale wskazowka od obrotomierza zapier...ala jakby miala zwarcie,moge jeszcze tylko jeszcze raz napisac ze przyspieszenie to pikus przy tym zawiasie(na ostrynm zakrecie przy sporej predkosci auto idzie jak przyklejone a przy tym plomby w zebach zostaja na miejscu) + heble+dzwiek z wydechu + sprzeglo,naprawde spora frajda z jazdy ,mozna sie rozchorowac
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 za chwilę zacznie sie kasowanie buractwa , cantona wyluzuj troche z textami i innych proszę o to samo
Rekomendowane odpowiedzi