ADeK Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jeśli ledy masz sprawne to będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zamontowane lampki pokazały błąd w kompie a po zamontowaniu rezystorow dalej nie świecą. moje pytanie czy to przez błąd który trzeba jednak wykazywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zamontowane lampki pokazały błąd w kompie a po zamontowaniu rezystorow dalej nie świecą. moje pytanie czy to przez błąd który trzeba jednak wykazywać? A w dobrą stronę włożyłeś lampki ? Bo rozdzielone na prawą i lewą Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Nie da się założyć inaczej jak śrubami na zewnątrz bo blaszki są od dołu lampki poza tym jak wlacze światła i dopiero zamontuje lampkę to świeci a gdy lampka jest zamontowana i światła wyłącze po czym znowu włączę to zapalają się na dwie sekundy i gasną Edytowane 1 Marca 2017 przez Arczi78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinger416 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja mam inny problem. Kupiłem niezawodne ponoć LEDy od użytkownika z forum który sam je robi. Świecą mega ale zaczął się problem [emoji36] nie ma żadnego błędu ani nic ale jeden z nich mruga. Czego to może być wina? Wysłane z mojego XZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hutch1 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pisz do niego daje dwa lata gwarancji na pewno pomoże jeżeli mówimy o tym samym użytkowniku [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jednak proponuje to a rozwiąże wszystkie problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7maxx Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 ja mam takie i śmiało mogę je polecić - nie mam błędów, świecą dobrze; jedyna rzecz do której można się przyczepić to kwestia mocy świecenia - świecą dosyć mocno a nie każdy tak lubi https://www.aliexpress.com/item/2016-New-2-White-Car-Error-18-LED-License-Number-Plate-Light-Lamp-For-Audi-A3/32421888741.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Dnia 26.03.2017 o 10:12, 7maxx napisał: ja mam takie i śmiało mogę je polecić - nie mam błędów, świecą dobrze; jedyna rzecz do której można się przyczepić to kwestia mocy świecenia - świecą dosyć mocno a nie każdy tak lubi https://www.aliexpress.com/item/2016-New-2-White-Car-Error-18-LED-License-Number-Plate-Light-Lamp-For-Audi-A3/32421888741.html Na allegro można kupić takie z 6 diodami. Świecą ładnie, błędów nie ma ale za to mniej się nagrzewają. Jak dla mnie dalej świecą trochę za mocno, ale są tego plusy. Podchodząc po ciemku do bagażnika w nic nie wdepniemy (oczywiście jak mamy funkcję CHL). Aktualizacja. Troszkę lipa z tymi lampkami. Świeciły ładnie przez pół roku. Najpierw jedna zaczęła mrugać aż w końcu zgasła. Wysłałem ja z reklamacja. Trzy dni po wysłaniu druga zaczęła mrugać. Poczta zagubiła przesyłkę i teraz nie mam nawet co reklamować. Chyba kupię jeszcze raz na próbę. Jak znów padną po pół roku to kupię ori z Q5. Edytowane 17 Lipca 2017 przez cysiek18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafos Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Miał ktoś problem z wilgocią na oświetleniu tablicy?? Jedna lampka Led po roku cała zardzewiała (prawa) a druga jak nowa. Jaka może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Panowie ktoś poda konkretny link do lampek, sprawdzone, P&P, żeby nie wywalało błędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 http://allegro.pl/lampki-led-podswietlenie-audi-a3-a4-b6-b7-a6-c6-q7-i6579205901.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoniu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A co myślicie o takich diodach w podświetlenie 'deski' ktoś ma, jakieś recenzje?klik poszukuje czegoś co nie będzie świecić jak szperacz, ale coś o barwie 6000k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dnia 07.04.2017 o 16:12, jacek70 napisał: http://allegro.pl/lampki-led-podswietlenie-audi-a3-a4-b6-b7-a6-c6-q7-i6579205901.html zakupione odbiór osobisty i montaż 10 minut P&P plus nowe śrubki i podkładki... no teraz to świeci i nie wywala błędów w B7 BRD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 zrób zdjęcie w nocy tak z odległości 10metrów jak to świeci, bo jak czasem widze te podswietlenia to jakby ufo jechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wrzucałem fotki dokładnie tych lampek paręnaście postów wcześniej... Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 moim zdaniem zdjęcia nie oddaja realu. nie przesadzone święcą normalnie nie jak ufo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 dobrze świecą a przy tym nie oświecają ziemi jak to u niektórych, to mówisz że błedu nie wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yras7 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Jeśli nie wyzwala błędu to warte zakupu Edytowane 7 Maja 2017 przez yras7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) tak nic nie wywala żadnego błędu przynajmniej u mnie 2007 BRD! 49.99 nie pieniądz a wygląd cieszy bardzo. polecałem tego sprzedawcę Edytowane 7 Maja 2017 przez Karasik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi