WhyMe? Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja przy ET 54 10J dystans 25mm i po sprawie
radimm Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 dobry wybór zostawiasz te czarne środki, czy w poler pójdą?
OGr Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Wneki zostaja czarne ale popracuje nad detalami tych felg :-) Najpierw jednak musze je spasowac ;-) Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany 06-07-2013 at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2013 at 20:17 ---------- Spy photo. Narazie testowe ustawienie ale dzisiaj wpada mniejszy dystans ;-)
fantowski Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 na zdjęciu jest kot a co dopiero na żywo Robercik dobry wybór
OGr Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Dopiero co skończyłem przymiarke. Zabawy co nie miarą ;-) Zbieram zabawki i jade sie przejechać ;-) Naciapane z sedesu ...
OGr Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja go grzeje caly czas ;-) PS: Mam tyko nadzieje ze wyjadę z tego zasranego garazu podziemnego ;-) Naciapane z sedesu ...
MercDG Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Fajne to koło Zapodaj więcej zdjęć jak już ogarniesz
OGr Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Fajne to koło Zapodaj więcej zdjęć jak już ogarniesz Zobaczysz w Ostrowie ;-)
slepy Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Fajne to koło Zapodaj więcej zdjęć jak już ogarniesz Zobaczysz w Ostrowie ;-) Obadana dzis na zywo, i tak jak mówiłem Robert, siadło za***iście to koło, lepiej niż prosieta, dopasuj dystanse, zgleb jak należy i bedzie
OGr Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Dystanse będą na zamówienie bo felgi sa pod piaste bodajrze 66,5, wiec dystanse zamówie z przejściem z piasty audi na merca. Niestety nie mam tylko bladego pojecia jaki wsadzic z tylu. Pewnie sie skończy tym ze zmowie kilka. Strzelam ze około 17mm byloby ok ale nie wiem czy koło od wewnątrz nie przytrze o sprezyne :/ Naciapane z sedesu ...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Dystanse będą na zamówienie bo felgi sa pod piaste bodajrze 66,5, wiec dystanse zamówie z przejściem z piasty audi na merca. Niestety nie mam tylko bladego pojecia jaki wsadzic z tylu. Pewnie sie skończy tym ze zmowie kilka. Strzelam ze około 17mm byloby ok ale nie wiem czy koło od wewnątrz nie przytrze o sprezyne :/Naciapane z sedesu ... wex maszynkę od Mrogala i naciągni tył, u mnie jest 8,5J et32 i jeszcze jest sporo miejsca w komplecie pasażerów nic nie trze:wink:
mrogal Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Dystanse będą na zamówienie bo felgi sa pod piaste bodajrze 66,5, wiec dystanse zamówie z przejściem z piasty audi na merca. Niestety nie mam tylko bladego pojecia jaki wsadzic z tylu. Pewnie sie skończy tym ze zmowie kilka. Strzelam ze około 17mm byloby ok ale nie wiem czy koło od wewnątrz nie przytrze o sprezyne :/Naciapane z sedesu ... wex maszynkę od Mrogala i naciągni tył, u mnie jest 8,5J et32 i jeszcze jest sporo miejsca w komplecie pasażerów nic nie trze:wink: u mnie jest et 20
kaju Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 bez fot się nie liczy:whistling: Zapisuj się miszczuniu na łestrUF
Rekomendowane odpowiedzi