OGr Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Tak tez musze zrobic :-) Tylko mam mase innych rzeczy do zrobienia jeszcze. Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany 08-07-2013 at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2013 at 21:24 ---------- Kilka zdjęć z prac w nocy: Oraz wstępna polerka ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ładnie ładnie :wink:córcia zaczyna iść w ślady taty widać :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Pasuje kółko do padła nie powiem, jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 po ciężkich rozkminach w końcu coś wybrałeś, moim zdaniem dobry wybór, szkoda, że nie może iść w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 po ciężkich rozkminach w końcu coś wybrałeś, moim zdaniem dobry wybór, szkoda, że nie może iść w dół Mam wrażenie że są dużo lepsze niż prosiaki ;-) Narazie to tylko pierwsza przymiarka. Na pewno jeszcze zejdę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 po ciężkich rozkminach w końcu coś wybrałeś, moim zdaniem dobry wybór, szkoda, że nie może iść w dół Mam wrażenie że są dużo lepsze niż prosiaki ;-) Narazie to tylko pierwsza przymiarka. Na pewno jeszcze zejdę ;-) prosiaki byłby o niebo lepsze i kultowe no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 prosiaki byłby o niebo lepsze i kultowe no ale cóż Niby tak ale było też kilka minusów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 prosiaki byłby o niebo lepsze i kultowe no ale cóż Niby tak ale było też kilka minusów ;-) myslisz że żona na 18stkach przez krawezniki przefrunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 prosiaki byłby o niebo lepsze i kultowe no ale cóż Niby tak ale było też kilka minusów ;-) myslisz że żona na 18stkach przez krawezniki przefrunie trochę więcej mięsa na tych 18stkach, może się uchronią bez porównania z 19stkami i profilem 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 prosiaki byłby o niebo lepsze i kultowe no ale cóż Niby tak ale było też kilka minusów ;-) myslisz że żona na 18stkach przez krawezniki przefrunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jakby dobrze ją położyć byłoby pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Żona generalnie uważa, bez przesady a z odsłoniętymi rantami sam raz zahaczyłem. Tu ma ranty osłonięte to myślę że sobie poradzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ładne te brabusy, ale auto zupełnie zmieniło klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 mi się podoba bardziej na tej feli niż na prosiakach:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 mi się podoba bardziej na tej feli niż na prosiakach:kox: Ja już też się przekonałem. Za to zauważyłem że auto dużo lepiej wygląda na nich w nocy jak się odbijają przydrożne lampy niż w dzień ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie spodziewałem się, że to kolo tak fajnie będzie wyglądać na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie spodziewałem się, że to kolo tak fajnie będzie wyglądać na aucie Może też kwestia filtra na zdjęciach. Poniżej zwykłe foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fakt nie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Taka polerka chyba najładniej by się prezentowała na czarnym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi