endriuu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Koledzy kupował już ktoś z tej aukcji http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-99-01-chrom-clear-soczewka-tyc-i1530819823.html mam już wszystko co potrzebne koleś miał mi załatwić za 300 zł komplet lamp firmy tyc a teraz chce 400 zł a na allegro jest taniej :> TYC to to samo co Depo tylko na inne rynki - mozesz spokojnie brac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 głupie pytanie może ale czy soczewki powinny świecić jak włączę długie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 powinny. jesli po zmianie na zespolone - gasna- na 1 stronie watku masz link do tematu naprawiajacego ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 głupie pytanie może ale czy soczewki powinny świecić jak włączę długie? Powinny, a jeżeli masz hida to nawet jest wskazane. Czy będą świecić razem czy nie zależy jakie miałeś lampy w oryginale ( czy valeo czy bosch) jeżeli valeo to należy jeszcze przełożyć jeden kabel przy manetce od świateł, który to dokładnie nie pamiętam ale jest to opisane w tym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 głupie pytanie może ale czy soczewki powinny świecić jak włączę długie? Powinny, a jeżeli masz hida to nawet jest wskazane. Czy będą świecić razem czy nie zależy jakie miałeś lampy w oryginale ( czy valeo czy bosch) jeżeli valeo to należy jeszcze przełożyć jeden kabel przy manetce od świateł, który to dokładnie nie pamiętam ale jest to opisane w tym wątku... kolego - nie dublujemy postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 głupie pytanie może ale czy soczewki powinny świecić jak włączę długie? Powinny, a jeżeli masz hida to nawet jest wskazane. Czy będą świecić razem czy nie zależy jakie miałeś lampy w oryginale ( czy valeo czy bosch) jeżeli valeo to należy jeszcze przełożyć jeden kabel przy manetce od świateł, który to dokładnie nie pamiętam ale jest to opisane w tym wątku... kolego - nie dublujemy postów. sry ale widocznie w trakcie pisania ty odpowiedziałeś pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dzięki chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dzisiaj chciałem wsadzic silniczki z ori bosch do zespolonych depo. zauwazyłem że ten bolec co wystaje z silniczka jest za długi zeby to tam wsadzic. czy obcinacie i rzeźbicie zeby na koncu była taka jakby kulka czy jest inny patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dzisiaj chciałem wsadzic silniczki z ori bosch do zespolonych depo. zauwazyłem że ten bolec co wystaje z silniczka jest za długi zeby to tam wsadzic. czy obcinacie i rzeźbicie zeby na koncu była taka jakby kulka czy jest inny patent? inny patent to kupić silniczki odpowiednie, tzn. albo ori od a4, albo punto II, fabia i wtedy będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 oki.teraz juz wszystko jasne.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kurcze panowie w pracy jestem i nie bardzo moge przejzec 72 strony tematu. Czy moze mi ktos powiedziec ze mial tak jak ja. Jestem dzisiaj po rezaniu lampek i mam maly klopot bo lewa lampa ladnie sie spasowal na ciasno a prawa jest jakas luzna i lata. Wiemy ze poliftowa trzyma sie tylko na 2 gornych mocowaniach, czy jest mozliwosc jakiegos latwego dorobienia jakiegos trzeciego zeby to sie stabilniej trzymalo?. Jutro jeszcze zagladne czy moze zderzak trzeba na regulacji troche podniesc ale najbardziej chodi mi o sklinowanie jakos tej lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Z tego co wiem w polifcie lampa jest na 3 śrubach, 2 na górze i jedna na dole od strony kierunkowskazu. Dodatkowo jest uchwyt od strony chłodnicy, który wsuwa się w plastikowe ucho. W przedlifcie na dwóch górnych i na tym plastikowym uchwycie od strony chłodnicy i sugeruję, żebyś tam zajrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Z tego co wiem w polifcie lampa jest na 3 śrubach, 2 na górze i jedna na dole od strony kierunkowskazu. Dodatkowo jest uchwyt od strony chłodnicy, który wsuwa się w plastikowe ucho. W przedlifcie na dwóch górnych i na tym plastikowym uchwycie od strony chłodnicy i sugeruję, żebyś tam zajrzał. w polifcie jest na dwoch srobach i na bolcu od chlodnicy. w przedlifcie jest na 3 srubach ( trzecia od kierunku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mi tez brakuje tego jednego mocowania w lampach polifotwych bo lampa troszke odstaje. Msuze cos wykombinowac kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no daje sobie cos uciac ze nie ma tego plastikowego bolca od strony chlodnicy ale jeszcze jutro zobacze. jest taka mozliwosc zeby go brakowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 hmmm z tego co widzialem dzisiaj w lampach to nie ma tego bolca od strony chlodnicy i nawet nie ma po nim sladu ale jutro jeszcze zagladne musi byc. Wystajacy uchwyt z otworem i co niego wchodzi taki zaczep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no ja wiem jako to wyglada bo w starej lampie bylo ale w nowej chyba nie ma..... hmm jutro sprawdze bo juz sie zdenerwowalem. czyzby gwerty mnie w bambuko zrobil?? Ooo np tu widac ze tez nie ma. http://allegro.pl/audi-a4-lift-99-01-xenon-d2s-okazja-i1521907571.html to sa osobne czesci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Z tego co wiem w polifcie lampa jest na 3 śrubach, 2 na górze i jedna na dole od strony kierunkowskazu. Dodatkowo jest uchwyt od strony chłodnicy, który wsuwa się w plastikowe ucho. W przedlifcie na dwóch górnych i na tym plastikowym uchwycie od strony chłodnicy i sugeruję, żebyś tam zajrzał. w polifcie jest na dwoch srobach i na bolcu od chlodnicy. w przedlifcie jest na 3 srubach ( trzecia od kierunku) Odkręcałem ori xenony z polifta i były na 3 śrubach. Trzecie była na dole od strony kierunku tam co jest ta regulacja z plastikowym dystansem na gwincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie no ok obydwie lampy a mocowane na 3 sruby i na bolec do pasa przedniego. problem polega na tym ze lampa poliftowa i przed inaczej maja umiejscowiona 3 srube a na dodatek moja lampa poliftowa nie ma w ogole tego bolca cos jak tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dorób go sobie, ja w swoich miałem wszystkie uchwyty połamane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi