Gracjan Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jakoś nie siedzą mi te wloty Wg. mnie czysta maska była o wiele lepsza. Swoją drogą, może Ty mi zdradzisz tą tajemnice gdzie wy te nosy renifera i rogi kupujecie, szukałem milionem sposobów i nigdzie nie mogłem wyszukać, co prawda już po świętach ale przynajmniej będę wiedział Nie wszystkim musi się podobać Ja na tej aukcji kupiłem: http://allegro.pl/rogi-renifera-i-czerwony-nos-dla-twojego-auta-i5720023899.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Bombowo wyszło Gracek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 wloty wyszły cacy kolego,auto ma ci się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem chory jak patrzę na Twoje przepiękne S4 - tylko gratulować Wloty wg mnie fajnie siadły i nadały jeszcze więcej rasowego charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex1991 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem chory jak patrzę na Twoje przepiękne S4 - tylko gratulować Wloty wg mnie fajnie siadły i nadały jeszcze więcej rasowego charakteru Popieram wypowiedź kolegi Wloty pasują do charakteru S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Idealnie pasują do auta [emoji106] Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Grudnia 2015 przez xBladex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest kosa Gracjan! auto podoba mi się w każdym detalu widziana nieraz i za każdym razem robi na mnie wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 gdzie kupiles te naklejki na opony Gracek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 gdzie kupiles te naklejki na opony Gracek zamówiłem przez strone: http://tire-style.com/index.php/order Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 odjazdowe naklejki tez maja takie na opony! auto super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matush101 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Super autko. Fajny rasowy wygląd. Oby tak dalej. Alusy pierwsza klasa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Swietny poysl z wlotami... kombinowalem kiedys jak to ogarnac... masz moze nr tych wlotow??? Gdzie je kuiles??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 A jednak da się bardziej usportowić S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Swietny poysl z wlotami... kombinowalem kiedys jak to ogarnac... masz moze nr tych wlotow??? Gdzie je kuiles??? Numeru nie mam, wloty z Focusa RS... Kupiłem na olx.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwogONE Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Wrzucisz aktualne foty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Niech podeśle cokolwiek bo S4 robi na każdej focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi