QRi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 oj tam Gracjan, nie daj się prosić... zwróć te K03 i bierz 2xGT28RS (swoją drogą mam do oddania muszle z takiej turbiny, nowy korpus to koszt ~2500) Na szersze mody zrobimy składkę na forum i potem będziemy na spotach wspólnie upalać awarie podstawą tuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dajcie juz chlopakowi spokoj... bedzie przez najblizszy czas i tak zyl o chlebie i wodzie, a Wy mu tu o hybrydach i gt28 trujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile było by więcej, według mnie nie warto, jak się już bawić to raz a dobrze przestań , do K03s nie potrzeba wiekszej rzezby , wtryski i fmic wytłumacz upartemu :> Sorry winetou ale nie widzę sensu zakładać tych gratów żeby było max 20 koni więcej... Jak już się bawić to się bawić, wykładasz 20tyś+ ( K04 RS6, głowice 2.8, wtryski 630, FMIC,.... ), pęka 500KM i gra a nie takie rzeźbienie że co chwilę coś, mam trochę inne spojrzenie na mody dajcie juz chlopakowi spokoj... bedzie przez najblizszy czas i tak zyl o chlebie i wodzie, a Wy mu tu o hybrydach i gt28 trujecie Już tydzień ciągnę na zupce chińskiego pochodzenia [br]Dopisany: 03-01-2012, 18:40:37_________________________________________________ Gracjan, mam prosbe zmierz prosze srednice dolotu w jednej turbinie dopiero teraz sie im przyjrzalem i zauwazylem ze maja po 8 lopatek jak w K03S i K04 a zwykla K03 ma ich 12, czyli wniosek z tego ze w S4-ce sa mocniejsze turba niz poczatkowo zakladalismy jako zwykle K03 i hybryda nie mialaby tutaj zastosowania ale moze sie myle, wiec prosze o wymiar Może być ciężko bo turbiny dzisiaj zawiozłem do kumpla, jutro mają być graty z aso, dzisiaj dolot poszedł do czyszczenia, olej kupiony i powoli zaczynamy składać. Jutro jak dostanę przewód od SIDa to pojadę go zawieź i postaram się zmierzyć ale nic nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 słyszałem że glowice najlepiej zapakowac od 2.4i prawda to ? :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wydaje mi się że obojętnie czy będą z 2.4 czy 2,8, najważniejsze żeby miały większe kanały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 własnie o kanały i zawory tutaj chodzi a 2.4i min. AGA ma najwieksze, ale moge sie mylic :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nawet nie widziałem Na razie i tak takie mody się nie zapowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 wolałbym aby ktos to potwierdził, żeby pozniej nie wyszła komus jakaś ch...ujnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kosiniak ma u Siebie głowice z 2,4 więc coś w tym może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 wolałbym aby ktos to potwierdził, żeby pozniej nie wyszła komus jakaś ch...ujnia głowice z 2.4 mają najwieksze kanały z każdej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wydmucha Ci uszczelke pod glowicą to beda take mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maron_d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wydmucha Ci uszczelke pod glowicą to beda take mody Nie kracz Gracjanowi Daniel, nie kracz Oby mniej takich "drobnych" awarii Gracjan @down; Daniel wiem, że się zgrywasz, swój też napisałem tak żartobliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Spoko zgrywam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 wolałbym aby ktos to potwierdził, żeby pozniej nie wyszła komus jakaś ch...ujnia głowice z 2.4 mają najwieksze kanały z każdej strony dokladnie, sam se takie kiedys zapakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 dokladnie, sam (nosb mi) se takie kiedys zapakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 wolałbym aby ktos to potwierdził, żeby pozniej nie wyszła komus jakaś ch...ujnia głowice z 2.4 mają najwieksze kanały z każdej strony dokladnie, sam se takie kiedys zapakuje kupujesz taki silniczek, cena fajna 900zł: http://allegro.pl/silnik-audi-a4-a6-2-4-rok-1999-aga-benzyna-okazja-i1980327109.html przekładasz głowice i sprzedajesz z informacją ze silnik ma głowice od S4-y i sprzedajesz za 2000zł :polew: :polew: dobry pomysł ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 wolałbym aby ktos to potwierdził, żeby pozniej nie wyszła komus jakaś ch...ujnia głowice z 2.4 mają najwieksze kanały z każdej strony dokladnie, sam se takie kiedys zapakuje kupujesz taki silniczek, cena fajna 900zł: http://allegro.pl/silnik-audi-a4-a6-2-4-rok-1999-aga-benzyna-okazja-i1980327109.html przekładasz głowice i sprzedajesz z informacją ze silnik ma głowice od S4-y i sprzedajesz za 2000zł :polew: :polew: dobry pomysł ????? kurfa podejdzie to do b6?? Cena jest za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zalezy kto Ci bedzie to wkladal Da sie zrobic Z tym ze ten silnik to lipa jest totalnie goly bez osprzetu wiec nie oplaca sie. Co do glowic najlepiej z 2,4 bo maja fajne walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 kurfa podejdzie to do b6?? Cena jest za***ista eeeee.... po co ci silnik 2.4 165KM wolnossak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Silnik kupić tylko dla głowic, reszta na złom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi