szafa Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wariat:kox: oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu:decayed: Ale zamiasta pucować auto byś sie do matury pouczył
pablo_9 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lubie oglądać to auto a tym big applem to aż u mnie w biurze zapachniało jak zobaczyłem foto
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gracjan niszczy mnie ta esa :thumbup1: a powiedz mi bo sie już pare razy miałem pytać jak patent z folią na amorach na zimę?
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gracjan niszczy mnie ta esa :thumbup1:a powiedz mi bo sie już pare razy miałem pytać jak patent z folią na amorach na zimę? Odnośnie folii to szczerze negatywnych skutków nie zauważyłem, nakrętki można było ruszyć bez problemu, nie wiem jakby to wyglądało jakby folii nie było ale jako że gwint z nierdzewki chyba też nie powinno być problemów, na tą zimę nic z gwintem nie robię
szafa Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 U mnie nie były gwinty niczym zabezpieczone a mam ss i przód szedł ciężko ale z tyłem nie było problemów, pratycznie w palcach:wink:
junior_tdi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jak nófka - Salonófka już czystszy chyba byc nie może...
P-U-M-A Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gracjan te gumowe dywaniki:decayed:
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jak nófka - Salonófka już czystszy chyba byc nie może... Może, może:decayed: ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ---------- Gracjan te gumowe dywaniki:decayed: Będzie zmiana, spokojnie Tylko muszę dorwać jakieś takie żeby pasowały jak ORI -
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a poźniej się wszyscy dziwią że formu nie działa jak na każdej stronie zdjęcia wygląda przeciętnie heheheh ile korekta lakieru? ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- a poźniej się wszyscy dziwią że formu nie działa jak na każdej stronie zdjęcia wygląda przeciętnie heheheh ile korekta lakieru?
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a poźniej się wszyscy dziwią że formu nie działa jak na każdej stronie zdjęcia wygląda przeciętnie heheheh ile korekta lakieru? ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- a poźniej się wszyscy dziwią że formu nie działa jak na każdej stronie zdjęcia wygląda przeciętnie heheheh ile korekta lakieru? Wysyłasz podwójne posty to nie działa:grin: A korekta lakieru 650zł
damian81Z Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 za kazdym razem jak ogladam foty to :slina:
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie wiem dlaczego wysyłają się podwójne. Nie tylko ja mam taki problem. A co wchodzi w tą cene? sama polerka? ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Nie wiem dlaczego wysyłają się podwójne. Nie tylko ja mam taki problem. A co wchodzi w tą cene? sama polerka?
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie wiem dlaczego wysyłają się podwójne. Nie tylko ja mam taki problem.A co wchodzi w tą cene? sama polerka? ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Nie wiem dlaczego wysyłają się podwójne. Nie tylko ja mam taki problem. A co wchodzi w tą cene? sama polerka? Przygotowanie do korekty: mycie, usuwanie smoły, zabrudzeń metalicznych, glinka, korekta lakieru no i zabezpieczenie na koniec woskiem.
duffy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 znalazłem skazę na tym diamencie i założę się, że Gacjana to wqrwia niesamowicie:kox: auto jest mega fajne i zazdroszczę tobie cierpliwości
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Wnęka nieskazitelnie czysta Pewnie chodzi ci o to coś na tej gumie w której przewody idą, niestety, ktoś to jakimś silikonem wysmarował, trzeba będzie się tego pozbyć ---------- Post dopisany 03-05-2012 at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2012 at 15:31 ---------- Auto zawitało do Rise&Shine na korektę lakieru W niedzielę odbiór:decayed: -
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Ta, coś tam zostało Adam z R&S powiedział że nie ma najgorzej z lakierem i będzie spoko
Rekomendowane odpowiedzi