Lubi Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Gruba sprawa.. podziwiam Ty i Michał to chyba bracia z innych matek
Krycha Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 nie lepiej i szybciej jechać na bezdotykówkę ?
Michał Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 nie lepiej i szybciej jechać na bezdotykówkę ? szczoty Krycha, w szczotach jest przyszłość
pocas Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Bixy nowe to może je ustaw bo na zdjęciu świecą w świat Ten pomarańczowy pad nie za ostry? Drugie pytanie. "Polerka" szyby coś daje? No nie wiem, odtłuszcza? Nabłyszcza? Tak to profi robota. Już od dawna ślinie się na forum kosmetyki aut ;]
kaju Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Bixy podejrzewam, że akurat miał długie włączone. Niekoniecznie w świat
Gracjan Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Bixy nowe to może je ustaw bo na zdjęciu świecą w świat Ten pomarańczowy pad nie za ostry? Drugie pytanie. "Polerka" szyby coś daje? No nie wiem, odtłuszcza? Nabłyszcza? Tak to profi robota. Już od dawna ślinie się na forum kosmetyki aut ;] Bixy były wsadzone tak jak przyszły od Gwerty, świeciły w górę to fakt, już obniżone, wizyta u diagnosty już była, jeszcze tylko mała poprawka prawej lampy i będzie koks Pomarańczowy pad flexipads to polish, według mnie w sam raz, finish bardziej pod cleanery i glaze Polerka szyb to za dużo powiedziane, lubię tego AutoGlym-a bo po przetarciu szyb, nawet ręcznie aplikatorem z mikrofibry szyby dostają fajnego połysku i takiej " szklistości"... Do polerki z prawdziwego zdarzenia tylko tlenek ceru ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ---------- Bixy podejrzewam, że akurat miał długie włączone. Niekoniecznie w świat To były mijania, zanim wyjechałem oczywiście obniżyłem trochę żeby po drodze nie oślepiać
kaju Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jeździłeś już wieczorem? Przejedź się tylko z tyłu rotacyjną zaczep, bo trawa będzie w rowach rosnąć BTW, Gracek... Mam do Ciebie sprawę na PW
Gracjan Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Jeździłeś już wieczorem? Przejedź się tylko z tyłu rotacyjną zaczep, bo trawa będzie w rowach rosnąć BTW, Gracek... Mam do Ciebie sprawę na PW Od diagnosty na mały POM się przejechałem... Jutro spot więc trochę pojeżdżę ale najpierw prawa do poprawy
Robertuss Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 O ja pindole... dobre fotostory Po wizycie w tym temacie to można w kompleksy wpaść hehe...
Buba Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 mam nadzieje że zrobiłeś adaptacje xenonu po ustawieniu świateł przez diagnoste?
pocas Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 No właśnie widziałem na inny forum że coś nie bardzo te światła. Też po wsadzeniu świateł od Gwertego był na ustawianiu lamp i niestety 25zł w śmieci... Musiałem tak czy inaczej uzbroić się w imbus i pojechać na jakiś ciemny odcinek.
Gracjan Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 No właśnie widziałem na inny forum że coś nie bardzo te światła. Też po wsadzeniu świateł od Gwertego był na ustawianiu lamp i niestety 25zł w śmieci... Musiałem tak czy inaczej uzbroić się w imbus i pojechać na jakiś ciemny odcinek. Już wszystko gra z światłami
kaju Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 No właśnie widziałem na inny forum że coś nie bardzo te światła. Też po wsadzeniu świateł od Gwertego był na ustawianiu lamp i niestety 25zł w śmieci... Musiałem tak czy inaczej uzbroić się w imbus i pojechać na jakiś ciemny odcinek. CO?! Chyba z h*ja spadli jak Cie skasowali za ustawienie świateł!!
moskal Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 bo trawa będzie w rowach rosnąć trawa od bixów nie rosnie, tylko sie pali
kaju Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 bo trawa będzie w rowach rosnąć trawa od bixów nie rosnie, tylko sie pali No dobra ojciec, niech Ci będzie...
mrogal Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 bo trawa będzie w rowach rosnąć trawa od bixów nie rosnie, tylko sie pali a ten tylko o paleniu trawy
Sqizzy Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 bo trawa będzie w rowach rosnąć trawa od bixów nie rosnie, tylko sie pali a ten tylko o paleniu trawy spokojnie moskal tylko gada o paleniu trawy, bo u niego bixy nie działają odkąd ma je na aucie, a na przegląd moje lampy pożycza
kaju Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 bo trawa będzie w rowach rosnąć trawa od bixów nie rosnie, tylko sie pali a ten tylko o paleniu trawy spokojnie moskal tylko gada o paleniu trawy, bo u niego bixy nie działają odkąd ma je na aucie, a na przegląd moje lampy pożycza Gada, bo dawno dobrego staffu nie palił i ma kompleks
pocas Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 No właśnie widziałem na inny forum że coś nie bardzo te światła. Też po wsadzeniu świateł od Gwertego był na ustawianiu lamp i niestety 25zł w śmieci... Musiałem tak czy inaczej uzbroić się w imbus i pojechać na jakiś ciemny odcinek. CO?! Chyba z h*ja spadli jak Cie skasowali za ustawienie świateł!! Bodajże Fou Vert... Tylko nie wiem co oni mają z tymi aparatami do ustawiania. Niby widać na ich lustereczkach wiązka światła, niby jest wszystko tip top. Wyjeżdżasz i sraka...
Gracjan Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 No właśnie widziałem na inny forum że coś nie bardzo te światła. Też po wsadzeniu świateł od Gwertego był na ustawianiu lamp i niestety 25zł w śmieci... Musiałem tak czy inaczej uzbroić się w imbus i pojechać na jakiś ciemny odcinek. CO?! Chyba z h*ja spadli jak Cie skasowali za ustawienie świateł!! Bodajże Fou Vert... Tylko nie wiem co oni mają z tymi aparatami do ustawiania. Niby widać na ich lustereczkach wiązka światła, niby jest wszystko tip top. Wyjeżdżasz i sraka... Byłem na stacji i też tak ustawił że świeciło 2m przed auto, chyba max w dół
Rekomendowane odpowiedzi