miedzikos Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Na tym kole jest lepiej niż na CH, lekki naciąg odnowić koła i będzie syto
medik Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak mogłeś kupić fele do mojego auta, bez konsultacji ze mną ?
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak mogłeś kupić fele do mojego auta, bez konsultacji ze mną ? KILIM!
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 szkoda ze tylu nie spasowales bo przod dobrze siedzi z tym et:wink: Na tych baloniastych oponach nie ma sensu Na tym kole jest lepiej niż na CH, lekki naciąg odnowić koła i będzie syto Wstępnie kolor już wybrany, chciałbym to ogarnąć wszystko w przyszłym tygodniu, zobaczymy czy się uda ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- Jak mogłeś kupić fele do mojego auta, bez konsultacji ze mną ? Mam nadzieję że jesteś zadowolony z zakupu
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Dawaj tam 215/35 i będzie gites a koło szpica
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 zanabyłeś te fele? Zanabyłem
moskal Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Gracek mam nadzieje ze po przymiarce kół wypucowales fure ???
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Gracek mam nadzieje ze po przymiarce kół wypucowales fure ??? Przed i po
Klajtekkk21 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Powiem jeszcze raz kolo bardzo w cipke Jak przyjdzie opona 215 35 19 to bedzie GIT ale musi byc ostra gleba. Ale zgadzam sie z Szafa auto i tak stoi bardzo wysoko na 19" Pozdro
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Powiem jeszcze raz kolo bardzo w cipke Jak przyjdzie opona 215 35 19 to bedzie GIT ale musi byc ostra gleba. Ale zgadzam sie z Szafa auto i tak stoi bardzo wysoko na 19" Pozdro Opona będzie 225/35, chyba że do jutra będzie okazja na 215/35... Od razu mówię że nie biorę pod uwagę Nankangów, Achillesów i innych tego rodzaju "cuduf" Nie zrobię z tego auta niskopodłogowca z glebą na 2 palce między podwoziem a ziemią... Ma być ładnie i czysto Po co mi 335koni pod prawa nogą jak będę używał tylko ułamek tego
miedzikos Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Dokładnie nie ma co robić z eSy inwalidy przesadzoną glebą, to auto ma dawać frajdę z prowadzenia a nie z toczenia się, sam jestem na etapie szukania 215/35/19 i niestety puki co lipa na rynku:facepalm:
moskal Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Gościu troche sam sobie przeczysz :naughty: Jak sie ma to : Michał, jak to mówią:-"Go Hard or Go Home... tutaj nikt nie jara się springami Eibacha -40 i oponą 205/45, tutaj tnie sie kolektory na części i składa na nowo żeby urwać jeszcze pół centa, nikt Ci za ori cup holder prosto z japonii nie przybije piątki, ale za 2cm nad ziemią i koło zgrane z budą na piczy kłak każdy może Ci obiecać imprezę "aż do porzygu" to sie albo kocha, albo nienawidzi - wyjście "tak tylko troche" nie jest żadnym wyjściem." Do tego : Nie zrobię z tego auta niskopodłogowca z glebą na 2 palce między podwoziem a ziemią...
Dev Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Moskal czujny, jak zawsze :polew::polew::polew::polew:
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Noooo, jak ojciec zrobi dziubek, to nie ma h*ja
moskal Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Co wy myslicie , ze stary śpi ?? ^^
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 A czy jak gdzieś drogi Dawidzie napisałem że będzie tak u mnie ? Kontynuowałem tylko chińskie porzekadło podane przez Michała 235/35 ale chodzi o felgę, przy mocnej glebie może się nie zmieścićchociaż pół cala mniej, węższa/niższa opona i może lekki negatyw i wejdzie na ciasno... a jak to mówi stare chińskie porzekadło: jak jest ciasno to jest dobrze
moskal Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 A czy jak gdzieś drogi Dawidzie napisałem że będzie tak u mnie ? Kontynuowałem tylko chińskie porzekadło podane przez Michała 235/35 ale chodzi o felgę, przy mocnej glebie może się nie zmieścićchociaż pół cala mniej, węższa/niższa opona i może lekki negatyw i wejdzie na ciasno... a jak to mówi stare chińskie porzekadło: jak jest ciasno to jest dobrze luźna guma , ja sie nabijam
Rekomendowane odpowiedzi