CinekZip Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 panowie a do polerowania, albo jakiś wosk to co polecacie?
Perry Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 panowie a do polerowania, albo jakiś wosk to co polecacie? To jest bardzo obszerny temat ;] - powiedz co dokładnie do polerowania (ja stosowałem swirl-x/ultimate compound... - efekt... khem - no niby ok, ale przymierzam się do poorboysa ssr 1, ssr 2 i ssr 2,5). co do wosku to obecnie jestem na etapie MEGUIARS GOLD CLASS WAX LIQUID (ale przed zimą zamienię na coś ze sporym dodatkiem carnuby)+ wcześniej przed woskiem polecam : MEGUIARS DEEP CRYSTAL POLISH STEP 2 (przy ciemnym lakierze masz tzw. "weet look" ;])... ale to już OT jako że tu jest o wnętrzu... i może niech tak zostanie. A co do plastików to Plax nawet ładnie się spisywał i tak się kurz później nie trzyma/zbiera. Sonaxa też w sumie polecę choć czasem "zielone" nie dają rady - ale seria eXtreme już tak
mantamegi Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Diamondbrite nie ma sobie równych ,świetne produkty do plastików- efekt matowy lub połysk w zależnosci co kto lubi dla mnie osobiście połysk tez niedopuszczalny.Swietne produkty do skór , moja czerwona od jeansów nieżle zabrudzona, w autoformula.pl wyczyścili mi i zabezpieczyli skóre , plastiki no i laker- efekt niewiarygodny..Ja kupuję na autokosmetyki.net Fajne produkty Diamondbrite w małych pojemnosciach , nie trzeba wydawać fortuny , a mozna wypróbować .Moim zdaniem jedne z lepszych na rynku, nie wiem dlaczego wszyscy tak zachwalają Sonaxa, jestv tylko niezły, myślę,że nie mieli innej alternatywy... juz od Sonaxa Meguaiars o niebo lepszy Pozdrawiam J.
Chuck Norris Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 a używał ktoś oryginalnego preparatu do skóry 00A096306001 ? 34 zł kosztuje. Ja używam, jestem bardzo zadowolony z tych produktów, ale myślę o zmianie właśnie na Meguicars- a, bo jest zachwalany na forum, trzeba zobaczyć czy taki rewelacyjny jest naprawdę .
mantamegi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Moja skóra po wyczyszczeniu i zaimpregnowaniu Diamondbrite jak nowa.Jestem ich fanką i uwazam ,ze warto wypróbowac.Pozdro.J.
gados82 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie a jak wygląda szansa na doprowadzenie schowka pasażera do jakiegoś normalnego wyglądu... Teraz to tak wygląda Rysuje się przez damską torebkę która często szura o schowek
bouzuki Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Cyba w tym przypadku nie obejdzie się bez wymiany na nieporysowany.
kiko79 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 mi żona tak samo zrypała, no może mój wygląda trochę lepiej. Póki jeździłem sam było jak w muzeum, a później zaczęły się torebki, parasolki itp. Na bieżąco tą klape przecieram Sonaxem "efekt matowy" - trochę pomaga, ale i tak widać
Sherlock Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 trzeba sobie wychować żonę . Moja grzecznie torebkę kładzie z tyłu , a pózniej dopiero siada
tacim Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ale z tyłu może bestia na światłach ją śmignąć
feniks Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ale z tyłu może bestia na światłach ją śmignąć to trzeba się nauczyć ryglować drzwi, bądź vagiem ustawić auto-zamykanie
aleksbend Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 A tym vagiem jak zaprogramowac ryglowanie? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Kamei8 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Bierz od Showcarshine : Do deski : Chemical Guys Natural shine ( fajnie pachnie, nadaje naturalny i elegancki satynowy mat) Co do lakieru to w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej kosmetyków od BLACKFIRE, jak byś poczytał zagraniczne fora to bardzo je chwalą i nie ma różnicy między np svissvax a w cenie jest.
cptolgierd Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Lub PB Natural look - to jest to samo co CG.
Piotrek81 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ja polecam Poorboy"s Natural look.... Poorboy's- Natural look dressing (3038815902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
msck Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 również polecam Poorboy's NL, teraz jeszcze używam Shiny Garage Apple Plastic Dressing. Efekty porównywalne a cena połowę mniejsza:) W sumie audi ma takie plastiki, ze wystarczy je przetrzeć wilgotna ściereczką i są czarniutkie, więc wiele im nie potrzeba:)
Rekomendowane odpowiedzi