jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 współczuje, mojemu bratu kiedyś w Fabii wybili szybę jak auto stało w ogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 miałem nieoryginalny wzmacniacz antenowy od A3 .\ dział dobrze przez pół roku. wczoraj coś zaczęło szumieć. Zabrałem się do tego no i gdzieś zrobiłem naprężenie . Wsiadam dzisiaj rano do auta. zamykam drzwi. i JEEEEBBBBB.. i taka to była Historia [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 13:52_________________________________________________jade3 kupic szybe do słomnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Poczekaj poczekaj, wzmacniacz Ci wybuchl?? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 to gdzie ten wzmak jest w sedanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nad szyba pod ta listwa za podsufitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 w dosc ciulowym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie, miejsce wzmacniacza wcale złe nie jest. złe to jest jego mocowanie. na zatrzaski. Ten oryginalny z B6 sedan stoi na allegro po 200-300zł. ja zamontowałem od a3 i pięknie chodził. `No ale przesadziłem z zamontowaniem... szyba już kupiona. jutro rano umówiony jestem na montarz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ciota... Co z moim xboxem ? Widze ze masz lepsze terminy niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 chyba ci pało napisalem ze w sobe [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 10:28_________________________________________________Naszło mnie ostatnio. Strasznie dziadosko świeciły te moje lampy, Postanowiłem coś z tym zrobić. Wymontowałem lampy, wykręciłem soczewki i odbłyśniki. Moim oczom ukazał się taki widok. Poszła w duch Pasta tempo. Po polerowaniu. Powiem wam że warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Co to za żarówki tam masz?? Kup lepiej hidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 chyba u siebie też zrobie tak samo u siebie bo mam HID-y ale wydaje mi sie, że cienko świecą Pewnie odbłyśnik wyglada podobnie jak twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 MAM OSRAM NIGHT BRAKER . HID? HMM NIE Chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 MAM OSRAM NIGHT BRAKER . HID? HMM NIE Chcę. Najlepsze żarówki Ja mam chyba ze 3 soczewy zwykłe na zbyciu bo i tak zawalają , a świeciły lepiej niż bixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 MAM OSRAM NIGHT BRAKER . HID? HMM NIE Chcę. Najlepsze żarówki Ja mam chyba ze 3 soczewy zwykłe na zbyciu bo i tak zawalają , a świeciły lepiej niż bixy jak masz na zbyciu to chętnie przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 MAM OSRAM NIGHT BRAKER . HID? HMM NIE Chcę. Najlepsze żarówki Ja mam chyba ze 3 soczewy zwykłe na zbyciu bo i tak zawalają , a świeciły lepiej niż bixy jak masz na zbyciu to chętnie przygarnę Wyjmę i dam Ci info co i jak Za 50zl komplecik popchnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 eee. to za 70 w dziale gielda koles sprzedaje Bixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 eee. to za 70 w dziale gielda koles sprzedaje Bixy Ale wiesz dlaczego sprzedaje?? Bo trzeba ten shit do regeneracji dać a to i tak dużo nie daje Ja jak założyłem bixy(wczesniej miałem xenon) to myślałem ze coś się zjebało Jedna soczewa z b8 świeci lepiej niż 2 bixy w b6 Ale zwykły xenon daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to teraz chyba mam pomysł. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240925.0 Zrobimy Swapa, dołożymy d2s 5000 pod przetwornice HiD I powinno być Pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Kupiłem własnie te soczewki od gacka i też będę niedługo zakładał. Nie wiem tylko jak Hidy się sprawdzą w takim połączeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi