m1chal Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ta zmiotka... akurat duster będzie używał kolega, wiec od niego zdam relacje, ale ja sam pewnie też spróbuje kosztował 55zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nie zauważyłem tego mopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Naklejka też fajna, była jako gratis czy zamawiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jestem po uzyciu Dodo Juice Diamond White (Hard Wax) i moja ocena tego wosku to Połowe dachu zrobiłem właśnie tym woskiem a drugą połowę Megsowym NXT Tech Wax 2.0 i dziś w deszczu było dokładnie widać róznicę chociażby na kropelkowaniu wody. Juz po nałożeniu było czuc różnice w dotyku lakieru a mianowicie po NXT 2.0 lakier był bardziej śliski. Czy ktos ma podobne spostrzeżenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak dla mnie to Dodo Orange Crush jest bardzo dobry, tylko z nim mam doświadczenie jeżeli chodzi o woski Dodo Juice, inni też sobie chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Takie pytanie na szybko. Myję auto przed glinką i nie mogę zmyć wosku Auto niedawno zakupione więc nie mam pojęcia co tam na niego nakładał poprzedni właściciel. Myłem go kilka razy już na bezdotykówkach i dwa razy OPTIMUM CAR WASH Myć czymś mocniejszym ? czy olać i zacząć zabawę od glinki ? może Ludwik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Przetrzyj Ipa,czyli alkoholem izopropylowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Rozcieńczonym ? Ciekawe czy w mniejszej mieścinie jaką są Ryki uda mi się to gdzieś dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Rozcieńczonym ? Ciekawe czy w mniejszej mieścinie jaką są Ryki uda mi się to gdzieś dostać. 1:1 z wodą zdemineralizowaną, kupisz to w prawie każdym większym serwisie elektrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ipa 1:1 z wodą i nie ma szans żeby wosk został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jestem po uzyciu Dodo Juice Diamond White (Hard Wax) i moja ocena tego wosku to Połowe dachu zrobiłem właśnie tym woskiem a drugą połowę Megsowym NXT Tech Wax 2.0 i dziś w deszczu było dokładnie widać róznicę chociażby na kropelkowaniu wody. Juz po nałożeniu było czuc różnice w dotyku lakieru a mianowicie po NXT 2.0 lakier był bardziej śliski. Czy ktos ma podobne spostrzeżenia?? mam bezpośrednie porównanie Coli 476 vs NXT 2.0 i faktycznie, ten drugi wydaje się być bardziej śliski i gładki(?) w dotyku. Za to kropelkowanie i trwałość, a więc i ochrona zdecydowanie po stronie Coli:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Panowie jakaś masakra z tym MEGUIARS CLEAR COAT SAFE RUBBING COMPOUND 473ML właśnie skończyłem i udało mi się spolerować maskę, zderzak i błotniki ryski małe co prawda po mozolnej polerce nikną ale te większe to raczej nie dam rady spolerować tym środkiem ręcznie. I cała niedziela pewnie spędzona w garażu będzie żeby to skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ręczne usuwanie rys na lakierze audi mija sie z celem. Jedynie jakis cleaner co zamaskuje mikroryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Cleaner pójdzie po polerce jak mi ręka nie odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 megujarsem altimejt kamppołnd pójdzie hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 megujarsem altimejt kamppołnd pójdzie hehehehe ale też sie trzeba napracować, ja w tym roku daję tylko glaze Black Hole, a w przyszłym pójdzie korekta maszynowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 megujarsem altimejt kamppołnd pójdzie hehehehe ale też sie trzeba napracować, ja w tym roku daję tylko glaze Black Hole, a w przyszłym pójdzie korekta maszynowa:decayed: Nie ładnie tak maskować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceweed Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 sa jakeis nowosci na 2012?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Naklejka też fajna, była jako gratis czy zamawiałeś? gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Naklejka też fajna, była jako gratis czy zamawiałeś? gratis To jeszcze zdradz w jakim sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi