variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jak dobrze korektę się zrobi to BH nie ma co nakładać a jak się inaczej nie da to druga opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szukam jakiegoś ciekawego odcienia czarnego w który możnaby prysnąć całe auto, znacie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 LZ9U perła, moim zdaniem wygląda bardzo ładnie, w słońcu widać w nim takie fajne drobinki, mój lakiernik to jakoś nazwał, ale ja tam nie pamiętam jak Jedyna wada czarnego, to fakt, iż widać na nim wszystko, od odcisku palca po minimalne ryski, LZ9U to czarny wpadający bardziej w grafit, więc jeszcze takiej tragedii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A czasem nie masz na myśli lz9w? Ja mam taki i jest wlasnie taki wpadajacy w grafit, nie jest taki czarny czarny, duzo perly wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 m_z_d, to nie temat na takie dysputy, może zmień kolor, np. Daytona Grey z nowego A7, wypasiona barwa i fajny do dbania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wybrałem ten wątek bo tylko ludzie którzy tu przesiadują widzą różnicę między czarnym a czarnym Robiliście polerki różnych lakierów to może coś doradzicie, a Daytona też jest w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 niedługo będę miał Daytonę na wosk, mogę kilka fotek strzelić jak to wygląda ---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ---------- jak już OT robić, to mój ulubiony kolor to siwy z TT MK1, nie do wyjewania na wyspach masz też dostęp do Navy Gray w macie czyli kolor łodzi wojskowych albo poszedłbym w kierunku gunmetal ---------- Post dopisany at 01:18 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ---------- Rust-Oleum AS5486402 Paint, Navy Gray, 1 G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kurde tych kolorów jest od cholery, nie wiem jaki wybrać, co prawda to prawda - w czerni się prezentuje ale znowu czarny sie nie wyróżnia z tłumu:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A czasem nie masz na myśli lz9w? Ja mam taki i jest wlasnie taki wpadajacy w grafit, nie jest taki czarny czarny, duzo perly wlasnie LZ9U, a LZ9W to inne lakiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 konsultacje kosztują śmignij auto w Bottle Green w satynie i na wyspach Cię pokochają widziałem kiedyś filmik na YT z GT-r'em w takich barwach, wymiatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mnie tam zielony, w żadnej postaci nie podchodzi Mało profesjonalnie, ale ten "brąz" na nowej A5 wygląda zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 koniec OT Panowie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ok, pytanie za 100 punktów, co to do cholery jest Cały dach mam pokryty takimi rysami i właśnie zaczynają wychodzić na masce :facepalm: Może nieumiejętne malowanie? Tylko po co dach ktoś malował Bo sufit ściągałem i słupki rozbierałem i nie ma śladów żeby leżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo_leczna Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie korzystasz przypadkiem z myjni automatycznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Raz mylem ponad 2 lata temu, tr rysy wychodza coraz grubsze Tap Tap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czekaj, bo czegos nie rozumiem. Nic nie bylo.Umyles dzisiaj auto i taki widok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zawsze było, dlatego mówiłem, że tylko na fotach się tak błyszczy :wink: Ale kiedyś było mało tych rysek, teraz jest już prawie cały dach i na maske też przechodzi ten 'grzyb' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 postaw do CarSpa takiego przypadku na pewno nie ogarniali:decayed:, to wygląda jakby ktoś czyścił auto szczotką drucianą, wątpię żeby to miało jakiś większy sens ścinać tak lakier by je usunąć, chyba że tylko częściowo:whistling: może to jakiś new english style:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Myjesz auto gabka i maczasz ja w piaskownicy? Tylko malowanie niestety.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 na A4 Lelego było podobnie ale auto dużo starsze, wyprowadziłem 90% rys na zero jak bym miał auto w Poznaniu to bym spróbował to usunąć, gorzej z wżerami po ptasich odchodach, kwas dochodzi do bazowego lakieru i go rozwala od środka, tego już się nie usunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi