Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

lukaszr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

LZ9U perła, moim zdaniem wygląda bardzo ładnie, w słońcu widać w nim takie fajne drobinki, mój lakiernik to jakoś nazwał, ale ja tam nie pamiętam jak :wink: Jedyna wada czarnego, to fakt, iż widać na nim wszystko, od odcisku palca po minimalne ryski, LZ9U to czarny wpadający bardziej w grafit, więc jeszcze takiej tragedii nie ma :)

A czasem nie masz na myśli lz9w? Ja mam taki i jest wlasnie taki wpadajacy w grafit, nie jest taki czarny czarny, duzo perly wlasnie

Wybrałem ten wątek bo tylko ludzie którzy tu przesiadują widzą różnicę między czarnym a czarnym :wink: Robiliście polerki różnych lakierów to może coś doradzicie, a Daytona też jest w pyte :kox:

niedługo będę miał Daytonę na wosk, mogę kilka fotek strzelić jak to wygląda :whistling:

---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ----------

jak już OT robić, to mój ulubiony kolor to siwy z TT MK1, nie do wyjewania :)

na wyspach masz też dostęp do Navy Gray w macie czyli kolor łodzi wojskowych albo poszedłbym w kierunku gunmetal

---------- Post dopisany at 01:18 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ----------

Rust-Oleum AS5486402 Paint, Navy Gray, 1 G

Kurde tych kolorów jest od cholery, nie wiem jaki wybrać, co prawda to prawda - w czerni się prezentuje :kox: ale znowu czarny sie nie wyróżnia z tłumu:kwasny:

A czasem nie masz na myśli lz9w? Ja mam taki i jest wlasnie taki wpadajacy w grafit, nie jest taki czarny czarny, duzo perly wlasnie

LZ9U, a LZ9W to inne lakiery :wink:

konsultacje kosztują :whistling:

śmignij auto w Bottle Green w satynie i na wyspach Cię pokochają :) widziałem kiedyś filmik na YT z GT-r'em w takich barwach, wymiatał :)

Ok, pytanie za 100 punktów, co to do cholery jest :facepalm: Cały dach mam pokryty takimi rysami i właśnie zaczynają wychodzić na masce :facepalm::facepalm: Może nieumiejętne malowanie? Tylko po co dach ktoś malował :eusathink: Bo sufit ściągałem i słupki rozbierałem i nie ma śladów żeby leżał:whistling:

20120822110541.jpg

20120822110554.jpg

Zawsze było, dlatego mówiłem, że tylko na fotach się tak błyszczy :wink::wink:

Ale kiedyś było mało tych rysek, teraz jest już prawie cały dach i na maske też przechodzi ten 'grzyb' :decayed:

postaw do CarSpa takiego przypadku na pewno nie ogarniali:decayed:, to wygląda jakby ktoś czyścił auto szczotką drucianą:shock3:, wątpię żeby to miało jakiś większy sens ścinać tak lakier by je usunąć, chyba że tylko częściowo:whistling:

może to jakiś new english style:grin:

na A4 Lelego było podobnie ale auto dużo starsze, wyprowadziłem 90% rys na zero :)

jak bym miał auto w Poznaniu to bym spróbował to usunąć, gorzej z wżerami po ptasich odchodach, kwas dochodzi do bazowego lakieru i go rozwala od środka, tego już się nie usunie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...