Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: wszyskim H4mm3R powiedz proszę ile masz przebiegu w twoim B7

:hi:

:hi: wszyskim H4mm3R powiedz proszę ile masz przebiegu w twoim B7

234kkm i rośnie :gwizdanie:

A co??

hmm Hammer a jakies problemy z nia miales? bo w sumie mam mozliwosc kupic a3 2004 z tym silnikeim... prawdopodobnie tym :P w kazdym razie 2.0diesel za 40kzl

Może i 2.0TDI ale w A3 jest silnik wzdłużnie i niema problemów z pompą ole, bo niema wałków. Słyszałem jedynie o problemach z głowicą, ale wiadomo że przeważnie słyszy się o problemach a nie o zaletach :wink4:

:mysli: to w takim razie musze se ja tez wziasc pod uwage chociaz to nie a4 :naughty: wiec dopiero jak wszystko odrzuce :tongue4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a mógłbyś ocenić stan kiery bo oglądałem dzisiaj jedną taką jak twoja z przebiegiem 160 :mysli: i miała konkretne wytarcie z lewej do tego dywaniki welur ori brak i ogólnie mi się niezbyt podobała [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 20:57_________________________________________________miałeś jakieś problemy z tym autkiem ?

Ja mam kiere w skórze i zero wytarć :wink4:

Co do problemów, to uszczelka pod głowicą, PD do wymiany (kupiłem używkę za 250PLN i jest git :good:) te silniki mają problem z pompą olejową ale jest mod za 1500PLN i śpisz spokojnie ;) a tak to raczej nic poza rozrządem, łożyskiem na klimie. Najlepiej jak wiesz jaki ma symbol silnik, to mogę więcej coś powiedzieć, odradzam BPW 8V.

Opublikowano

silnik jak twój BLB ile kosztuje rozrząd? a siedzenie u Ciebie? nie wierzę w ten przebieg ale starszy się napalił :rolleyes: no i jeszcze na wolnych obrotach jakby delikatnie szarpał (prawie niewyczuwalne)

Opublikowano

silnik jak twój BLB ile kosztuje rozrząd? a siedzenie u Ciebie? nie wierzę w ten przebieg ale starszy się napalił :rolleyes: no i jeszcze na wolnych obrotach jakby delikatnie szarpał (prawie niewyczuwalne)

Siedzenia mam :good: żadnych przetarć. Można podpiąć VAG i zerknąć co w aucie siedzi :wink4:

Rozrząd bez pompy wody ~700zł, jak będzie ori pompa to kolo w Raciborzu wymienia stare na nowe za dopłatą ~150-200zł + robocizna.

Opublikowano

a powiedz czy da się zmienić język navi na pl a nie by babsko szwandrosiło po germańsku,jest do tego potrzebny dysk z programem,no i po podpięciu nie sprawdzę przebiegu :wallbash:

Opublikowano

a powiedz czy da się zmienić język navi na pl a nie by babsko szwandrosiło po germańsku,jest do tego potrzebny dysk z programem,no i po podpięciu nie sprawdzę przebiegu :wallbash:

A jaka tam jest navi? Jak RNS-E to mam spolszczenie ale lektor zostaje ten sam... Czemu niby nie sprawdzisz przebiegu? Mój VAG czyta przebieg ale nie we wszystkich B7 i szczerze nie wiem w czym leży problem :mysli:

Opublikowano

A jaka tam jest navi? Jak RNS-E to mam spolszczenie ale lektor zostaje ten sam... Czemu niby nie sprawdzisz przebiegu? Mój VAG czyta przebieg ale nie we wszystkich B7 i szczerze nie wiem w czym leży problem :mysli:

chyba muszę się doinformować co do tego navi :gwizdanie: a co do przebiegu to słyszałem że jak fachowo cofnięty to śladu nie będzie na vagu :mysli:
Opublikowano

chyba muszę się doinformować co do tego navi :gwizdanie: a co do przebiegu to słyszałem że jak fachowo cofnięty to śladu nie będzie na vagu :mysli:

Jeśli auto zadbane i sprawne, to jeśli chodzi o mnie, to może być i 250kkm. Gorzej jak widać, że o auto nikt nie dbał, bo pod firmą latało i olej co 30-40kkm wymieniali. A gdzie to auto stoi?

Opublikowano

w rybolu ale ja nie radzę ojcu go kupować koleś do auta kupił używane opony z 2003 roku a stać go na takie autko moim zdaniem niezbyt o niego dbał :confused4:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________a ta navi to taka jak ma wyświetlacz dodatkowy między zegarami ?[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________o i romus111 zawitał :cool1:

Opublikowano

w rybolu ale ja nie radzę ojcu go kupować koleś do auta kupił używane opony z 2003 roku a stać go na takie autko moim zdaniem niezbyt o niego dbał :confused4:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________a ta navi to taka jak ma wyświetlacz dodatkowy między zegarami ?

Nie rozumie takich ludzi, kupują auto na które ich nie stać tylko po to żeby sąsiad pozazdrościł. Do BNS nie mam spolszczenia, ostatnio nową mapę do tego szukałem. Zawsze mogę podjechać i przemówić ojcu do rozsądku, żeby nie popłynął przez ten zakup

Opublikowano

Nie rozumie takich ludzi, kupują auto na które ich nie stać tylko po to żeby sąsiad pozazdrościł. Do BNS nie mam spolszczenia, ostatnio nową mapę do tego szukałem. Zawsze mogę podjechać i przemówić ojcu do rozsądku, żeby nie popłynął przez ten zakup

dzięki Hammer ale on musi sprzedać swoją leciwą betę a ten koleś bierze ją w rozliczeniu i ojciec jest jak w euforii moje sugestie jak grochem o ścianę żal mi go :confused4:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________pozdrawiam idę nyny bawcie się dobrze wszyscy nieobecni pewnie :drunk: wypijcie też za mnie i za to żeby ojciec oprzytomniał :no::hi: dobranoc
Opublikowano

:naughty:

[br]

Dopisany: 07 Listopad 2010, 01:18_________________________________________________No i co :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

94658553.jpg

Opublikowano

jestem najwyżej spośród obcych :wink4:

Opublikowano

także należy Ci się darmowy wjazd na następny spot :naughty:

:kox:

Opublikowano

także należy Ci się darmowy wjazd na następny spot :naughty:

:kox:

a kto odwozi lub u kogo nocleg ? :wink4:

Opublikowano

noclegi zawsze u Arka lub Daniela :wink4:

:tongue4:

[br]

Dopisany: 07 Listopad 2010, 01:41_________________________________________________tylko teraz się mi nie posikać :!: :!: :!: :!: :!: :!:

to jest piękna sprawa :!: :!: :!: :!: :!: :!:

vw.zone. :rolleyes: ale to już wyższa szkoła jazdy :evil:

Nie spać - zwiedzać :angry:

Opublikowano

Super skoki, numer 2 rządzi :)

Opublikowano

Nr 2. to Wiesiek :naughty:

:wink4:

[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 01:58_________________________________________________ :hi: z rana :kox:

Opublikowano

no k**wa mać choć jeden żywy :gwizdanie: