H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 No to po co gadka typu ... "szału nie ma" itp. ... Po drugie są ... ale takich w PL nie kupisz , tylko gdzieś u naszych sąsiadów no i nie "okazyjnie" np. u Turka , Rusa czy Polaka Ty się też zawsze mnie musisz czepić, Kuna przecież wie, że ważne żeby motorownia była zdrowa a resztę się doreza (byle nie za dużo ) a jak chcesz mieć to i to, to trzeba albo kupić starsze albo sporo dołożyć ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- Ktoś dziś jedzie do pepików na VAG trefen? ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- Ktoś dziś jedzie do pepików na VAG trefen?
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 jak tam wczorajszy gril?? odbył się ?? jakieś foty są?
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 jak tam wczorajszy gril??odbył się ?? jakieś foty są? Gruba impra była
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 14 NA KFC w cz, synki w SWD se albo na kauflandzie albo stary PKS o 12.30 zbieraja
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 ja do 13 w pracy jestem ........... ale może tam dojadę jak zbiorę dziewczyny
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Tomasz jo na 99% jada :hi: Tylko się auto umyj brudasie ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- serio się pytam Nie było grila ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- serio się pytam Nie było grila
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 umyjesz mi ? mylem w sroda zas umazane jest :facepalm::facepalm::facepalm:
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 umyjesz mi ? mylem w sroda zas umazane jest :facepalm::facepalm::facepalm: Jest niedziela, się nie robi
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 oj tam oj dasz radę Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 oj tam oj dasz radę Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy godo sie "mudżina" abo "pogana" chocioż "rumun też dobrze brzmi:decayed:
ROBERT Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- oj tam oj dasz radę Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy Dyć tyś je taki półrumun
Kuna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Dobry Panowie, nie spinać mi się tu. Jest tu tyle rezaczy że na pewno pomogą mi w razie czego. Jak na razie to czekam na sprawdzenie vinu przez Stanleya Ale wczoraj grzmiało masakra.
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- oj tam oj dasz radę Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy Dyć tyś je taki półrumun Przeca Ty i jo, my są jak bracia
wiesiek3d Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Rezajcie, kiedys jeden polak na syrence wyrezal se porsche ,Wy tez probujecie go dogonic ? Normalnie czasami zal jest potem patrzec w dziale sprzedam jakie ceny wala za auta z pocieta instalacja wierconymi plastykami i modulami na opaskach ---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- Rezajcie, kiedys jeden polak na syrence wyrezal se porsche ,Wy tez probujecie go dogonic ? Normalnie czasami zal jest potem patrzec w dziale sprzedam jakie ceny wala za auta z pocieta instalacja wierconymi plastykami i modulami na opaskach
ROBERT Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Przeca Ty i jo, my są jak bracia No dyć ---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- Rezajcie, kiedys jeden polak na syrence wyrezal se porsche ,Wy tez probujecie go dogonic ? Normalnie czasami zal jest potem patrzec w dziale sprzedam jakie ceny wala za auta z pocieta instalacja wierconymi plastykami i modulami na opaskach
Rekomendowane odpowiedzi