H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Wiesiu po co się spinasz ja rezam bo auto traktuje jak moje hobby i wkładam do auta to co mi się podoba i mnie stać. Część części mam starych na półkach więc zawsze mogę sprzedać np. listwy i kasę odzyskać. Fuszery nie robię, bo staram się żeby wszystko było jak ori. Poza tym Ty też oklejasz listwy folią 3M i wkładasz HIDy
Kuna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Rezanie środka to jest bardzo kosztowne, ale z zewnątrz też jest nie tanio. W środku można dorezać takie rzeczy jak radio/zmieniarkę/tempomat/pełen fis, bo to są tanie zabiegi. Chociaż znam ludzi co robią fotochromy, albo kolorowe liczniki . Co do zewnątrz to faktycznie ceny są niemiłosierne, najbardziej mnie rozwaliła cena lusterek tych w chromie z s4. Ale na przykład wydech "ala 1.8T" to nie jest aż taki wielki koszt, a już tył fajnie wygląda, albo lotka na klapę . Moim zdaniem wszystko z umiarem, przecież nie będziemy jeździć tymi samochodami do końca życia
wiesiek3d Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Wiesiu po co się spinasz ja rezam bo auto traktuje jak moje hobby i wkładam do auta to co mi się podoba i mnie stać. Część części mam starych na półkach więc zawsze mogę sprzedać np. listwy i kasę odzyskać. Fuszery nie robię, bo staram się żeby wszystko było jak ori. Poza tym Ty też oklejasz listwy folią 3M i wkładasz HIDy Ja się nie spinam, tylko piszę jak jest, a prawie robi wielką różnicę. Folią to okleiłem klamki bo mi się kupować nowych i malować nie chciało, bo mi szkoda kasy, Hidy założyłem bo nic nie widziałem, i jak bym sprzedawał to nic bym za to nie chciał jak ci co sprzedają swoje wyrezane SS- liny. Pisze potem w ogłoszeniu z wszystkimi modami za 45 tys, a jak powyciągam wszystko i zostanie buda z felgami bez opon i silnik bez turbo to 39 tys. Tak a propo Tomek jestem ciekaw za ile ty swoja będziesz sprzedawał i jaki będzie miała przebieg.
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Wiesiu po co się spinasz ja rezam bo auto traktuje jak moje hobby i wkładam do auta to co mi się podoba i mnie stać. Część części mam starych na półkach więc zawsze mogę sprzedać np. listwy i kasę odzyskać. Fuszery nie robię, bo staram się żeby wszystko było jak ori. Poza tym Ty też oklejasz listwy folią 3M i wkładasz HIDy Ja się nie spinam, tylko piszę jak jest, a prawie robi wielką różnicę. Folią to okleiłem klamki bo mi się kupować nowych i malować nie chciało, bo mi szkoda kasy, Hidy założyłem bo nic nie widziałem, i jak bym sprzedawał to nic bym za to nie chciał jak ci co sprzedają swoje wyrezane SS- liny. Pisze potem w ogłoszeniu z wszystkimi modami za 45 tys, a jak powyciągam wszystko i zostanie buda z felgami bez opon i silnik bez turbo to 39 tys. Tak a propo Tomek jestem ciekaw za ile ty swoja będziesz sprzedawał i jaki będzie miała przebieg. Wiesiu moja obecnie ma 306tyś i nie będę tego ukrywać ale jak ktoś będzie chciał mniej to mu skręcę, problemu nie widzę
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 To beczka merol by się dopiero docierał :decayed:
Kuna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Nic trzeba czekać na sprawdzenie vinu. Jestem umówiony o audiczkę albo jutro popołudniu jak mi vin przyjdzie z rana albo rano we wtorek. Już godziny odliczam
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Nic trzeba czekać na sprawdzenie vinu. Jestem umówiony o audiczkę albo jutro popołudniu jak mi vin przyjdzie z rana albo rano we wtorek. Już godziny odliczam wkoncu
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 VAG trefen u pepicków...zaliczony...było "ładnie":kox: ...Hammer i jak mogło być moje i braciszka:whistling:
Kuna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 http://moto.allegro.pl/brabus-monoblock-iv-17-polerka-cult-gratiss-i2312319984.html Podejdzie to pod a4?
blant88 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 http://moto.allegro.pl/brabus-monoblock-iv-17-polerka-cult-gratiss-i2312319984.htmlPodejdzie to pod a4? jeszcze nie kupiłeś A4 a już alumy ogladasz?! :| ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- http://moto.allegro.pl/brabus-monoblock-iv-17-polerka-cult-gratiss-i2312319984.htmlPodejdzie to pod a4? jeszcze nie kupiłeś A4 a już alumy ogladasz?! :|
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Kuna tylko 18 :decayed:na 17 jezdza smerfy :polew:
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 poczekej az sie Artur pojawi:whistling: bedzie wpi**dol:punish:
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 poczekej az sie Artur pojawi:whistling: bedzie wpi**dol:punish: :decayed::decayed:
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 nii mone z 30min ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- jak polizei pojechalo to wszyscy ruszyli:polew::polew: ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- jak polizei pojechalo to wszyscy ruszyli:polew::polew:
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 aa... My i tak potem wylądowali w MC w Wodzisławiu i nie powiem małe "show" było:decayed: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- My jak już wyjeżdzali, to już ich nie było:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi