wiesiek3d Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sg2072579#msg2072579 date=1293733381] Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Dzięki i wzajemnie. Kolezanko podpadłaś ty zaczynosz po śląsku pisać Lecę narka może cos później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobra ja też na razie spadam Wszystkim Życzę Udanej Zabawy Sylwestrowej I Szczęśliwego Nowego 2011 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sg2072579#msg2072579 date=1293733381] Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Dzięki i wzajemnie. Kolezanko podpadłaś ty zaczynosz po śląsku pisać Lecę narka może cos później Ja? a gdzie? a jak? Dobra ja też na razie spadam Wszystkim Życzę Udanej Zabawy Sylwestrowej I Szczęśliwego Nowego 2011 roku Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Arek zapisz na kulig Daniel+Aurelia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Arek mnie też zapisz na ostatnie sanki Udanego skoku do Nowego Yorku Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udanego skoku do Nowego Yorku Wszystkim Nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja rowniez zycze Najlepszego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 wszystkim NAJLEPSZEGO w tym NOWYM [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 14:30_________________________________________________ i oczywiście w Sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 No to szczęścia wszystkim i żeby paliwo było tańsze o połowę i oby następny rok był lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie pilna sprawa, ma ktos w domu muszke :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie pilna sprawa, ma ktos w domu muszke :?: tylko krawaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie pilna sprawa, ma ktos w domu muszke :?: tylko krawaty no wlasnie ja tez mam tylko krawaty, a musze miec muszke a moze orientujecie sie czy jeszcze dzisiaj moge gdzies kupic :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie pilna sprawa, ma ktos w domu muszke :?: tylko krawaty no wlasnie ja tez mam tylko krawaty, a musze miec muszke a moze orientujecie sie czy jeszcze dzisiaj moge gdzies kupic :?: dzisiaj to chyba juz tylko jakies markety ale nie zostalo ci juz duzo czasu bo do 16.00 tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 panowie pilna sprawa, ma ktos w domu muszke :?: mam muszkę a raczej "musznik" koloru beżowego ( z wesela jeszcze ) [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:58_________________________________________________a skąd ja mam wykombinować sanki ... może coś się załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a skąd ja mam wykombinować sanki ... może coś się załatwi ja też właśnie niewiem skąd załatwić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a skąd ja mam wykombinować sanki ... może coś się załatwi ja też właśnie niewiem skąd załatwić :gwizdanie: No właśnie ma ktoś w domu więcej sanek ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) Dzięki i Nawzajem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) Dzięki i wzajemnie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:05_________________________________________________Powolutku spadam na imprezkę także Dosiego Roku Panie i Panowie Do następnego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Roberto dzieki za muche a skąd ja mam wykombinować sanki ... może coś się załatwi ja też właśnie niewiem skąd załatwić :gwizdanie: to w niedzziele rano do Tesco W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :) dzieki Stan i tobie rowniez tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi