H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze płacą inne składki I to w ojro :gwizdanie: np. jo postawił Robertowi piwo w sylwestra i je normalnie wypić nie umioł :polew:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No to narka jutro na rano do roboty. Wiesiek to jak ? Jedziecie :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:38_________________________________________________ Klubowicze płacą inne składki I to w ojro :gwizdanie: np. jo postawił Robertowi piwo w sylwestra i je normalnie wypić nie umioł :polew: Ty niedobry
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 a decks88 też coś gadał o BT macie do niego tel. :?:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 a decks88 też coś gadał o BT macie do niego tel. :?: dobrze że przypomniałeś zaraz dzwonie
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 a decks88 też coś gadał o BT macie do niego tel. :?: a decks88 też coś gadał o BT macie do niego tel. :?: dobrze że przypomniałeś zaraz dzwonie A obejrzyjcie ostatni post na poprzedniej stronie :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 nara wwszystkim narka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! ooo jesteś jedziesz do BT :?: PS. Tobie również życze wszystkiego naj..
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 nara wwszystkim narka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! ooo jesteś jedziesz do BT :?: PS. Tobie również życze wszystkiego naj.. pisalem juz pw ale watpie bym sie zalapal za duzo osob pewnie sie juz zapisalo
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 A obejrzyjcie ostatni post na poprzedniej stronie :gwizdanie: Dzwoniłem do niego ale mnie zgasił Troszkę mnie jeszcze trzyma od Sylwka
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 nara wwszystkim narka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! ooo jesteś jedziesz do BT :?: PS. Tobie również życze wszystkiego naj.. pisalem juz pw ale watpie bym sie zalapal za duzo osob pewnie sie juz zapisalo pojedziesz na bank - jest bardzo dużo wolnych miejsc - w tym roku nie ma opcji żeby miejsc zabrakło
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 pisalem juz pw ale watpie bym sie zalapal za duzo osob pewnie sie juz zapisalo ja też nie dawno pisałem więc też niewiem czy sie załapałem ;(
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! I Najlepszego
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 pojedziesz na bank - jest bardzo dużo wolnych miejsc - w tym roku nie ma opcji żeby miejsc zabrakło zobaczymy :> ja mam za***iste szczescie Arek coś o tym wie :> hyhy
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 chooojowo troche z tym wyszlo wchodze patrze a tam juz ponad 500 wyswietlen se mysle no pieknie :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wszystkim Wilma pisz się podjedziesz ESÓSEMĄ do BT Jeszcze mnie nie polubisz na spocie i dopiero będzie
Rekomendowane odpowiedzi