badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czyżby Gliwicka elllyta też zjawiła się 15-tego w Rybniku na przyjazd tajemniczej Wilmy w ruskiej S8 prosto z warszawy ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________Wilma która o dziwo wie wszystko o wszystkich nawet o Tobie Panie Fioletoffyy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Wilma jesteś pewna że S8 na czas dojedzie ? bo tam w Rasjjjiii lubią ślady zanikać po ludziach :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 była u mnie kilka razy to i wie wszystko
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 On telefon już do auta porównuje To już jest zboczenie Nara a jak nazwać tą Twoją degustację piwa w Sylwestra :decayed: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ była u mnie kilka razy to i wie wszystko Wilma to trzeba być fioletofffym aby piastować bliższe kontakty z Tobą ? :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czyżby Gliwicka elllyta też zjawiła się 15-tego w Rybniku na przyjazd tajemniczej Wilmy w ruskiej S8 prosto z warszawy ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________Wilma która o dziwo wie wszystko o wszystkich nawet o Tobie Panie Fioletoffyy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Wilma jesteś pewna że S8 na czas dojedzie ? bo tam w Rasjjjiii lubią ślady zanikać po ludziach :gwizdanie: Zajedzie, a jak nie zajedzie, to mam pociągi, PKS-y, hulajnogę... dojadę jakoś [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ była u mnie kilka razy to i wie wszystko Wilma to trzeba być fioletofffym aby piastować bliższe kontakty z Tobą ? :gwizdanie: Hahaha wiesz... moim ulubionym kolorem jest niebieski, więc masz szanse A tak całkiem serio, jak zajedziesz na spota, to się poznamy bez względu na rangę
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 była u mnie kilka razy to i wie wszystko ale co do tego nie zaprzeczyłaś :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________ czyżby Gliwicka elllyta też zjawiła się 15-tego w Rybniku na przyjazd tajemniczej Wilmy w ruskiej S8 prosto z warszawy ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________Wilma która o dziwo wie wszystko o wszystkich nawet o Tobie Panie Fioletoffyy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Wilma jesteś pewna że S8 na czas dojedzie ? bo tam w Rasjjjiii lubią ślady zanikać po ludziach :gwizdanie: Zajedzie, a jak nie zajedzie, to mam pociągi, PKS-y, hulajnogę... dojadę jakoś [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ była u mnie kilka razy to i wie wszystko Wilma to trzeba być fioletofffym aby piastować bliższe kontakty z Tobą ? :gwizdanie: Hahaha wiesz... moim ulubionym kolorem jest niebieski, więc masz szanse A tak całkiem serio, jak zajedziesz na spota, to się poznamy bez względu na rangę spośród opcji PKP/hulajnoga jak coś wybierz tą drugą przynajmniej prawdopodobieństwo że dotrzesz wzrośnie
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________ czyżby Gliwicka elllyta też zjawiła się 15-tego w Rybniku na przyjazd tajemniczej Wilmy w ruskiej S8 prosto z warszawy ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________Wilma która o dziwo wie wszystko o wszystkich nawet o Tobie Panie Fioletoffyy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Wilma jesteś pewna że S8 na czas dojedzie ? bo tam w Rasjjjiii lubią ślady zanikać po ludziach :gwizdanie: Zajedzie, a jak nie zajedzie, to mam pociągi, PKS-y, hulajnogę... dojadę jakoś [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:19_________________________________________________ była u mnie kilka razy to i wie wszystko Wilma to trzeba być fioletofffym aby piastować bliższe kontakty z Tobą ? :gwizdanie: Hahaha wiesz... moim ulubionym kolorem jest niebieski, więc masz szanse A tak całkiem serio, jak zajedziesz na spota, to się poznamy bez względu na rangę spośród opcji PKP/hulajnoga jak coś wybierz tą drugą przynajmniej prawdopodobieństwo że dotrzesz wzrośnie Hahaha fakt przyglądając się poczynaniom PKP, to wszystko wskazuje, że już hulajnoga lepsza
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jezdem Witam ponownie Ja za to spadam niedługo... bo do roboty nie wstanę
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A-rek tego pierwszego posta szło by już odświeżyć :>.
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :>
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :>
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :> Hahaha no można by spróbować w sumie... albo zrobić mu na złość i przekroczyć tą 600 stronę... Zaczynam żałować, że mnie tam nie było
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jezdem Witam ponownie Ja za to spadam niedługo... bo do roboty nie wstanę na którą wstajesz ??? no i patrz dobrze pospamować w tej pracy bo premii nie dostaniesz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________ e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :> Hahaha no można by spróbować w sumie... albo zrobić mu na złość i przekroczyć tą 600 stronę... Zaczynam żałować, że mnie tam nie było ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on nie mam pytań :polew:
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jezdem Witam ponownie Ja za to spadam niedługo... bo do roboty nie wstanę na którą wstajesz ??? no i patrz dobrze pospamować w tej pracy bo premii nie dostaniesz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________ e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :> Hahaha no można by spróbować w sumie... albo zrobić mu na złość i przekroczyć tą 600 stronę... Zaczynam żałować, że mnie tam nie było ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on Budzik mam na 7.15, ale zanim wygramolę moje zwłoki z łóżka to jest gdzieś 7.30-7.45... lepiej mi się wstało po Sylwku niż wstając do pracy Powiadasz, że on nie chce stawiać... no to trzeba go podstępem...
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on nie mam pytań :polew: a potem jeszcze wmawia że niby ktoś posty usuwa :decayed: :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 eee,chyba teraz będzie musiał on przekroczyć okrągłą cyferkę bo inaczej to pewnie :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:44_________________________________________________ a potem jeszcze wmawia że niby ktoś posty usuwa :decayed: :polew: cosik tam ostatnio chiba pokminili :?:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:45_________________________________________________
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jezdem Witam ponownie Ja za to spadam niedługo... bo do roboty nie wstanę na którą wstajesz ??? no i patrz dobrze pospamować w tej pracy bo premii nie dostaniesz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________ e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :> Hahaha no można by spróbować w sumie... albo zrobić mu na złość i przekroczyć tą 600 stronę... Zaczynam żałować, że mnie tam nie było ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on Budzik mam na 7.15, ale zanim wygramolę moje zwłoki z łóżka to jest gdzieś 7.30-7.45... lepiej mi się wstało po Sylwku niż wstając do pracy Powiadasz, że on nie chce stawiać... no to trzeba go podstępem... do pracy na 8 ??? czyli albo masz blisko do pracy, albo jesteś ewenementem wśród kobiet apropo zbierania się :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:45_________________________________________________ eee,chyba teraz będzie musiał on przekroczyć okrągłą cyferkę bo inaczej to pewnie :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:44_________________________________________________ a potem jeszcze wmawia że niby ktoś posty usuwa :decayed: :polew: cosik tam ostatnio chiba pokminili :?:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:45_________________________________________________ gdzie tam robert przekroczył, a wszystko inne to propaganda :naughty:
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Sama mu dam :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: w końcu już tak długo mu to obiecuję... :rolleyes: jezdem Witam ponownie Ja za to spadam niedługo... bo do roboty nie wstanę na którą wstajesz ??? no i patrz dobrze pospamować w tej pracy bo premii nie dostaniesz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________ e tam jakoś dociągniemy do 599 i zadzwonimy do roberta by przeszedl na "ciemną stronę mocy" [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________ No mógłby, ale widać tęskni za kuligiem cały czas :> fajnie było ,nie powiem :> Hahaha no można by spróbować w sumie... albo zrobić mu na złość i przekroczyć tą 600 stronę... Zaczynam żałować, że mnie tam nie było ahh on tylko tak zagaduje, a tak naprawdę ma wszystko policzone i obstawia sobie kto tym razem flaszka trafi byle nie on Budzik mam na 7.15, ale zanim wygramolę moje zwłoki z łóżka to jest gdzieś 7.30-7.45... lepiej mi się wstało po Sylwku niż wstając do pracy Powiadasz, że on nie chce stawiać... no to trzeba go podstępem... do pracy na 8 ??? czyli albo masz blisko do pracy, albo jesteś ewenementem wśród kobiet apropo zbierania się :gwizdanie: umm... autobusy rano mi zajmują około 15 minut, ale ja się grzebię strasznie, bo jak wstanę to trzeba do wc ogarnąć trochę tę zjawę, co w lustrze widzę, potem śniadanko, na necika wbić, coś tam się umalować, znów do wcika ogarnąć kły i sru...
Rekomendowane odpowiedzi